A small negative equation solver pivot term has been encountered at the UZ degree of freedom of node 53.
چک کنید که هر عضو خرپا فقط یک المان link داشته باشه. در غیر این صورت ناپایداری ایجاد میشه. برای اینکار میتونید برروی اعضا sizing بگذارید.من یک خرپای سه بعدی طراحی کردم و ولی وقتی بعد از مش بندی و همه کار ها مساله رو حل میکنم با این پیغام خطا مواجه میشم :
دقیقاً همون خرپا رو با انسیس 9 و با المان spar3d حل کردم ولی solution done داد و با خطا رو به رو نشد.
در انسیس 14 وقتی خرپا رو به صورت دو بعدی حل میکنم، خطا نمیده، ولی وقتی سه بعدیش میکنم همین اروره همیشگی ظاهر میشه.
آیا تنظیمات خاصی هست که باید برای این لینک 180 انجام بدم؟
در مورد قید های مسئله مطمئنم که درسته و چند بارم چکشون کردم ولی نمیدونم این پیغام چرا ظاهر میشه و به درجه آزادی گیر میده
سلامسلام دوستان
نیاز به راهنمایی فوری دارم.
بایستی دیوار بتن آرمه رو مدل کنم و با pushover ضریب رفتارش رو بدست بیارم. میخوام بدونم برای اینکار از کدام نرم افزار استفاده کنم؟ انسیس یا آباکوس؟ برای اینکار کدام نرم افزار گزینه مناسب تری هست؟
با تشکر
باید دستگاه مختصات محلی تعریف کنید به نحوی که محور x در راستای ترک باشهمشکلی که تو تحلیل ترک دارم اینه که
بعد از مدل سازی و مش بندی و همه کارها، در مرحله آخر که میخوام path رو تعریف کنم،
وقتی 5 تا node انتخاب میکنم، و بعد stress INT Factr رو میزنم، یه پنجره Error میاد
و میگه که ترک با محور x موازی نیست!
رشد ترک مسئله بسیار پیچیده ایه. میتونید با استفاده از برنامه های جانبی مانند nCOde, zencrack,... این کار رو انجام بدین. البته در داخل ANSYS هم میشه ولی باید کد نویسی انجام بدینممنون مشکلم حل شد و تونستم ضریب k رو پیدا کنم.
حالا میشه لفط کنین بگین چطوری باید رشد و پیشرفت ترک رو بررسی کنم؟
کتاب اجزاء محدود ANSYS دکتر جاهد ثوابت رو توضیح داده. البته مطابق Help هست و اگر وارد نباشید هیچی متوجه نمیشید!در رابطه با المان contact و توابت حقیقیش(real constant) نرم افزار ansys هرکس اطلاعاتی یا جزوه ای به زبان فارسی داره ,ممنون میشم مطرح کنه
با درودسلام
دوستان میخواستم بدونم کتابی در بازار وجود داره که خیلی خوب انسیس رو آموزش داده باشه.؟؟
سلام
میشه کمکم کنید
انسیس رو چطوری باید روی ویندوز 7نصب کرد
سلامبچه ها سلام
کسی میدونه چطور میشه شماره المانها و یا نودهای یک مدل رو مرتب کرد؟
میخام کاملا به ترتیب شن
خیرسلام
کتاب ansys جاهد مطلق ویرایش جدید هم داره؟
با سلام
دوستان با عرض پوزش
بروی چشم بزودی تمام لینک ها اصلاح خواهدشد. البته شما باید کاملا صبر کنید تا صفحه دانلود کاملا لود شود بعد عملیات دانلود را انجام دهید.