smmoosavian
عضو جدید
سلام
کسی جواب نداد
تا حالا با کتیا کسی پارامتری نکشیده
به این لینک آموزش کتیا توی امضای من دقت کنید !!! بدک نیست !
سلام
کسی جواب نداد
تا حالا با کتیا کسی پارامتری نکشیده
سلام مهندس جان سال نو شما مبارك.منظورتون فقط مدلسازي سه بعديه يا draft هم هست؟
بله draft هم هست ، من می خواستم به طور کلی در مورد لایه ها توی همه محیط ها سوال کنم .
سلام دوباره به دوستان
من نقشه های سیستم ترمز پراید رو لازم دارم اگه کسی از دوستان داره ممنون میسم بهم بده
نقشه دیسک ترمز - قسمتی که بین چرخ و دیسک قرار داره و تایر بهش بسته میشه(اسمش یادم رفت...) - و مهمتر از همه نقشه هندسه فرمانش(سگ دست و شغال دستش)
کسی این نقشه ها رو نداره؟؟؟؟!ً؟
سلام مهندسبه این لینک آموزش کتیا توی امضای من دقت کنید !!! بدک نیست !
نقشه ساخت يا نقشه انفجاري؟
بعيد ميدونم كسي نقشه اينها رو داشته باشه
من همون اول موقع نصب که مسیر رو می خواد همیشه مسیرم رو تو درایو d می زارم و تا الان هیچ مشکلی نداشتم .یه سوال تخصصی :
آیا راهی هست که بشه بدون uninstall کردن کتیا ، مسیر نصب رو جابه جا کرد ؟؟ مثلا من الان روی درایو C نصبش کردم ولی فضای درایو C خیلی کمه و به همین دلیل می خوام C رو خالی کنم. الان کتیا ، روی درایو C حدود 4 گیگابایت فضا اشغال کرده.
سلام
شروع کردم به کشیدن عددی
ولی کسی نگفت که اگه الان عددی(غیر پارامتری )بکشم بهدش میشه راحت تبدیل به پارامتری کرد
(یه ماشین فرز که باید مدل سازی شه بعد تو اباکوس بهینه سازی شده و مدل بهینه شده در آخر تحلیل کامل بشه؟)
اگه نشه بدبختم
پروژمه
منظورم اینه که با یه بیس اولیه رسم کنم که با طراحی بدست اومده مثلا شعاع دایره با a در نظر بگیرم a 3طولمنظورت از پارامتري چيه؟
اگه داري ميكشي خوب اندازه گذاري و قيد گذاري هم كن
اگه منظورت فرمول نويسي و وابسته كردن اعداد به همديگه ست كه بعدا هم ميتوني اين كار رو كني
فقط تا اونجايي كه ميتوني اصل شناوري قطعه رو رعايت كن كه با تغيير اندازه در يك قسمت در بقيه قسمتها به مشكل نخوري
در مورد درايو نصب كتيا مطلب صفحه 107 مطلب شماره 1063 رو بخوانيد
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/83970-تاپیک-مرجع-و-آموزش-نرم-افزار-CATIA/page107
من همون اول موقع نصب که مسیر رو می خواد همیشه مسیرم رو تو درایو d می زارم و تا الان هیچ مشکلی نداشتم .
یه سوال تخصصی :
آیا راهی هست که بشه بدون uninstall کردن کتیا ، مسیر نصب رو جابه جا کرد ؟؟ مثلا من الان روی درایو C نصبش کردم ولی فضای درایو C خیلی کمه و به همین دلیل می خوام C رو خالی کنم. الان کتیا ، روی درایو C حدود 4 گیگابایت فضا اشغال کرده.
سلام
شروع کردم به کشیدن عددی
ولی کسی نگفت که اگه الان عددی(غیر پارامتری )بکشم بهدش میشه راحت تبدیل به پارامتری کرد
(یه ماشین فرز که باید مدل سازی شه بعد تو اباکوس بهینه سازی شده و مدل بهینه شده در آخر تحلیل کامل بشه؟)
اگه نشه بدبختم
پروژمه
سلام دوستان برای اینکه خط محور یک استوانه در محیط سه بعدی دیده بشه کجا باید تنظیماتشو انجام داد
اگه هدفتون فقط ديده شدن سمت ديگر قطعه هست رو شاخه part body راست كليك كن و در در قسمت properties و آخرين برگه گزينه Transparency رو روي حداكثر بذارسلام دوستان ایا کسی میدونه که اگر به یک قطعه خاصیت شیشه بدیم وبخواهیم که ان سمتش هم دیده بشه باید چی کار کرد یعنی مثل شیشه ان سمت جسم هم دیده بشه
سلام دوستان چرا در محیط draftingوقتی دستور bill of material را اجرا می کنیم هنگامی که جدول را به ما می دهد ستونی به نام مواد وجود ندارد در صورتی که اسم دستور به مواد بر می گردد . دوستان چیکار کنم که دیگه جنس قطعات رو به صورت دستی وارد نکنم.
فایل های کتیا رو چطوری باید ذخیره کنم تا با کامپیوتری که کتیا نصب نداره بتونم پرینت بگدرم؟از هر قسمتی که سوال دارین میتونین بپرسین
نحوه المان ریختن چه جوریه؟
یه قسمت از مدل هست که نمیشه مدل سازی کرد و یه بنده خدایی گفت دونه دونه المان بزار اونجا تا پر بشه
فکر کنم منظور مدل سازیه مستقیم باشه, من برای مدل های دو بعدی اینکار رو کردم که نود تعریف میکنی و بینش المان قرار میدی, اما این.....
امیدوارم منظورو رسونده باشم, چون خودم اصلا نمیدونستم یه همچین کاری هم میشه کرد
چیه قضیه اش؟
المان مورد نظر : fluid80
فایل های کتیا رو چطوری باید ذخیره کنم تا با کامپیوتری که کتیا نصب نداره بتونم پرینت بگدرم؟