کی گفت مجانی؟؟؟؟؟؟؟
شما بگید چقد ما هزینه زحماتتون رو می دیم و ممنون میشیم ازتون. بله از توانایی شما و سوادتون من خودم بهرمند شدم و ازتون ممنونم.
من واقعا دلم لک زده واسه طرحی مثلا یک شاسی خودرو و نمیدونم یه پیستون با اندازه واقعی و سیلندر و نمیدونم قظعاتی با اندازه صنعتی و واقعی.....
آقا گشتم تو اینترنت نیست خب ما چطور گیر بیاریم. شما خودت چطور گیر میاری و میکشی حداقل اینا رو تو این باشگاه مطرح کنید تا به پیشرفت ما حرفه ای ها هم کمک بشه.
مثلا شما تو وبلاگتون رفتید یه چرخ حلزون رو کشیدید و قیمت گذاشتید روش خب خداوکیلی این کار اشتباهیه. من نگاه کردم دیدم اصلا این ارزش 1000 تومنم نداره چون خیلی راحت بود. آدم فکر کنه یه چیزایی رو میتونه مدل کنه.
ما ایرانیها هنوز یاد نگرفتیم چطور و چقد رو چی قیمت بذاریم. رفتم سایت engpedia معلوم نیست اون بابا خودش چقد رو نرم افزارها پول داده و یا اصلا داده زده 100 تومن 50 تومن و ....... این ارقام چین تو ایران قفل شکسته.
ملاک تعیین ارقام چی هستن؟؟؟؟
خود شما وبلاگتون چقد کاربردی هست اینقد تبلیغشون میکنید؟؟؟؟؟؟
چرا ماها آموزش نمیذاریم وقتیم میذاریم یه چیز بی اهمیت و دست گرم کنی میذاریم..
جناب مهندس واقعیت اینه اینا زکات علم نمیشن. شما وقتی تونستی به پیشرفت کسی کمک کنی زکات دادی.
بنده اصلاًمجبور نيستم به شما جواب پس بدم. خود شما داريد مي گيد كار من ارزش 1000 تومنم نداره. پس داريد قيمت مي ذاريد.
بنده روي همون حلزون ساده كه مي گيد 3 ساعت وقت گذاشتم. تعداد خريدهاش هم از همه پروژه هاي ديگه بيشتره.
محض رضاي خدا شما كه مي گيد حرفه اي هستيد يك بار فقط
تلاش كنيد تا يه فيلم آموزشي درست كنيد!!! من منتظرم بسم الله
بعد از اينكه سعي كرديد دوباره برگرديد و درباره حرفايي كه زديد فكر كنيد.
ملاك تعيين قيمت زحمتيه كه روي يك كار مي كشي. من اون پروژه بالابر 16 متري رو 12 ميليون تومن قيمت گذاشتم به اضافه نقشه هاش. مي خريد؟؟؟ نه ، چون مي خوايد همه چيزو
بدون زحمت و مفت به دست بياريد. وقتي براي زحمت ديگران ارزش قائل نباشيد انتظار داريد همه چيز مفت به دست بياد.
مي گيد
چرا ماها آموزش نمیذاريم: از سوالتون پيداس كه حتي يك بار هم در زمينه آموزش كار نكرديد. كسي كه مي خواد آموزش خوب بذاره بايد ساعت ها وقت بگذاره و يك قطعه رو خوب بررسي كنه و بدون اشكال به امر آموزش بپردازه. اين يعني صرف ساعت ها وقت با ارزش. همون وقت و زماني كه شما براش 1000 تومن هم ارزش قائل نيستيد.
هر كسي در حد وسعش بايد زكات بده. منم تو اين تاپيك زكات دادم. نمي تونم بشينم ساعت ها وقت بذارم و يه آموزش بذارم اونوقت يكي مثل شما بياد بگه اين كه چيزي نبود ارزش نداشت.
در ضمن هركسي مختاره محصول خودش رو به هر قيمتي كه دلش خواست بفروشه.
شما مي گيد دلم لك زده براي يه طرح شاسي يا پيستون يا ... آموزش چنين چيزهايي بسيار زمان بر و سخت و غير منطقيه.
بنده مطمئنم اگه حتي يك مجموعه آموزشي تجاري هم درست كنم شما حاضر نيستيد براش پول بديد و ميريد دنبال كپي غير قانونيش.