سوال 6 گزینه 2 درستهسوال 6و 15 ریاضی جوابشون کدوم گزینه می شد؟
این تابع صفر دارد و صفرهای آن (k+0.5) ضرب در پی در i می شود نه گزینه 3 اگر اندازه این تابع را حساب کنی دقیقا گزینه 2 می شود دوست عزیز
من هم چک کردم درصدام به احتمال زیاد اینه :
تخصصی 78- استعداد 58- زبان 67 .ایشالا شما هم خوب میشه رتبت
اندازه اش میشه2^(cosy) به اضافه 2^(sinhx)این تابع صفر دارد و صفرهای آن (k+0.5) ضرب در پی در i می شود نه گزینه 3 اگر اندازه این تابع را حساب کنی دقیقا گزینه 2 می شود دوست عزیز
اندازه اش میشه^2(cosy) به اضافه ^2(sinhx)
hamin گفت گزینه 2 درست که منم اثبات کردم گزینه 2 غلطه منم میگم گزینه 3 درستسئوال 6 گزینه 3 میشه، hamin درست گفت. این جواب شما تو گزینه ها نیست !!! پس گزینه 2 غلطه.
من سئوال 7 گزینه 1 و سئوال 14 گزینه 3 زدم، نظر دوستان؟
14 درست گزینه 3 میشهسئوال 6 گزینه 3 میشه، hamin درست گفت. این جواب شما تو گزینه ها نیست !!! پس گزینه 2 غلطه.
من سئوال 7 گزینه 1 و سئوال 14 گزینه 3 زدم، نظر دوستان؟
hamin گفت گزینه 2 درست که منم اثبات کردم گزینه 2 غلطه منم میگم گزینه 3 درست
14 درست گزینه 3 میشه
15 کدوم گزینه میشه؟
من ساخت و تولیدم سوالات ریاضیمون مشترک بود سوال 1 گزینه 3 و 3 گزینه 4بله من کامل نخوندم، منم گزینه 3 زدم و درسته، اندازه اش همینی بود که نوشتی و در گزینه ها نیست.
ویرایش کردم.
من 15 رو نزدم، فکر نکنم به این راحتی ها باشه !!!!
میشه شما از شماره 1 تا 45 هرچی زدی جواباشو بذاری تا سر پاسخ های متفاوت با هم بحث کنیم.
من ساخت و تولیدم سوالات ریاضیمون مشترک بود سوال 1 گزینه 3 و 3 گزینه 4
و 4گزینه3 و 5 گزینه 4
سوال 6 گزینه 1 درسته
[جواب 11 گزینه 4 میشه خارج دایره واحد میشه طبق تست شماره 7 صفحه 100 کتاب مدرسان (ارشد کامپیوتر سراسی 79)آهان خوب منم تو ریاضی اینارو زدم :
1- گزینه 3
4- گزینه 3
5- گزینه 4
6- گزینه 3
7- گزینه 1
11- گزینه 3
14- گزینه 3
16- گزینه 2
17- گزینه 3 میشد که اشتباه زدم !!!!
کلا از ریاضی همین هارو زدم که فعلا 17 رو فهمیدم غلطه !!! چندتا دیگه اش غلط باشه معلوم نیست.
[جواب 11 گزینه 4 میشه خارج دایره واحد میشه طبق تست شماره 7 صفحه 100 کتاب مدرسان (ارشد کامپیوتر سراسی 79)
اولا ناحیه بین نیم محور x مثبت و نیمساز ربع اول نباید نقطه رو روی محور در نظر بگیری باید بین ایندو محور باشهچطوری میشه خارج دایره واحد؟؟!!
من هرچی نقطه میدم که روی مرز یا داخل دایره میوفته. نقطه ای از صفحه z که بیوفته در خارج W مثلا بی نهایت چیه؟؟!!
مثلا شما نقطه Z=2 رو در نظر بگیری و بذاری تو فرمول، مقدار W کمتر از 1 و داخل دایره میشه که !!!
چطوری به این جواب رسیده؟؟!!
اولا ناحیه بین نیم محور x مثبت و نیمساز ربع اول نباید نقطه رو روی محور در نظر بگیری باید بین ایندو محور باشه
ثانیا اول با تبدیل w1=z^4 ناحیه میشه بالای محور x که Imz بزرگتر مساوی صفر میشه و طبق نکات نگاشت دو خطی چون نقطه موهومی مون کوچکتر از صفر (i-) این نگاشت ناحیه Im بزرگتر از صفرو به خارج دایره واحد می نگارد صفحه 89 کتاب مدرسان نگاشت موبیوس یا دو خطی
ثالثا طراح عمدا z^4 اورده که نتونیم براحتی عدد گذاری کنیم مثلا 2/i + یک بذار
امسال واسه ما 21 سوال ریاضی اومد که 18 زدم 15 درست 2تا غلط سوال 15 زدم که جواب صحیح نمیونم کدوم گزینه استای وای راست میگی، حواسم به توان 4 نبوده دوبار توان 4 رو در نظر گرفتممم.
اینجوری پیش بره درصد تخصصیم میرسه به 50.
شما در کل چطور دیدی ریاضی رو؟
چندتاشو میشد زد؟
به نظرت این تعدادی که من از ریاضی زدم و تا حالا دوتاش غلط شده، چطوری بود؟
امسال واسه ما 21 سوال ریاضی اومد که 18 زدم 15 درست 2تا غلط سوال 15 زدم که جواب صحیح نمیونم کدوم گزینه است
من کتاب مدرسانو کامل خونده بودم خیلی مسلط بودم به نظر من متوسط بود
به نظر من میتونستی بیشتر بزنی بازم خوب 6تا که درست سوال 7 من نزدم نمیدونم مال شما درست یا نه که انشا الله درست دربیاد
اخوبه باز وقت کم نیاوردین، منم میتونستم بیشتر از فوریه و معادلاتش بزنم، ولی وقت واسه الاستیسته و کانتینیوم نداشتم باز اونارو میشد بهتر زد.
راستی در مورد سئوال خود الحاق نظرت چیه؟ از مدرسان شریف بود؟
زبان و استعداد رو چطور دیدی؟
جواب سوالات ریاضی کنکور دکتری مکانیک 92 طبق دفترجه F
1-گزینه3
2-گزینه2
3-گزینه4
4-گزینه3
5-4
6-3
7-1
8-1
9-4
10-1
11-4
12-2
13-1
14-3
15-2
16-2
17-3
18-4
19-1
20-4
21-3
خواهش میکنممرسی.آقا این جواب ها از کجان؟
چقدر احتمال قطعیتشون میره؟
سئوال 7 همون 1 زده بودم درسته پس؟
اونیکه خودت شک داشتی چطور بود؟
خواهش میکنم
این حواب های استاد محمود کریمی هستند لطف کردند در سایت شخصی خودشون گذاشتند 100ذرصد درستن
اونیکه خودم شک داشتم غلط در اومد
کلا با ریاضی دروس تخصصی 50درصد زدم کل سوالات با اساتید دانشگاه تهران چک کردمخوبه شما که خیلی خوب زدی.
تخصصی ها هم اینطوری زده باشی دیگه یه رقمی حتمیه.
تخصصی یا استعداد رو سایتی سراغ نداری جواب داده باشن؟
کلا با ریاضی دروس تخصصی 50درصد زدم کل سوالات با اساتید دانشگاه تهران چک کردم
جواب سوالات زبان و استعدادو میتونی رایگان تو این سایتا پیدا کنی estedadtahsili.com و aydin-ostovar.com sanjeshetakmili.com
ولی جواب سوالات تخصصی هیچ کدوم از سایتا نذاشتن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تاپیک ویژه مصاحبه دکترای 92 | آزمون های مکانیک | 29 | ||
کدام داشگاه ها دارای فوق دکترای مکانیک هستند؟ | آزمون های مکانیک | 9 |