تا حالا از خدا خواستی چیزی وبهت نداده.........

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا شده از خدا چیزی بخوای وبهت نده من خیلی وقتا این اتفاق برام افتادم
امشب هم از خدا یه چیز می خوام اما بهم نمیده فکر کنم از بس بند ه ها سر و صدا میکنن صدای ما به اون بالا نمی رسه پس باید با دلمون براش پیام بدیم

saba eng

عضو جدید
الحمد الله هرچي خواستم دوبرابرشو داده ازاين به بعدهم ميده انشاالله:)

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای منم این اتفاق افتاده. یعنی هر چی خواستم به اون نرسیدم.البته بعدا متوجه شدم که اگه اون موقع بهش میرسیدم خیلی وضعیت بدتر از الآن میشد.یعنی صلاحم نبوده و بهم نداده.
به نظر من خدا هر چی صلاح بنده هاشه بهشون میده چه خوب و چه بد.
همیشه هم دعام اینه: خدایا هر چی صلاحمه بهم بده نه اونیکه دلم می خواد. آمین

نیناز

عضو جدید
من چند وقته از خدا یه چیزی میخوام اما هر چی دعا می کنم برآورده نمی شه اما ناامید نمی شم حتما باید صبر کنم شایدم خدا فعلا صلاح نمی بینه که به اون چیزی که می خوام برسم..........
نمی دونم...........:cry:

arnela

عضو جدید
آره منم باهات موافقم.
شعر "صدا"ی فروغو خوندی؟
من که همیشه تو این مواقع یاد این شعر می افتم

Thais

عضو جدید
دقیقا با نظر oxsijn جان موافقم من تا حالا خیلی چیزها خواستم ولی بعضی وقتها صلاح نیست شما هم همیشه بگو هر چی صلاحته حتما خدا بهت میده.:smile:

taravat_tree

عضو جدید
اووووووووو ! تا دلت بخواد به من بی توجهی کرده .
یه مدت خیلی از دستش شاکی میشدم ... :w00:
ولی حالا ...
خودمو زدم به بی خیالی .
اصلا حالا دیگه فقط نیمه پر رو می بینم . چیزایی رو که خواستم و داده .
یا اصلا نخواستم و داده و یهو غافلگیرم کرده ...

اوهوم .

comudf

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تا حالا شده از خدا یه چیزی بخوام ولی بهم نده و 100 در صد بعدش هم فهمیدم برآورده نشدن خواسته ام به نفعم بوده برای همینه که وقتی یه چیزی از خدا می خوام و خدا اونو برآورده نمی کنه از اینکه به فکرم بوده شکرش می کنم.:cry:

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب فکر کنم این برای همه اتفاق افتاده...
اگرم نداده واسه اینه که ما رو بهتر از خودمون می شناسه

memarekochak

عضو جدید
تا حالا شده از خدا چیزی بخوای وبهت نده من خیلی وقتا این اتفاق برام افتادم
امشب هم از خدا یه چیز می خوام اما بهم نمیده فکر کنم از بس بند ه ها سر و صدا میکنن صدای ما به اون بالا نمی رسه پس باید با دلمون براش پیام بدیم

من از خدا یه چیز میخوام....................حاضرم همه چیزمو از دست بدم تا انو بهم بده.........یعنی میشه ؟؟:gol:

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم با تمام وجودم دعا می کنم خدا بهت چیزی که می خوای بده

mrsplym007

عضو جدید
آره خیلی پیش اومده ... شده تا خالا که دیر داده (با یکسال تاخیر یا بیشتر ) ولی خدا روشکر .... خدایا به داده هایت و نداده هایت شکر ... داده هایت نعمت و نداده هایت حکمت.... (*&^%$# خدایا ممنونم#$%^&*)