smmoosavian
عضو جدید
لینک دانلود
لینک دیگر
ولی خودمونیم ، با یک جستجوی ساده توی گوگل می تونید لینک مستقیم رو پیدا کنید ها !!!![Icon Biggrin :biggrin: :biggrin:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/icon_biggrin.gif)
لینک دیگر
ولی خودمونیم ، با یک جستجوی ساده توی گوگل می تونید لینک مستقیم رو پیدا کنید ها !!!
![Icon Biggrin :biggrin: :biggrin:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/icon_biggrin.gif)
دیدم آقای موسویان ولی اون کتیا 20 بود نه 21! باور کن تو گوگل سرچ کردم ولی پیدا نکردممن که برات گذاشتم که ! صفحات قبلی همین تاپیک رو مرور کن می بینیش
دیدم آقای موسویان ولی اون کتیا 20 بود نه 21! باور کن تو گوگل سرچ کردم ولی پیدا نکردم
lممنون عالی بوداین دو تا که الان گذاشتم رو ببین ، خودشه . V5R21
کتیا رزوه رو با دستور thread ایجاد میکنه ولی گرافیکی نشون نمیده ولی تو محیط drafting نشون میده. اگه ایجاد رزوه به صورت گرافیکی تو محیط سه بعدی برات مهمه باید دستی ایجاد کنی که اگه خوتستی بگو تا برات توضیح بدم.سلام به دوستان گل
آقا من هرکاری میکنم نمیتونم پیچ و مهره ایجاد کنم یا شایدم ایجاد میکنم و دنده هاشو نشون نمیده. چیکار کنم؟؟؟
لطفا یکی از دوستان طریقه صحیح ایجاد پیچ و مهره رو بگه (لطفا) و اگه ممکنه بگین اگه کتیای من دنده ها رو نشون نمیده باید چیکار کنم؟؟؟؟
ممنون از شما
سلام
عذر می خوام که replay می زنم ولی منتظر جوابم اگر دوستان لطف کنندسلام
ببینید من خودم هم اینجا اومدم
سوالم بیشتر اینه
مصلا تیر آهن ipe80 تو این لیست کجاست؟
سلام . فایل 3
سلام میتونین بگین این چیه؟مشاهده پیوست 66683
چطوری به دفعات میشه انجام داد؟هنگام استفاده از سطوح و صفحات و کلاً اجزای غیر از حجم توپُر ، هنگامی که یک جزء مثل یک سطح داخل یک geometrical set تعریف میشه میشه از اون به دفعات در دستورات دیگر استفاده کرد بهتره برای درک بهتر از این لینک استفاده کنید : http://www.dkszone.net/geometrical-s...ed-geometrical :
چطوری به دفعات میشه انجام داد؟
لینکه هم بالا نیومد؟
و...
یه سوال دیگه....
در محیط Assembly design موقعی که دستورات رو اضافه مکنم بین قطعات هیچ تغییری انجام نمیشه ! برای مثال وقتی دو قطعه رو که محور هاشون بر هم عمود هست میخوام موازی بکنم و یا حتی دوتا سطح رو ، اون نشان یا مقدار عددی میاد ولی هیچ نغییری در خود قطعات انجام نمیشه!!!!
مشکل از کجاست چیکار باید بکنم؟؟؟؟
سلام به دوستان گل
آقا من هرکاری میکنم نمیتونم پیچ و مهره ایجاد کنم یا شایدم ایجاد میکنم و دنده هاشو نشون نمیده. چیکار کنم؟؟؟
لطفا یکی از دوستان طریقه صحیح ایجاد پیچ و مهره رو بگه (لطفا) و اگه ممکنه بگین اگه کتیای من دنده ها رو نشون نمیده باید چیکار کنم؟؟؟؟
ممنون از شما
سلام
ببینید من خودم هم اینجا اومدم
سوالم بیشتر اینه
مصلا تیر آهن ipe80 تو این لیست کجاست؟
تو وبلاگ زیر کتاب دکتر زمانی در مورد مبحثی که خواستی هستش بنظرم بهترین کتاب همینه.
http://tyaman.blogfa.com/post-77.aspx
تو گوگل هم اگه به فارسی سرچ کنی "کتاب کتیا نادر زمانی" این سایت میاره
سوال اول : که وقتی روی فایل اسمبلی مورد نظر رایت کلیک و در پوشه مورد نظر past می کنی و آنرا باز میکنی پیغام errorظاهر میشود ولی اگر روی درخت طراحی فایل مذکور رایت کلیک کرده و کپی و سپس روی درخت طراحی محیط اسمبلی دیگر past کنیم فایل را می آورد ولی تغییرات مربوطه روی فایل اصلی نیز اعمال می شود(دقت شود من میخواهم فایل مونتاژ شده را تغییر دهم) درباره سوال دوم منظورم درخت ترسیم است که در کنار اسم قطعه در درخت طراحی یک کاغذ با چرخدنده زرد رنگ می آورد و در پایین درخت طراحی گزینه manifold sold به چشم میخورد در صورتیکه قطعاتی که درخت ترسیم آنها هاید نشده در کنار آنها یک کاغذ با 2 چرخدنده آبی و زرد رنگ می آورد. باید چکار کنم که نحوه ترسیم قطعه را بیاورم ؟؟؟؟
ورژن های کتیا قبل از R19 روی ویندوز ویستا و ویندوز 7 نصب نمی شن . برای کار با کتیا در ویندوز 7 باید از R19 یا R20 استفاده کنید.