آقایون مهندس من اپدیت کتیا sp5 رو نصب کردم واسه نسخه 21 این گزینه سیو را پروند. رفتم تو آپشن گزینه folder رو Carrent هست و مشکلی نداره. فکراتون رو رو هم بریزید یکی یه جواب خوا و قاطع و کاربردی به من بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا دست و بالم رو بسته حسابی به کی بگم؟؟؟؟ کمکم کنید خواهشا من این آپدیت رو نیاز دارم به نصبش چون مشکلاتمو حل کرده ولی لین مشکل رو بوجود آمده.
آیا دستور save یا save as وجود دارد و کار نمی کند؟، یا خاکستری است؟ یا اصلا وجود ندارد؟ آیا Ctrl-S هم کار می کند یا نه؟ یعنی اگر مدل را تغییر دهید با این کلید مدل ذخیره می شود یا نه؟
- اگر ویندوز xp دارید در ابتدا محتوای شاخه های زیر را پاک کنید:
c:\Documents and Settings\ABC\Local Settings\Application Data\DassaultSystemes\
c:\Documents and Settings\ABC\Application Data\DassaultSystemes\
بجای ABC در آدرس بالا نام کاربری که با آن وارد xp شده اید را قرار دهید.
اگر مشکل حل نشد. یک کرک دیگر برای sp5 پیدا کنید و دوباره امتحان کنید. اگر مشکل حل نشد کتیا را کاملا Uninstall کنید و نسخه عادی بدون سرویس پک را نصب کنید و چک کنید ببینید گزینه save بر می گردد یا نه.
فراموش نکنید بهتر است در هر یک از این مراحل یک بار تنظیمات کتیا که در آدرس های بالا قرار دارد را پاک کنید.
اگر اینترنت پرسرعت دارید می توانید از اینجا نسخه ای از sp5 را توسط یک برنامه دانلود بطور مستقیم بگیرید:
http://theindexof.net/pub/30lmo6/DS.CATIA.V5R21.SP5.Update.ONLY.WIN32.WIN64.ISO-SSQ