پاسخ
پاسخ
دوستان میدونم خیلیا ازتون هی سوال پرسیدن و هی شما راهنمایی کردین!!!
خوب همیشه باید سوال کنیم تا دانشمون رو زیاد کنیم.
ببخشید ، اما انقدر راهنمایی هاتون زیاد بوده ، گیج شدم!!!
خواهش میکنم از زیر صفر واسم توضیح بدین چی کار کنم!!!
شما به صفحع 4 همین تاپیک یه نگاه بنداز. فکر کنم که خیلی ساده توضیح داده باشم دوستان هم همین طور.
این رو هم ببین حتما کمکتون میکنه.
چه قدر طول میشکه که یه تراریوم رو درست کنیم و چقدر عمر می کنه؟
به گیاه هاش مربوطه؟؟
بستگی داره به اندازه تراریومتون و نوع اون و همین طور به سرعت عمل شخص سازنده.
اگه کار خیلی کوچیک باشه و دهانه ظرف شیشه ای هم پهن باشه میتونه از 15 دقیقه شروع بشه و هر چه قدر که ظرف بزرگ تر باشه و دهانه اون هم کوچیک تر شاید به 2/3 ساعت هم برسه.
خیلی نمیدونم که چقدر عمر میکنه.ممکنه یکی یه 2 هفته ای خرابش کنه!شما ببین که گلدونا چقدر میتونن عمر کنن. خوب اینا رو هم اگه روش نگهداریش رو بلد باشیم مطمئنا عمر کوتاهی نخواهند داشت.
و یه نکته دیگه!!
این ظرفای شیشه ای خوشگل رو از کجا میشه پیدا کرد؟
خوب یه سری از این ظرف ها تنگ های ماهی هست.میتونی ظرف های شیشه ای رو گل فروشی ها و همین طور مغازه هایی که گل مصنوعی میفروشن.فروشگاه های ظرف، بلور فروشی ها و ... تهیه کنی. به دور و برمون هم نگاه بندازیم ظرف شیشه ای زیاد هست!!!
خواهش میکنم شفاف بگید ما فنی ها هم بفهمیم!!
با روح و جونم شده ریاضیات !!
خب سنگینه واسمون!!!
خوب حق دارید. دنیای گل و گیاه ها اون قدر جالب و جذابه که کمتر کسی هست که جذب اون نشه. اگه سوالی داشتید مطرحش کنید و ما تا جایی که بتونیم راهنماییتون میکنیم.
و خب من میخوام از این درست کنم و به چند نفری کادو بدم!
میخوام بهترین بشه!
بله کادوی زیبایی هست.به حسن سلیقتون تبریک میگم. فقط یه نکته اینکه سعی کنید قبل اینکه اینها رو جزء هدیه هاتون قرار بدید 1/2 از اینا رو برای خودتون درست کنید . تا هم روند کار و نگهداریش دستتون بیاد و هم کار های بعدی رو با تجربه انجام میدید که نتایج بهتری خواهد داشت.در ضمن یه دفتر چه کوچولو ی قشنگ درست کنید و در مورد نحوه نگهداری و اطلاعات مورد نیازی که گیرنده هدیه در مورد تراریوم باید بدونه رو توش وارد کنید. ای طوری خیلی جالب میشه. البته به همین بسنده نکنید و شفا هی هم بهش توضیح بدید.
ممنون میشم کمکم کنید!
یه دنیا ممنون!
خواهش میکنم.
موفق باشید.
راستی اینا بد بو میشن؟؟؟
اگه توجه کرده باشید از یه لایه زغال استفاده میکنیم. یکی از ویژگیهای زغال رفع همین بوی نامطبوع هست.
ببخشید این همه سوال پرسیدم!!!
خواهش میکنم. امیدوارم که مورد استفاره قرار بگیره.
فقط خواهش میکنم از تجربه های شخصی خودتون بگید تا واقعی باشه...
سعی می کنیم که همین طور باشه...
یا علی...
علی یارتون
پاسخ
دوستان میدونم خیلیا ازتون هی سوال پرسیدن و هی شما راهنمایی کردین!!!
خوب همیشه باید سوال کنیم تا دانشمون رو زیاد کنیم.

ببخشید ، اما انقدر راهنمایی هاتون زیاد بوده ، گیج شدم!!!

خواهش میکنم از زیر صفر واسم توضیح بدین چی کار کنم!!!
شما به صفحع 4 همین تاپیک یه نگاه بنداز. فکر کنم که خیلی ساده توضیح داده باشم دوستان هم همین طور.
این رو هم ببین حتما کمکتون میکنه.
چه قدر طول میشکه که یه تراریوم رو درست کنیم و چقدر عمر می کنه؟
به گیاه هاش مربوطه؟؟
بستگی داره به اندازه تراریومتون و نوع اون و همین طور به سرعت عمل شخص سازنده.

اگه کار خیلی کوچیک باشه و دهانه ظرف شیشه ای هم پهن باشه میتونه از 15 دقیقه شروع بشه و هر چه قدر که ظرف بزرگ تر باشه و دهانه اون هم کوچیک تر شاید به 2/3 ساعت هم برسه.

خیلی نمیدونم که چقدر عمر میکنه.ممکنه یکی یه 2 هفته ای خرابش کنه!شما ببین که گلدونا چقدر میتونن عمر کنن. خوب اینا رو هم اگه روش نگهداریش رو بلد باشیم مطمئنا عمر کوتاهی نخواهند داشت.
و یه نکته دیگه!!
این ظرفای شیشه ای خوشگل رو از کجا میشه پیدا کرد؟
خوب یه سری از این ظرف ها تنگ های ماهی هست.میتونی ظرف های شیشه ای رو گل فروشی ها و همین طور مغازه هایی که گل مصنوعی میفروشن.فروشگاه های ظرف، بلور فروشی ها و ... تهیه کنی. به دور و برمون هم نگاه بندازیم ظرف شیشه ای زیاد هست!!!
خواهش میکنم شفاف بگید ما فنی ها هم بفهمیم!!
با روح و جونم شده ریاضیات !!
خب سنگینه واسمون!!!
خوب حق دارید. دنیای گل و گیاه ها اون قدر جالب و جذابه که کمتر کسی هست که جذب اون نشه. اگه سوالی داشتید مطرحش کنید و ما تا جایی که بتونیم راهنماییتون میکنیم.
و خب من میخوام از این درست کنم و به چند نفری کادو بدم!
میخوام بهترین بشه!
بله کادوی زیبایی هست.به حسن سلیقتون تبریک میگم. فقط یه نکته اینکه سعی کنید قبل اینکه اینها رو جزء هدیه هاتون قرار بدید 1/2 از اینا رو برای خودتون درست کنید . تا هم روند کار و نگهداریش دستتون بیاد و هم کار های بعدی رو با تجربه انجام میدید که نتایج بهتری خواهد داشت.در ضمن یه دفتر چه کوچولو ی قشنگ درست کنید و در مورد نحوه نگهداری و اطلاعات مورد نیازی که گیرنده هدیه در مورد تراریوم باید بدونه رو توش وارد کنید. ای طوری خیلی جالب میشه. البته به همین بسنده نکنید و شفا هی هم بهش توضیح بدید.
ممنون میشم کمکم کنید!
یه دنیا ممنون!
خواهش میکنم.
موفق باشید.
راستی اینا بد بو میشن؟؟؟
اگه توجه کرده باشید از یه لایه زغال استفاده میکنیم. یکی از ویژگیهای زغال رفع همین بوی نامطبوع هست.
ببخشید این همه سوال پرسیدم!!!
خواهش میکنم. امیدوارم که مورد استفاره قرار بگیره.
فقط خواهش میکنم از تجربه های شخصی خودتون بگید تا واقعی باشه...
سعی می کنیم که همین طور باشه...
یا علی...
علی یارتون