تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

e.69a_h

عضو جدید
ببینید مثلا کسی که میره سر کلاس سروشنیا مهم نیست خنگ باشه یا باهوش مهم نیست قبلا مطالعاتی روی ایستایی و کتب گلابچی داشته باشه یا اصلا فرق تیر و تخته رو تشخیص نده،در نهایت انننقدر ایشون خوب تدریس میکنن که خنگ و باهوش یا 0کیلومتر و nکیلومتر تقریبا به هم میرسن تو جلسه اخر(حالا ایشون رو همینجوری مثال میزنم چون دمه دست تره)منم تو اسکیس دنبال همچین ادمییم
الان خودم تقریبا 70%با حرف های ضد و نقیض. اینجا به این نتیجه رسیده بودم که برم پیش خانم علی محمد زاده که خدا خیرش بده این دوستمون اومد از جو کلاسش و نحوه تدریسش گفت خب خداروشکر پشیمون شدم دیگه وقت و هزینمو سر کلاس ایشون هدر نمیدم

بقیه بچه هام اگه بیان همینقدر صادقانه مثل ایشون خوبیو بدیه استاداشونو بگن میشه تصمیم گرفت،ماشالله اکثر بچه هام دارن کلاس میرن تو باشگاه لطفا مثل این دوستمون که نظرشو راجع به کلاس سپیده رک و صادقانه گفت بیاین نظراتتونو راجع به کلاساتون بگید تا از این گیجی در بیایم ماهام

مهندس جان ببینید اساسا مقایسه شما اشتباه هست آقای احسان سروش نیا که شما مثالشو میزنید درس فن رو میدن که همه چیز دارای اصول و قواعد و فرمول خاصی هست مثل هنر نیست ...خودتون دیگه معماری خوندید و حداقل یکمی استاد شدید در این زمینه ،یک زمین رو با یک موضوع خاص (بدونه محدودیت حجمی)اگر به 1000 نفر بدید هیچکدوم از طرحها شبیه هم نمیشن ،حالا اگه همون زمین رو با همون موضوع خاص (با محدودیت استفاده از حجم مکعب)به 1000 نفر بدید چند درصد طرحها در کلیت مثل هم میشن؟میشه گفت 90 درصد
خب با این شرایط میشه مقایسه کرد استاد سروش نیا و استاد منصور پور رو؟؟
رشته عمران حالا نگیم که کلا هنری نیست ولی 90 درصد بصورت علمی و فرمولی هست و این رشته و مدرسای این رشته رو با رشته معماری و مدرسای معماری نمیشه اصلا مقایسه کرد ،چون هنر چارچوب خاصی نداره...

e.69a_h

عضو جدید
دوستان عزیز اینجا که نیومدیم با هم دعوا کنیم اومدیم با هم حرف بزنیم و به یه نتیجه شخصی برسیم ;)...
هر کسی نظراتی داره که برداشت شخصی هر فردی هست و این دلیلی بر این نمیشه که بخوایم همدیگه رو زیر سوال ببریم..هرکسی از دید خودش به استاد نگاه میکنه خانوم یا آقای 4fafa ممکنه خوششون نیاد از سپیده خانوم و شاید حرفشون هم درست باشه و ممکنه یکی دیگه که الان سر همون کلاس نشستن برخلاف ایشون نظر بدن ...هیچ حرفی که قطعی نیست صرفا نظر و برداشت شخصی هست ...
در ضمن به هیچ چیزی و هیچ کسی تعصب نداشته باشیم بهتر میتونیم درمورداون چیز یا شخص نظر بدیم...به نظرم هرکسی که میگه خوب هست مطمئن هست که از اون استاد چیزی یاد میگیره و کسی هم که میگه خوب نیست اون استاد نتونسته خودش رو به اون شخص ثابت کنه حالا یا معلوماتش ضعیف بودهه یا نتونسته خوب مفاهیم رو انتقال بده ...ولی این دلیلی بر خوب بودن یا بد بودن استاد نمیشه...;)
انصافا با یک جلسه قضاوت قطعی در مورد هیچکسی نمیشه کرد:D

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یک ماهه که درگیرم برای انتخاب استاد !
الانم که کلاس علی نیا و منصور پور رو قراره برم باز هم مرددم !

ولی می دونم که نباید بیشتر ازین معطل کرد!!
همه کلاس ها شروع شدن ... یک ماه گذشت از زمان اسکیس
و من وقتم رو فقط به این که با چه استادی برم تلف کردم!

بین چیزی که میشه از جمیع این حرف ها فهمید اینه که همه استادایی که بچه ها می گن کارشون رو بلدند
دو تا نکته مهمه
1- استاد به دلت بشینه که با همه وجودت سر کلاسش پیش بری
2- تلاش و تلاش و تلاش و تلاش خودت!

ببین مورد دوم از همه مهم تره
این اساتید هر سال چند صد تا دانشجو دارند که مثلا 10 تاشون بالا می زنند !و می گن فلانی شاگرد فلانی بود
اگه استاد معجزه می کرد باید همه دانشجو ها بالا می زدند!! اصل کار خود دانشجو ا!!
پس دلت رو بزن به دریا یکی رو انتخاب کن و بهش اعتماد کن!
و خودت تمام تلاشت رو توی این مسیر بکن!

راستش ابن حرف ها بیشتر حدیث نفس بود و مخاطب همه این حرفا اول خودمم

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر بد که همه کلاس اسکیس یا رفتن یا میرن و یا چند بار رفتن :cry: ولی من تازه میخوام برای کنکور سال بعد شروع کنم به خوندن:wallbash::wallbash::wallbash:
چرا زودتر تصمیم نگرفتم بخونم که الان با شما اسکیس تمرین کنم:confused:

یه سوال دارم از دوستانی که ایوان خانه کلاس میرن...استاد منصور پور و علی نیا با هم مگه یه گروه نیستن؟

استاد منصور پور پس کجا تدریس میکنن/؟؟کسی اینجا با منصورپور کلاس اسکیس میره؟؟؟؟

خوب چرا یه گروهند !
با هم دیگه یه گروهند یه روز تو هفته علی نیا
یه روز منصور پور!

من همین کد رو یک جلسه رفتم !
بد نبود !! شرحش همونی بود که براتون نوشتم

آخرین ویرایش:

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که نگفتم بد هست..
اخه داخل کلاسهایی که برگزار میشه داخل ایوان خانه (البته داخل سایتشون دیدم) این دو استاد با هم درس ندارن...شقاقی و غفاری و یا شقاقی و علی نیا....که البته همه پر شدن و یکی باز مونده که علی نیا و منصورپور با هم کلاس دارن و 97 ساعت هست....شما همین 97 ساعتی ثبت نام کردید؟

اره همین

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلاسشون به چه صورت برگزار میشه؟
توی هفته طبق همون برنامه ای که اعلام شده میری سر کلاس؟
خودشون درس میدن یا اسیست دارن؟

اره طبق برنامه
خودشون درس میدن طبق برنامه
البته ممکنه جابه جایی در روز کلاس با توافق استاد صورت بگیره !

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوکی...شما الان جلسه چند هست که میرید ؟
پول رو بصورت کامل میگیرن یا که چک میگیرن؟
شماره ایشون رو دارید؟

منظورم توافق دانشجو بود
فردا جلسه دومه علی نیا است و کلا جلسه سوم کلاس!
کامل می گیرند
ایشون کی اند ؟! اساتید یعنی !؟

برای ثبت نام و پرس و جو باید زنگ بزنید ایوان

فاطیما8

عضو جدید
منم 2ومین جلسه س ک کلاس سپیده میرم و هم نظرم با fafa...
اصلا انتظاراتم براورده نشد فکر میکردم با تعاریفی ک شنیدم کلاس سپیده یه کلاس پرشور وبا انرژیه ...اما متاسفانه نه استاد به دلم نشست نه نحوه تدریسشون نه جو کلاس...
واینم بگم درسته تو یادگیری اسکیس بیشترش به خودفرد و توانایی هاش بستگی داره اما نه اینکه کلا بارش رو دوش من نوعی باشه پس سهم استاد و هزینه ای ک دادیم چی میشه؟اینطوری بود ک خودمون یاد میگرفتیم...
یه توصیه خیلی مهم اینه ک هرکسی تابحال کلاس نرفته حتما یه جلسه با خود استاد مشاوره برداره تا دستش بیاد یه چیزایی...من مشاوره نرفتم و وضعیتم شده این ک دارم خودمو مجبور میکنم به خاطر هزینه ای ک کردم و برگشت نمیدن با کلاس کنار بیام و سعی کنم تمرکزمو بزارم شاید وضعیت بهتر شد...
اینو هم بگم این نظر شخصی منه و طرفداران ایشون نریزن رو سرما...هرکسی صاحب نظر و حق اینو داره ک نظرشو بگه من هم خیلی پشیمونم از رفتن به این کلاس...بچه هایی ک نرفتن هنوز اسکیس خواهشا به نظرات بقیه و تبلیغ های الکی توجه نکنید حتی نظر من نوعی مبنای کارتون نباشه حتما برین جلسه مشاوره تا بعدا پشیمون نشین...درضمن با یوزر مختلف هم نیومدم وخیلی وقته عضوم اینجا...

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمرین گروهی آزمون اسکیس 94

مهندس جان ببینید اساسا مقایسه شما اشتباه هست آقای احسان سروش نیا که شما مثالشو میزنید درس فن رو میدن که همه چیز دارای اصول و قواعد و فرمول خاصی هست مثل هنر نیست ...خودتون دیگه معماری خوندید و حداقل یکمی استاد شدید در این زمینه ،یک زمین رو با یک موضوع خاص (بدونه محدودیت حجمی)اگر به 1000 نفر بدید هیچکدوم از طرحها شبیه هم نمیشن ،حالا اگه همون زمین رو با همون موضوع خاص (با محدودیت استفاده از حجم مکعب)به 1000 نفر بدید چند درصد طرحها در کلیت مثل هم میشن؟میشه گفت 90 درصد
خب با این شرایط میشه مقایسه کرد استاد سروش نیا و استاد منصور پور رو؟؟
رشته عمران حالا نگیم که کلا هنری نیست ولی 90 درصد بصورت علمی و فرمولی هست و این رشته و مدرسای این رشته رو با رشته معماری و مدرسای معماری نمیشه اصلا مقایسه کرد ،چون هنر چارچوب خاصی نداره...
ببینید اسکیس که صرفا هنر نیست اتفاقا علمه!!بله تا یه حدی خلاقیت مهمه در اسکیس اونم یا شما ذاتا خلاقی یا نه اگه نیستی هم باز نحوه تدریس استادت تاثیر گزاره اما درصد مهمیش دونستن مباحث علمیه اسکیسه همونطور که چند بار گفتم من دنبال کسیم که اولا واسه دانشجو وقت بزاره و نپیچونه چون تعداد دانشجوش زیاد شده دوما نقاشی نکنه کارای کلیشه ای هم نکنه روند خلاقی داشته باشه تو اموزشش سوماا که از همه مهمتره تاکیدش رومباحث علمیتر اسکیس مثل مقطع و پلان صحیح اقلیم و سازه و.... بیشتر باشه
همچنان منتظر راهنمایی دوستانی هستم که کلاس میرن

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر بد که همه کلاس اسکیس یا رفتن یا میرن و یا چند بار رفتن :cry: ولی من تازه میخوام برای کنکور سال بعد شروع کنم به خوندن:wallbash::wallbash::wallbash:
چرا زودتر تصمیم نگرفتم بخونم که الان با شما اسکیس تمرین کنم:confused:

یه سوال دارم از دوستانی که ایوان خانه کلاس میرن...استاد منصور پور و علی نیا با هم مگه یه گروه نیستن؟

استاد منصور پور پس کجا تدریس میکنن/؟؟کسی اینجا با منصورپور کلاس اسکیس میره؟؟؟؟

این کد ها باهم فرق دارن، من از سایر کد ها خبری ندارم، خودم هر هفته با چهار استاد کلاس دارم...(دوره 120+12 ساعته)

زیتون عزیز حرف قشنگی زد، گفتن باید خودتون تحقیق کنید، مطمئنا همینه، وقتی من میام میگم از کلاسای ایوانخانه راضی هستم، واقعا دلیل نمیشه یکی دیگه راضی باشه، قطعا اینکه بتونید با استاد ارتباط برقرار کنید مهمه، خیلی بچه ها از استاد سوال نمیکنن، خب این باعث میشه ناراضی هم باشن. در این 6جلسه ای که سرکلاس ها حاضر بودم، با دوتا از استادهام راحت ارتباط برقرار میکنم، استاد شقاقی و استاد غفاری ، اما چون این کلاسا به هم ربط داره ، اگر نتونم با استاد دیگم ارتباط برقرار کنم، از بقیشون سوال میپرسم. اگر حرفی از استاد شقاقی میزنم، به خاطر انرژی مثبت و روحیه شادشون هستش، انرژی مثبت و درکنار انتقال مفاهیم مهمه. بعد هم اگر استاد به کارتون نگاه نکنه، دستیارشون سریع کارتون رو چک میکنه، حتی اگر سوال نکنید.

قرار نیست معجزه بشه ، یادتون نره، از نظر من اشتباهه که بخوایم معجزه رخ بده، شما باید حتما تایم بذاری. تمرین کنی.
یادمه وقتی زنگ میزدم و از کسایی که رتبه هاشون خوب شده بود، میپرسیدم، تاکید داشتن، تلاش و تلاش خودتون خیلی مهمه.در آخر چند نفر گفتن کلاس های ایوانخانه یه چیز دیگس.
کسی که به طور مثال از کلاسای مرکز نتیجه میگیره و سپیده علیزاده ، ازشون تعریف میکنه، حرفشون غلط نیست، ایشون راضی بوده، قرار نیست همه بچه هایی که قبول شدن از یک موسسه باشن. وقتی میگن ایوانخانه ، مگه از اون حدود 500 نفری که میان کلاس همشون قبول میشن؟ خیر، مسلما تعداد کمشون قبول میشن.

بازهم تکرار میکنم، هرکلاسی میخواین برین، ولی بتونین با استاد رفع اشکال کنید، با استاد ارتباط برقرار کنید، و در واقع ترس نداشته باشید، تا میتونید تلاش کنید.

آخرین ویرایش:

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیشه گفت استاد معجزه نمیکنه تو ایستایی و تنظیم و خیلی چیزا میبینیم که استاد خوب معجزه میکنه
بین استادی که از اسکیس فقط نقاشیشو یاد بده با اونی که تمام اطلاعات تاسیساتی اقلیمی سازه ای ...رو بگه کیلومترها فاصلست ما که این سوالا رو میپرسیم فرض بگیرین خودمون پیگیریم و درسخون دنبال استاد درستیم
بازم ممنون میشم شما دوستانی که میدونیم کاربر واقعی هستین نظراتتونو از کلاساتون بگین
هیچ استاد اسکیسی این کار نمی کند !!! در ایستایی و تنظیم هم اگر دانشجو نخواند استاد معجزه نمی کند !!! . من خودم شاگرد سروش نیا و ایزدی بودم !!! . از هر دو استادم هم خیلی راضی بودم !!! . اما اسکیس با ایستایی و تنظیم متفاوت است !!! شما در کلاس اسکیس ... ابزار , بیان , مدارک و خلاقیت می اموزید !!! اما در ایستایی و تنظیم و تاسیسات استاد یک سری حفظیات مانند سیستم و هندسه خورشیدی و ... به خورد شما میدهد ... عملا شما در اینجا باید درس حفظ کنید اما اسکیس مانند فیزیک مکانیک می ماند به شما فرمول ها را یاد می دهند و شما باید مسائل ی که اولین بار سر جلسه کنکور دیدید حل کنید ... این دیگر به فهم شما از فیزیک برمی گردد نه استاد !!! .
در کلاس اسکیس هم
در جلسه اول تمرین خط و به شما در منزل تمرین خط می دهند !!! به نظر من حتما این تمرین انجام بدهید !!! چون خط معمار نشان دهنده شخصیت معمار است !!!
در جلسه دوم اصول ابتدایی طراحی گرافیک پلان یاد می دهد !!! بعد تمرین شمامطالعه حدود 60 پلان از معماران معروف مورد تایید استاد و طراحی 20 پلان از روی مطالعات !!!
حتما حتما کارهاتون کروکسیون کنید !!! حتما حتما به کروکسیون بچه های دیگر توجه کنید !!!
جلسه سوم سوم و چهارم اصول طراحی پرسپکتیو بود !!! ... تمرین شماباز اول مطالعه ... دوم طراحی پرسپکتیو خودمون
جلسه پنجم راندو ... چندتا راندو یاد می دهد ... شما فقط باید دوتا را یاد بگیری !!!
جلسه ششم اصول ابتدایی طراحی پلان یاد می دهد !!! بعد تمرین شما مطالعه و طراحی
جلسه هفتم اصول طراحی حجم و برش ... تمرین مطالعه و طراحی
جلسه هشتم و نهم اسکیس موضوعی ( فرهنگی - اموزشی -ورزشی و موضوعات خاص ) : مثلا درباره سیرکولاسیون , سازماندهی فضایی و ریز فضاها و خصوصیات فضاها صحبت می کند ... تمرین مطالعه و طراحی
2 تا هم ورکشاپ داشتیم !!!
من از این استاد دفاع نمی کنم !!! اما هیچ استادی امروز به شما در کلاس اسکیس نقاشی یاد نمی دهد !!! تاکید استادها روی خط معمارانه است !!! و کشیدن درست مدارک معماری از پلان , پرسپکتیو و برش و نما !!! به طوری که اگز شما ایده درست و حسابی هم نداری با یک مدارک ابرومند نشان بدهی در این 4 سال معماری خواندی و علاف نبودی !!! .
برای ایده و خلاقیت هم خودت باید مطالعه داشته باشی استاد کاری نمی تواند بکند !!!

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیشه گفت استاد معجزه نمیکنه تو ایستایی و تنظیم و خیلی چیزا میبینیم که استاد خوب معجزه میکنه
بین استادی که از اسکیس فقط نقاشیشو یاد بده با اونی که تمام اطلاعات تاسیساتی اقلیمی سازه ای ...رو بگه کیلومترها فاصلست ما که این سوالا رو میپرسیم فرض بگیرین خودمون پیگیریم و درسخون دنبال استاد درستیم
بازم ممنون میشم شما دوستانی که میدونیم کاربر واقعی هستین نظراتتونو از کلاساتون بگین
سلام.ببخشید قصد فضولی یا جسارت ندارم ولی به نظرم بهتره بلاخره یکی از اساتید رو انتخاب کنین و هرچه زودتر شروع کنین به تمرین کردن. البته میدونم انتخاب مشکلیه، حق با شماست پای کلی پول و انرژی و زمان درمیونه ولی زبونم لال ممکنه فرصت رو از دست بدین و بعدش بگین کاش زودتر یکی از اساتید رو انتخاب میکردم و زودتر شروع میکردم.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم 2ومین جلسه س ک کلاس سپیده میرم و هم نظرم با fafa...
اصلا انتظاراتم براورده نشد فکر میکردم با تعاریفی ک شنیدم کلاس سپیده یه کلاس پرشور وبا انرژیه ...اما متاسفانه نه استاد به دلم نشست نه نحوه تدریسشون نه جو کلاس...
واینم بگم درسته تو یادگیری اسکیس بیشترش به خودفرد و توانایی هاش بستگی داره اما نه اینکه کلا بارش رو دوش من نوعی باشه پس سهم استاد و هزینه ای ک دادیم چی میشه؟اینطوری بود ک خودمون یاد میگرفتیم...
یه توصیه خیلی مهم اینه ک هرکسی تابحال کلاس نرفته حتما یه جلسه با خود استاد مشاوره برداره تا دستش بیاد یه چیزایی...من مشاوره نرفتم و وضعیتم شده این ک دارم خودمو مجبور میکنم به خاطر هزینه ای ک کردم و برگشت نمیدن با کلاس کنار بیام و سعی کنم تمرکزمو بزارم شاید وضعیت بهتر شد...
اینو هم بگم این نظر شخصی منه و طرفداران ایشون نریزن رو سرما...هرکسی صاحب نظر و حق اینو داره ک نظرشو بگه من هم خیلی پشیمونم از رفتن به این کلاس...بچه هایی ک نرفتن هنوز اسکیس خواهشا به نظرات بقیه و تبلیغ های الکی توجه نکنید حتی نظر من نوعی مبنای کارتون نباشه حتما برین جلسه مشاوره تا بعدا پشیمون نشین...درضمن با یوزر مختلف هم نیومدم وخیلی وقته عضوم اینجا...
ببینید قرار نیست تو کلاس ها که موشک هوا کنن ، من هم کلاس ایشون رفتم و این طرز برخوردتون خوب نیست ، پیش رتبه اول هم برید باید صبر داشته باشید و اصولی جلو برین ، تو جلسه سوم قرار نیست بتونین یه شیت موضوع ببندین.

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
تو شهرستان کدوم صدیق میاد؟ (منظورم از اتلیه صدیق هست) کسی کلاسشون رفته ببینه چطوریه؟

آخرین ویرایش:

فاطیما8

عضو جدید
ببینید قرار نیست تو کلاس ها که موشک هوا کنن ، من هم کلاس ایشون رفتم و این طرز برخوردتون خوب نیست ، پیش رتبه اول هم برید باید صبر داشته باشید و اصولی جلو برین ، تو جلسه سوم قرار نیست بتونین یه شیت موضوع ببندین.

من از کسی نخواستم موشک هوا کنه ...اول دقت کنین به صحبت های من بعد جبهه گیری...گفتم کلا استاد و نحوه تدریس به دلم نشسته راضیم نمیکنه دوس ندارم مورد قبولم نیست وووووو.....
چه 2جلسه 4ساعته باشه چه 8 جلسه ...مورد قبول من نیست و هرکسی اختیار داره نظر خودشو بگه ....ودیدین ک گفتم هرکسی باید ب خودش نگاه کنه ببینه با استاد مچه یا نه...
من نمیدونم چرا هیچکس دوس نداره نظر بقیه رو بشنوه...

b_arch_5

کاربر بیش فعال
خیلی ممنون اینا رو دانلود کردم الان اون پارتای بقیه رو گم کردم نمیدونم اونا کدوم تاپیک بود :D
----
تو شهرستان کدوم صدیق میاد؟ (منظورم از اتلیه صدیق هست) کسی کلاسشون رفته ببینه چطوریه؟

پارت های ابتدایی تو تایپیک جزوه های ارشد ادامه اش تو تایپیک تبادل جزوه و کتاب برای اسکیس

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
داخلی... چرا اینقدر مظلومی آخه عشقم... :cry:

وضعیت
موضوع بسته شده است.