تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezazilla

عضو جدید

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

arash dtb

عضو جدید
دوستان کتابی چیزی وجود داره که عکس کارهایی که تونستن رتبه خوب بگیرن رو با کیفیت گذاشته باشه?

کتاب نقد اسکیس معماری
نقد برترین آثار اسکیس معماری دانشجویان کشور از سال 88تا92
دکتر مرتضی صدیق و سید باقر حسینی

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

کتاب نقد اسکیس معماری
نقد برترین آثار اسکیس معماری دانشجویان کشور از سال 88تا92
دکتر مرتضی صدیق و سید باقر حسینی
ممنونم یعنی عکس کارایی که سر جلسه رتبه های برتر کشیدنو داره??

anahitashiraz

عضو جدید
دوستان من یه سوالی داشتم اگه سر جلسه بهمون گفتن فاز 2 کار کنیم یعنی تا چه حد فاز 2؟ سالای پیش گفتن ,شاید امسالم بیاد. من چیزی که از فاز 2 تو ذهنمه همون وال سکشنی هست که گچ و خاک و توری سیمی و اینا رو توش نشون میدادیم. یعنی همین چیزا؟ اگه لطفا دوستانی که کلاس میرن بپرسن ممنون میشم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان من یه سوالی داشتم اگه سر جلسه بهمون گفتن فاز 2 کار کنیم یعنی تا چه حد فاز 2؟ سالای پیش گفتن ,شاید امسالم بیاد. من چیزی که از فاز 2 تو ذهنمه همون وال سکشنی هست که گچ و خاک و توری سیمی و اینا رو توش نشون میدادیم. یعنی همین چیزا؟ اگه لطفا دوستانی که کلاس میرن بپرسن ممنون میشم.
احتمال خواستن همچین چیزی صفره

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ممنونم یعنی عکس کارایی که سر جلسه رتبه های برتر کشیدنو داره??
ببخشید که دخالت می کنم ولی باید بگم احتمال پیدا کردن همچین منبعی از صفر درصدم کمتره! سرجلسه که اجازه نمی دن دوربین/گوشی برده شه بچه هایی هم که عکس می گیرن کارشون غیرقانونیه کاملا (البته کار خوبی می کننا :D) ولی به هر حال امکان ندارن اجازه بدن همچین کتابی با این مضمون چاپ شه اگه هم باشه قطعا کیفیتش خیلی خوب نمی شه چون سرجلسه که نمی شه عکس آنچنانی از کار گرفت... مگر اینکه یه عده بیان بعد کنکور شبیه سازی کنن برگه شونو که اونم باز اصل کار نمی شه. تازه این دوستان (رتبه برتر) بیشتر از اینا واسه وقت شون ارزش قائلن و همچین کاری نمی کنن و گرنه میومدن تو باشگاه 2دیقه یه پست می فرستادن درصداشونو می گفتن مثلا!!! :w25:

به جهت اسپم نشدن:
من خطام دیگه نسبتا بهتر شدن در کنارش تمرینای پرسپکتیوم شروع کردم برا اساس همون توضیحاتی که اول تاپیک هست (کلاسای شقاقی)... همگی موفق باشین بچه ها :gol:

farnaz*

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان شهرستان :
آیا به شما هم جلسه اول کلاس اسکیس و گفتند که رایگانه ولی بعد از کلاس گفتند که پولی ه و یکی از 4 جلسه ای که استاد تدریس میکنه محسوب میشه !؟

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
در طراحي حجم و مخصوصا تو آزمون ارشد فكر كشيدن طرح هاي قوسي و منحني شكل خالص رو از ذهنتون به كلي دور كنيد.
طرح هاي منحني با اطمينان 100 درصد در آزمون ارشد رد خواهند شد به علت "ماجراجويي زياد از حد طرح" (سپيده عليمحمدي)
بهتر است در تركيبي از كل فرم باشند يعني مثلا منحني ها در كل اجزا اجرا نشده بلكه در جزء ها اجرا شود
اين كه چه درصدي از كل طرح هندسي باشد و چه درصدي منحني به هيچ وجه قابل تعيين نيست و طرح به طرح متفاوت است.

*FARZAN*

دستیار مدیر کتابخانه الکترونیکی
کاربر ممتاز
هرگز از عناصر معماري كهن مثلا طاق جناقي مستقيما استفاده نمي كنيم و سعي در انتزاعي كردن فرم هاي معماري كهن داريم و به نوعي امروزي تر

در طراحي حجم اصطلاحي داريم با عنوان حروف اوليه و حروف ثانويه
حروف اوليه: H-U-T-I-L(هوتيل)
حروف ثانويه: P - D - F - E - B - N (پي دي اف ابن)
و نيز خطوطي كه از اون ها در طراحي سطوح تاشونده استفاده ميشه Z - A - S (زاس)
از اين حروف در طراحي حجم هامون استفاده مي كنيم
پ.ن: نوع فونت ها امكان بازي با حجم را براي ما ممكن ميكند.

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان شهرستان :
آیا به شما هم جلسه اول کلاس اسکیس و گفتند که رایگانه ولی بعد از کلاس گفتند که پولی ه و یکی از 4 جلسه ای که استاد تدریس میکنه محسوب میشه !؟

عزیزم رایگان هست ولی جز همون چهار جلسه است!
این دوتا منافاتی نداره!

sr.sh

عضو جدید
نگو که هنوز درگیر انتخاب استاددی!!
من ایوان خانه می رم فعلا
کد علی نیا و منصور پور به صورت مشترک
منصور پور پرس رو کار می کنه
و علی نیا پلان و مقطع رو و بحث ایده پردازی رو !

ببین من الان چشمامو بستم و دیگه فکر نمی کنم به خوبی و بدی!
کارا رو انجام میدم و جلو می رم
ازشون خوب شنیدم قبلا ! الانم سعی کردم دل بدم ...هنوزم قضاوتی ندارم!
خودمم کنارش کتابای خوب رو می بینم و فیلم اساتید دیگه رو هم برسم می بینم![/ممنون میشم بگی چه کتابهایی به جز مفاهیم پایه ،دیدنشون خوبه ؟من کتاب معماری معاصر ایران بانی مسعود رو شنیدم،ولی خیلی کم پلان داره!اوناهم خیلی ریزن و ناواضح.

sr.sh

عضو جدید
سلام بچه ها.خسته نباشید.بچه ها من ترسیم کردنم خوبه ،ولی مشکلی که دارم در نحوه ی تشخیص اینه که برای موضوعات مختلف چه حجم هایی مناسبن.مثلا برای یه نمایشگاه صنایع دستی ایران.اون موقع گیر میکنم!!کتابی ،چیزی هست که من آرشیو ذهنیمو در این زمینه قوی کنم؟:(:(

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.خسته نباشید.بچه ها من ترسیم کردنم خوبه ،ولی مشکلی که دارم در نحوه ی تشخیص اینه که برای موضوعات مختلف چه حجم هایی مناسبن.مثلا برای یه نمایشگاه صنایع دستی ایران.اون موقع گیر میکنم!!کتابی ،چیزی هست که من آرشیو ذهنیمو در این زمینه قوی کنم؟:(:(
این کتاب و ببین

e.69a_h

عضو جدید
نمونه اسکیسهای دانیال صدیقی و پژمان شکوهی

نمونه اسکیسهای دانیال صدیقی و پژمان شکوهی

سلام به همه دوستان و مهندسان وحتی اونایی که ایمیل میزنن
بنده هم روز افولم فرار رسید،با اجازه همگی میخوام آخرین چیزهایی رو که یافتم بذارم (اگه تکراری هستن شرمنده ) و دیگه مشارکتی توی مطالب اینجا نداشته باشم ،فقط از صحبت مهندسانی{{{{ همچون
zeytoun313 ،setare.blue،Arezoya، وسایر مهندسان :gol: (اگه نام نبردم ببخشید چون یادم نبود)}}} استفاده میکنم ....
و یه تشکر ویژه کنم از zeytoun313 که زحمت فراوان میکشن،دستتون درد نکنه ،ایشالله نتیجه زحماتتون رو از خودش بگیرید:heart:...

نمونه اسکیسهای دانیال صدیقی(استاد مرکز معماری)

http://s4.picofile.com/file/8177316226/دانیال_صدیقی.rar.html

نمونه اسکیسهای پژمان شکوهی(استاد مرکز معماری)
http://s4.picofile.com/file/8177316992/پژمان_شکوهی.rar.html
منبع :ف ی س ب و ک

فقط شمایی که ایمیل میزنی برای من و میگی چرا اینقدر تلاش میکنی امتیاز جمع کنی..
متاسفم برات ...حیف که معلوم نیست چه کسی هستی واگرنه به مدیریت میگفتم این امتیازها رو بدن به شما ،این امتیازها رو که نمیخوام ببرم توی گور که بشه رزومه برام....:victory:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز ما اینجا جمع شدیم ب هم دیگه کمک کنیم
من که استفاده کردم از مطالبی که اینجا گذاشتی .......یادت باشه هر وقت حس کردی میتونی کمک کنی دریغ نکن
این چیزا عادیه اینجا .....خودتو ناراحت نکن ....
بنده هم روز افولم فرار رسید،با اجازه همگی میخوام آخرین چیزهایی رو که یافتم بذارم (اگه تکراری هستن شرمنده ) و دیگه مشارکتی توی مطالب اینجا نداشته باشم ،فقط از صحبت مهندسانی{{{{ همچون
zeytoun313 ،setare.blue،Arezoya، وسایر مهندسان :gol: (اگه نام نبردم ببخشید چون یادم نبود)}}} استفاده میکنم ....
و یه تشکر ویژه کنم از zeytoun313 که زحمت فراوان میکشن،دستتون درد نکنه ،ایشالله نتیجه زحماتتون رو از خودش بگیرید:heart:...

http://s4.picofile.com/file/8177316226/%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%84_%D8%B5%D8%AF%DB%8C%D9%82%DB%8C.rar.html

متاسفم برات ...حیف که معلوم نیست چه کسی هستی واگرنه به مدیریت میگفتم این امتیازها رو بدن به شما ،این امتیازها رو که نمیخوام ببرم توی گور که بشه رزومه برام....:victory:

b_arch_5

کاربر بیش فعال

http://s4.picofile.com/file/8177316226/دانیال_صدیقی.rar.html

دوست عزیز با این حرفا کنار نکش و به کار خودت ادامه بده
چون هر کسی نتیجه ی کار خودشو میبینه
اینجا همه شاهده تلاشهای شما بودن و هستن پس ادامه بده..

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز......

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مثلا سال 89 که که موضوع:محفل شعر و موسیقی بود , مقطع 1به 50 با جزییات سازه از اسنادی بود که میخواست و 25 درصد نمره رو داشت.

خب اینکه چیز جدیدی نیست چندین ساله که نشون دادن جزئیات در مقطع یه جور "باید" هست اما این جزئیات خیلی فرق داره با اون وال سکشنی که شما میگین شما تو وال سکشن از دریناژ هم نباید بگذری اما توی اسکیس باید نشون بدی که مثلا نحوه نورپردازی یه تابلو رو بلدی خاصیت اکوستیک متریالهارو میشناسی بهنوعیدرک شما از جزئیات اهمیت داره نه که مثل والسکشن مجبور باشی اتصال تیر به ستونت رو هم مشخص کنی این مورد تو اسکیس در حد جانمایی هم حتی نیاز نیست
:gol:

b_arch_5

کاربر بیش فعال
بچه ها تمرین های کلاسی ایوان خانه گذاشته واسه رو کشیه؟

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کنکور اسکیس تهرانه دیگه، اگه من بخوام برم آزمون، چیزی حدود 8 یا 9 ساعت راهه. به نظرتون میشه مثلا ساعت 5 صب که میرسم تهران به موقع سر جلسه برسم؟

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
با همینی ک سوارشی؟؟:دی

آرزو تو بالاخره کنکور دادی یا نه؟؟:|

:biggrin:.....فدات شم...به خدا نرفتم سر جلسه برا سال بعد پرسیدم.آخه تا حالا نرفتم تهران برا همین همیشه این نگرانی تو ذهنمه که اگه اسکیس مثه هر سال تهران باشه من چطوری تنهایی پا شم برم؟ حالا مشکل من مسیر نیستا....کلا منظورم اینه که تنهایی امکانش هست اونجا بتونم محل امتحان و در عرض چن ساعت پیدا کنم یا نه؟!:cry:.....فک نکنم بشه، نه؟!

samira-arch

عضو جدید
:biggrin:.....فدات شم...به خدا نرفتم سر جلسه برا سال بعد پرسیدم.آخه تا حالا نرفتم تهران برا همین همیشه این نگرانی تو ذهنمه که اگه اسکیس مثه هر سال تهران باشه من چطوری تنهایی پا شم برم؟ حالا مشکل من مسیر نیستا....کلا منظورم اینه که تنهایی امکانش هست اونجا بتونم محل امتحان و در عرض چن ساعت پیدا کنم یا نه؟!:cry:.....فک نکنم بشه، نه؟!

آرزو باید یه روز قبل بری جاشو پیدا کنی که روز امتحان استرس نداشته باشی

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
:Dاز الان فکر 18ماه دیگه رو میکنی؟؟؟ :|
خواستی بری هماهنگ میکنم باهم بریم گم نشی :D
نگران نباش.وقتش ک شد میگم چیکا کنیم: )
عزیزمی

پروفایلت تاریک بود جایی رو نمیدیدم
وگرنه اونجا ازت تشکر میکردم...پس من دیگه نگران نباشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.