سلام برا جی کد گیری برای برای یک پلاسما باید ازکجاشروع کنم (با کتیا).آموزش پارسی ممنون میشم
سوالتون در مورد نرم افزار های cnc برای برش پلاسما
سلام برا جی کد گیری برای برای یک پلاسما باید ازکجاشروع کنم (با کتیا).آموزش پارسی ممنون میشم
باسلام به دوستان گل خودم
کسی پاست پروسسر tnc155فرز برای نرم افزار کتیا داره ؟
سلام
خداییش برای ماشینکاری بعضی قطعات با فرز cnc که دوطرفشون باید ماشینکاری بشه چطوری باید عمل کرد/ ایا باید قطعه رو باز کرد و چرخوند یا خود ابزار cnc قابلیت این رو داره که چهارجهت رو ماشینکاری کنه؟
دور اسپیندلتو خیلی کمه.هفتاد دوره.ببیریش بالا سرعت اشپیندلو و فیدتم ببری بالا و باردهیتو زیاد کنی یک دهم میشه سطرهات.
Sent from my EVO Design 4G using Tapatalk 2
برای ایجاد تکست وارد محیط Drafting در کتیا می شوید و روی Text کلیک کنید تا فعال شود و بتوانید متن دلخواه خود را بنویسید . بعد از نوشتن متن Save As را کلیک کرده و فایل را با پسوند DXF ذخیره کنید.با سلام خدمت دوستان
میخواستم یک تکست رو ی یک plate ماشین کاری کنم چطور بایداین تکست رو وارد کنم؟چطوربایدباکتیا ماشینکاری کنم وچطوربایدجی کدهاشوبگیرم؟
4600 خط که 189 صفحه نمیشه.در ضمن سیکل ها رو تو حالت برنامه نویسی دستی مینویسن خروجی های کتیا یا پاور میل دست خود ادم نیست.این رافینگه دیگه؟فینیشینگش خیلی بیشتر میشه.بالای 50 هزار خط میشه.سیکل رو برای مثلا فرز کاری دو خط ممتد یا یه دایره یا سوراخکاری مینویسن.
Sent from my EVO Design 4G using Tapatalk 2
متشکر از راهنمایی ارزشمندتون
دستور رافینگ هستش !
دور اسپیندل را روی 1000 گذاشتم و نرخ براده برداری نیز 1000 قرار دادم ولی بازهم تعداد سطرها زیاد هست و به N1489 M30 ختم می شود !!!
من با نرم افزار Nx کار میکنم و جی کدهایی که از این نرم افزار می گیرم به مراتب از جی کدهای کتیا حجمش پایین تره وبسیار حرفه ای هستش، کتیا تو قسمت CAM اصلا حرفی برای گفتن نداره.
سلام
این اواخر چند کار از نرم افزار NX دیدم. فکر میکنم متتعلق به شرکت زیمنس باشه. در زمینه طراحی قالب کارهای خیلی عالی ازش دیدم.نسخه قفل شکسته اش در ایران پیدا میشه یا نه؟ و اگر هست کامله یا بعضی قسمتها را داره؟
سپاس
سلام دوست عزیز من چند تا فایل اس تی پی بدم برای خشنش و فینشش یا این ان ایکس برام خروجی میگیرید ببینم چیه؟سلام
بله این نرم افزار به همراه کرک وجود داره و همچنین کامله. ولی آموزش این نرم افزار بسیار نادر و کمیاب میباشد. فقط از سایت design3d.ir اموزشهاشو خریداری نکنید چون من گول تبلیغ این سایت را خوردم و آموزشهاشو با قیمت بسیار بالا خریدم ولی آموزشهاش یک ریال ارزش نداره.
به اون چیزی که شما میگی میگن پست پروسسورسوالی برام پیش اومده تو کتیا محیط ماشینکاری شما میتونی نوع کنترلرت رو مشخص کنی، مثلا فانوک، حالا از کجا میشه فهمید این دستگاهی که داریم کدوم ورژن فانوکهف مثلا من دستگاه دیدم نوشته فانوک OIMD ولی این تو نسخه های کنترلر من تو کیتا نیست تو کیتا همه فانوک هاش به شماره ست، نمیدونم چجوری باید رفعش کنم
کسی میتونه کمک کنه؟
مرجعی برای یاد گیری محیط ماشیکاری کتیا هست؟
سلام دوست عزیز من چند تا فایل اس تی پی بدم برای خشنش و فینشش یا این ان ایکس برام خروجی میگیرید ببینم چیه؟
کنترلر هایدن هاین 355 هستش.
من هم اسپریت دارم که گویا قوی ترین کم موجود در دنیاست ولی بلد نیستم کار کنم باهاش لایسنس دار هم هست خواستید بشما هم میدمش.
با تشکر
سلام ممنون از جوابت.من چند ماهی که با ،Esprit ، برای یک شرکت که یک ماشین هشت محور، Mazak Integrex i400S، داره برنامه نویسی میکنم .
همیشه میگفتن که ،Esprit، برای ،Millturn، بهترین ، و خیلی از شرکتها هم این نرم افزار را میخریدن ،40000، یورو،
ولی بعدش متوجه میشدن که اینطور نیست و سعی میکنن که جوازش را انتقال بدن ، بهت نصیحت میکنم که وقت براش صرف نکنی ،
تکنسینهای اسپریت حتی قادر به نوشتن پست پروسسور ، Mazatrol Matrix2، نیستن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تایپیک مرجع قالب سازی(آموزش و رفع اشکال) | ساخت و تولید | 208 | ||
تایپیک مطالب ویژه تالار ساخت و تولید | ساخت و تولید | 94 | ||
1 | درخواست مرجع | ساخت و تولید | 0 | |
M | سلام دوستان کتابای مرجع برای درس ساخت چیه؟ | ساخت و تولید | 0 | |
A | بهترین مرجع NDT | ساخت و تولید | 0 |