amir.m_cnc
عضو جدید
با سلام
دوستان اگر اطلاعاتی درباره ماشینکاری 4 محور همزمان در catia دارید ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوستان اگر اطلاعاتی درباره ماشینکاری 4 محور همزمان در catia دارید ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر از توضیحاتتون این G مخصوصی که فرمودین توسط نرم افزار تولید میشه مثلا در کتیا وجود داره؟ چون من چک کردم فک کنم همون به تعداد زیادی خط تبدیل شده spline.
در نوار ابزار measure دستور measure inertia رو استفاده کنیدبا سلام
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در مورد پیدا کردن نقطه ثقل در کتیا داشته باشه راهنمایی کنه؟!
با تشکر
سلام برای قالب سازی کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید
اینونتور
پرو اینجینیر
کتیا
سالیدورکز
یونیگرافیکس
سلام
توی محیط draf وقتی نما میگیرم نماها کمرنگ دیده میشن ولی وقتی پرینت میگیرم پر رنگه
لطفا راهنماییم کنید. ممنون
سلام در مورد ارتباط دادن دو کتیا در شبکه سوال داشتم کسی میتونه راهنمایی کنه چطور کتیا را به صورت شبکه نصب کنم r21
]من از شبکه که چیزی نمیدونم ولی بنظرم از ورژن 6 استفاده کن چون مخصوص شبکه س
سلامسلام. این امکان ت وجود داره که یک Part رو توسط یک سطح به دو قسمت تقسیم کرد بطوریکه هر دو قسمت باقی بمونن؟ دستورsplit وجود داره ولی یکی از دو قسمتو حذف میکنه
سلام. این امکان ت وجود داره که یک Part رو توسط یک سطح به دو قسمت تقسیم کرد بطوریکه هر دو قسمت باقی بمونن؟ دستورsplit وجود داره ولی یکی از دو قسمتو حذف میکنه
بله میشهبا سلام
یه سئوال از محضر دوستان داشتم
آیا تو محیط drafting میشه فارسی تایپ کرد؟
کتاب مهندس ولی الله باقریان و کتاب مهندس علیپور حقیقی عالی انبا سلام و آرزوي بهروزي
عزيزان محترم آيا لينكهايي براي دانلود كتابهاي هندبوك مرتبط با رشته مهندسي مكانيك و همچنين كتاب يا نرمافزارهايي براي آموزش كاتيا به صورت عملي در اختيار داريد؟ خوشحال خواهم شد اگر آنها را در اختيار من و ديگران هم قرار دهيد.
با تشكر فراوان
<br><strong>يك چالش به ظاهر ساده و در عين حال بزرگ براي فرمان chamfer</strong><br>
<br>
در عكس آپلود شده سطوح آبي رنگ داراي شيب هستند. سطوح سبز رنگ هم ديواره هاي يك pocket هستند. لبه هاي مشخص شده با پيكان بايد با استفاده از فرمان Chamfer پخ بخورن. براي لبه هاي كناري مشكلي پيش نمياد ولي براي لبه بالايي، نرم افزار قادر به پخ زدن اين لبه نيست. متاسفانه در فرمان chamfer مانند edge fillet گزينه اي به نام limiting element وجود نداره كه بشه باهاش پخ رو محدود كرد. اگر pocket وجود نداشت ميشد به راحتي لبه بالايي رو پخ زد. <br>
<br>
پس اولين راه حلي كه به ذهن مي رسه اينه كه با حذف كردن pocket (سطوح سبزرنگ) و استفاده از فرمان chamfer ابتدا پخ رو ايجاد مي كنيم و سپس از فرمان pocket براي ايجاد حفره استفاده مي كنيم. ولي اين يك اشكال داره اونم اينه كه شكل لبه شيب دار به هم مي ريزه يا اينكه بايد با يك شكل به خصوص pocket رو ايجاد كنيم. <br>
<br>
راه حل ديگر اينه كه بيخيال chamfer بشيم و بريم سراغ فرمان Edge Fillet. مزيت استفاده از فرمان Edge fillet اينه كه با استفاده از Limiting element مي تونيم فيلت رو محدود كنيم و ديگه با پيغام خطا روبرو نمي شيم. <br>
<br>
ولي سوالي كه در ذهن بدون پاسخ مي مونه اينه كه آيا بهتر نبود در فرمان Chamfer هم گزينه اي براي محدود كردن پخ وجود داشت؟؟؟ <br>
<br>
فايل آپلود شده رو دانلود كنيد و كارهايي رو كه به ذهنتون مي رسه انجام بديد تا متوجه بشيد من چي مي خوام بگم. در صورتي كه با فايل اصلي مشكل داريد يك قطعه مانند شكل مدلسازي كنيد.
نمیزاره سه تا شکل بزارم!!<br>
<br>
سلام من اینکار رو کردم<br>
شکل فرستادم چون نرم افزار bb flashback حذف شده!<br>
اول اینکه بعد pad اول از chamfer استفاده کردم- رنگش قرمزه در شکل یک<br>
دوم اینکه رفتم محیط shape و دو سطح زرد (یکی همون chamfer و یکی زیریش) در شکل 2 رو extract و joint کردم<br>
سوم اینکه pocket مورد نظر رو رو حالت up to surface گذاشتم و joint قبلی رو بهش دادم --شکل 3- اینجوری تکمیل شد<br>
براب بهتر دیدن درخت طراحی زوم کنید
تفاوت محیط های functional molded part با molded design در چیه
يك چالش به ظاهر ساده و در عين حال بزرگ براي فرمان chamfer
در عكس آپلود شده سطوح آبي رنگ داراي شيب هستند. سطوح سبز رنگ هم ديواره هاي يك pocket هستند. لبه هاي مشخص شده با پيكان بايد با استفاده از فرمان Chamfer پخ بخورن. براي لبه هاي كناري مشكلي پيش نمياد ولي براي لبه بالايي، نرم افزار قادر به پخ زدن اين لبه نيست. متاسفانه در فرمان chamfer مانند edge fillet گزينه اي به نام limiting element وجود نداره كه بشه باهاش پخ رو محدود كرد. اگر pocket وجود نداشت ميشد به راحتي لبه بالايي رو پخ زد.
پس اولين راه حلي كه به ذهن مي رسه اينه كه با حذف كردن pocket (سطوح سبزرنگ) و استفاده از فرمان chamfer ابتدا پخ رو ايجاد مي كنيم و سپس از فرمان pocket براي ايجاد حفره استفاده مي كنيم. ولي اين يك اشكال داره اونم اينه كه شكل لبه شيب دار به هم مي ريزه يا اينكه بايد با يك شكل به خصوص pocket رو ايجاد كنيم.
راه حل ديگر اينه كه بيخيال chamfer بشيم و بريم سراغ فرمان Edge Fillet. مزيت استفاده از فرمان Edge fillet اينه كه با استفاده از Limiting element مي تونيم فيلت رو محدود كنيم و ديگه با پيغام خطا روبرو نمي شيم.
ولي سوالي كه در ذهن بدون پاسخ مي مونه اينه كه آيا بهتر نبود در فرمان Chamfer هم گزينه اي براي محدود كردن پخ وجود داشت؟؟؟
فايل آپلود شده رو دانلود كنيد و كارهايي رو كه به ذهنتون مي رسه انجام بديد تا متوجه بشيد من چي مي خوام بگم. در صورتي كه با فايل اصلي مشكل داريد يك قطعه مانند شكل مدلسازي كنيد.
نمیزاره سه تا شکل بزارم!!
اینم شکل سوم و فایل کتیاش
سلام من سه دوره انجمن کتیا رفتم کتاب مهندس علیپور حقیقی رو هم دارم اما رو کتیا اصلا نمیتونم مسلط شم نمیدونم چرا؟شاید استعداد خاصی میخواد آیا راهی هست که بشه به این نرم افزار مسلط بود؟منظور از مسلط در برخورد با مسائل چالش برانگیزه
سلام و خستنه نباشید خدمت مهندس موسویانيك چالش به ظاهر ساده و در عين حال بزرگ براي فرمان chamfer
در عكس آپلود شده سطوح آبي رنگ داراي شيب هستند. سطوح سبز رنگ هم ديواره هاي يك pocket هستند. لبه هاي مشخص شده با پيكان بايد با استفاده از فرمان Chamfer پخ بخورن. براي لبه هاي كناري مشكلي پيش نمياد ولي براي لبه بالايي، نرم افزار قادر به پخ زدن اين لبه نيست. متاسفانه در فرمان chamfer مانند edge fillet گزينه اي به نام limiting element وجود نداره كه بشه باهاش پخ رو محدود كرد. اگر pocket وجود نداشت ميشد به راحتي لبه بالايي رو پخ زد.
پس اولين راه حلي كه به ذهن مي رسه اينه كه با حذف كردن pocket (سطوح سبزرنگ) و استفاده از فرمان chamfer ابتدا پخ رو ايجاد مي كنيم و سپس از فرمان pocket براي ايجاد حفره استفاده مي كنيم. ولي اين يك اشكال داره اونم اينه كه شكل لبه شيب دار به هم مي ريزه يا اينكه بايد با يك شكل به خصوص pocket رو ايجاد كنيم.
راه حل ديگر اينه كه بيخيال chamfer بشيم و بريم سراغ فرمان Edge Fillet. مزيت استفاده از فرمان Edge fillet اينه كه با استفاده از Limiting element مي تونيم فيلت رو محدود كنيم و ديگه با پيغام خطا روبرو نمي شيم.
ولي سوالي كه در ذهن بدون پاسخ مي مونه اينه كه آيا بهتر نبود در فرمان Chamfer هم گزينه اي براي محدود كردن پخ وجود داشت؟؟؟
سلام و خستنه نباشید خدمت مهندس موسویان
مهندس جان من انجام دادم اگه منظورتون همون شکلیه که خودتون قرار دادید رو ایجاد کنیم که خیلی ساده میشه
اگه منظورتون مورد دیگری هستش من رو هم راهنمایی و توجیح کنید شاید درست منظور شمارو نفهمیدم.
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=240226&d=1431845969
حرف شما صحیح است. جای بسیاری از دستورات و ویژگی ها در کتیا خالی است. بگذریم ریشه مشکل از آنجاست که شما سطح pad.1 را داخل اسکچ درفت داده اید راه حل این است که درفت اسکچ را حذف کنید و در انتها با دستور درفت بزنید. فایل ضمیمه را ببینید (کتیا R21)
مشاهده پیوست 239982