سلامدوست عزیز در اینجا مثلا مقاطع I شکل کجاست؟
جون من این طبقه بندی(منظورم مثلا I ) هست رو نمی بینم
کسی به این سوال جواب نمی دهد؟
سلامدوست عزیز در اینجا مثلا مقاطع I شکل کجاست؟
جون من این طبقه بندی(منظورم مثلا I ) هست رو نمی بینم
خوب حالا راه حلش چیه؟مثل آمریکایی ها روی مشکل تمرکز نکنید ، مثل روس ها روی راه حل تمرکز کنید : (برای استفاده از هلپ کتیا به جای فایرفاکس از گوگل کروم استفاده کنید )
آمریکایی ها در ناسا دیدن تو فضا نمیشه با خودکار نوشت ، بنابراین هزینه های میلیون دلار صرف تحقیقات کردند تا خودکاری بسازن که روی همه نوع مواد بتونه بنویسه !! ولی روس ها زنگ زدن بهشون گفتند ما خیلی وقته برای نوشتن تو فضا از مداد استفاده می کنیم !!!!
مرجع : http://www.thespacereview.com/article/613/1
آقای جان نثاری helix ای می خوام رسم کنم که دارای محور منحنی با گامی متغیر باشه ( محور مرکزی رو میگم) همچین helix رو با چه دستوراتی میشه رسم کرد. ممنون
خوب حالا راه حلش چیه؟
Catia V5R18
مشاهده پیوست 65098
بعد از ترسیم منحنی مرکزی، از دستورات sweep به روش line و با کمک تعریف law برای شعاع، و یا زاویه (که کنترل کننده گام pitch است) می توانید به هدف برسید. فایل ضمیمه مثال ساده ای از بکارگیری fog law است که در آن شعاع و زاویه به عنوان متغیرهای helix بکار رفته اند. با کنترل زاویه با کمک fog law یا explicit law می توانید گام متغیر هم داشته باشید.
اگر طرز بکارگیری explicit law را خوب بدانید استفاده از آن راحت تر و ملموس تر خواهد بود چه برای کنترل شعاع Helix اگر متغیر باشد و چه گام آن.
سلامای بابا ، مهندس نشدا !!
فایرفاکس رو بی خیال شید از گوگل کروم استفاده کنید !
ممنون از پاسخ کاملتان.
با تعریف law به صورت خطی واسه زاویه و طول مشکل من حل شد.
من اینطوری متوجه شدم که low خطی رو واسه زاویه تو خود سویپ تعریف کردید و low سینوسی رو با دستور low قبلا تعریف کرده به سویپ معرفی کرده اید؟ آیا این low همونی هست که در قسمت Relation درخت طراحی ست؟
ممنون از پاسخ کاملتان.
Catia V5R18
مشاهده پیوست 65098
مشاهده پیوست 65099
بعد از ترسیم منحنی مرکزی، از دستورات sweep به روش line و با کمک تعریف law برای شعاع، و یا زاویه (که کنترل کننده گام pitch است) می توانید به هدف برسید. فایل ضمیمه مثال ساده ای از بکارگیری fog law است که در آن شعاع و زاویه به عنوان متغیرهای helix بکار رفته اند. با کنترل زاویه با کمک fog law یا explicit law می توانید گام متغیر هم داشته باشید.
اگر طرز بکارگیری explicit law را خوب بدانید استفاده از آن راحت تر و ملموس تر خواهد بود چه برای کنترل شعاع Helix اگر متغیر باشد و چه گام آن.
دليل deactive كردن كل قيد يك مجموعه چي ميتونه باشه؟آیا این امکان وجود داره که تمامی قیدها را در یک مجموعه مونتاژی deactive کرد چون تک تک انجام دادن این کار واقعا وقت گیر هست.
آیا این امکان وجود داره که تمامی قیدها را در یک مجموعه مونتاژی deactive کرد چون تک تک انجام دادن این کار واقعا وقت گیر هست.
سلام مهندس جان
اين فايل مثل اينكه ايراد داره
موقع باز كردن هنگ ميكنه
اگه ممكنه دوباره بفرستيدش
ممنون
اين مسائل ارتباطي به تجهيزات سخت افزاري سيستم ندارهسلام
بچه ها من وقتی تو کتیا می خوام 2 تا یا بیشتر صفحه طراحی باز کنم جز یکیش بقیه بازنمیشه(بازمیشه ها ولی صفحه تار میاد که توش هیچی نیست)
البته هر کدوم از صفحه ها رو که بزرگش می کنم نشون میده منتها عوضش قبلیه دیگه نشون نمیده و مثل اونیکی صفحه ها تار میشه!
لپ تاپمو تازه خریدم که cpu core i7 و گرافیکش 1گیگه(asus N53 sv)
البته 2 تا گرافیک داره که یکیش واسه کارای معمولیه یکیشم وقتی نیاز به گرافیک بالاست مورد استفاده قرار می گیره
دقیقا همین رو به لپ تاپ دوستم که اکثر سخت افزاراش از مال من پایین تره زدم بدون ایراد کار کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
من کتیا رو از اینترنت دانلود کردم. وقتی خواستم نصب کنم دیدم فایل دانلود شده به صورت ایمیجه (Image). چطور می تونم از این حالت درش بیارم تا نصب بشه؟ چه نرم افزاری باید داشته باشم؟ یک سوال دیگه هم دارم. سرویس پک رو باید قبل از نصب کتیا نصب کنم یا بعدش؟
1- لینک دانلود نرم افزار ultra ISO : لینک دانلود
2- بعد از نصب خود نرم افزار باید سرویس پک رو نصب کنید : لینک
ببينيد اگه پارت پارته پس پسوندش بايد rar باشهممنون بابت معرفی این نرم افزار. کارمو راه انداخت.
ولی تو نصب کتیا به مشکل برخوردم. فایل هایی که از اینترنت گرفتم 4 تا پارته با دو تا پارت هم سرویس پک. بعد از نصب پارت 1 رفتم سراغ پارت 2 ولی پیغام داد که قبلا نصب شده، پارت های دیگه هم به همین ترتیب. تو پوشه سرویس پک هم فایل اجرایی برای نصب نبود. یک جا خوندم باید بعد از نصب نرم افزار و سرویس پک Documentation نصب بشه که من چیزی به این اسم هم تو پوشه ها پیدا نکردم. الان نرم افزاری که نصب شده کار نمی کنه. اگه می تونید لطفا راهنمایی ام کنید.
توسط درخت طراحی، تمامی قیدها را انتخاب کنید (اولی را انتخاب کنید و روی آخری ctrl-shift-click کنید تا تمامی آنها انتخاب شود) سپس راست کلیک کنید و در بخش selected object گزینه deactive را انتخاب کنید.
اگر فقط قیدهای از نوع خاص را می خواهید غیرفعال کنید توسط ctrl-f و type:assembly design برای workbench و انتخاب نوع قید (طول، زاویه و ...) آن نوع را جستجو، انتخاب و با راست کلیک به روش بالا غیر فعال کنید.
ممنون. مشکل من با سرویس پک حل شد و تونستم نصبش کنم. اما بعد از نصب فایل jsogroup.dll رو تو مسیر نصب نرم افزار کپی و پیست کردم. ولی خود نرم افزار هم فایلی به این اسم داشت و من این فایل رو به جای اون قرار دادم. حالا کتیا پیغام میده که ...... یک پیغامی که مربوط به این فایلی است که کپی کردم. و کتیا باز نمی شه. البته تا قبل از کپی و پیست کردن این فایل هم نرم افزار باز نمی شد و خطای license می گرفت. لطفا اگه می تونید کمکم کنید. به این نرم افزار برای امروز نیاز دارم.
كسي راهي به ذهنش نميرسه؟سلام دوستان
مهندس فايل باز شد
ايراد از من بود چون صبر نميكردم ، دليلش فقط زمان زياد باز شدنش بود و كم طاقتي من و فايل كاملا سالم بود
دوستان من پاي نقشه ها اندازه تمام شده قطعه و شماره فايل و اين چيزا رو ميزنم
جديدا كه تعداد اين نقشه ها زياد شده پيش اومده بود كه قطعه رو تغيير داده باشم اون وقت اندازه تمام شده رو تغيير ندادم
با يه سري كلك تونستم اندازه تموم شده قطعه رو پاي هر نقشه بندازم كه با تغيير احتمالي اندازه موجود هم آپديت بشه
ولي شماره نقشه يا بهتره بگم شماره فايل رو هم ميزنيم اين چون text هست نتونستم راهي پيدا كنم كه شماره فايلمو به عنوان نوشته بيارم توي جدول
مثلا دقت كرديد نقشه ها استاندارد كتيا اسم و تاريخ و اين چيزاش آپديت ميشه يه چيزي شبيه اون
اگه كسي بلده راهنمايي كنه ممنون ميشم
ممنونم. مشکل من حل شد. راه حلش این بود که بعد از نصب سرویس پک اول باید فایل JSOGROUP که داخل کرک کتیا بود رو تو مسیر نصب نرم افزار پیست می کردم و بعدش هم فایلی به همین نام رو از داخل پوشه کرک سرویس پک برداشته و به جای فایل قبلی پیست می کردم.
مهندس جان. لینک دانلود مستقیم کتیا 21 رو برا من پیدا نکردی؟بله درسته ، زمانی که می خواید از سرویس پک استفاده کنید یک بار باید خود نرم افزار رو کرک کنید و یک بار هم سرویس پک رو بنابراین به دوبار کرک کردن نیاز داره .
مهندس جان. لینک دانلود مستقیم کتیا 21 رو برا من پیدا نکردی؟