1/3سلام کسی آموزش مکانیکال به صورت pdf داره لطف کنه بزاره برا استفاده ممنون میشم.
آموزش فارسی مکانیکال به صورت پی دی اف
mechanical learning FARSI as pdf
تالار اجازه آپلود دو فایل در هر پست رو میده
1/3سلام کسی آموزش مکانیکال به صورت pdf داره لطف کنه بزاره برا استفاده ممنون میشم.
چطوری میشه دو تا قطعه رو که جدا جدا طراحی شدن(توی مکانیکال)، آورد توی یه محط و اسمبل کرد.
مثلا توی سالید، خیلی راحت میری توی محیط assemble و از اونجا راحت این کار رو میکنی اما توی مکانیکال چطوره؟؟
سلام تو ورژن های قبلی توی نوار ابزار Mechanical view دستور toggle shading/wireframe این کار رو میکنهسلام به همه دوستان من مکانیکال 2013 نصب کردم اما فایلهای قبلی من را باز نمیکنه یا اگه باز کنه به صورت وایر و سیم نشون میده و در ضمن من نمیتونم از اون خروجی stp بگیرم .فکر میکنید برا چی باشه این موضوع
درود بر شمابا درود. دوستان کسی میدونه مکانیکال 2008 رو میشه از کجا گیر آورد؟؟ ضروری هست
سلام به همه دوستان من مکانیکال 2013 نصب کردم اما فایلهای قبلی من را باز نمیکنه یا اگه باز کنه به صورت وایر و سیم نشون میده و در ضمن من نمیتونم از اون خروجی stp بگیرم .فکر میکنید برا چی باشه این موضوع
دوستان این نسخه جدید autocad mechanical desktop 2015 همون نسخه قدیمی سال های پیش هست
من این نسخه دانلود کنم؟(با کمی تغییرات)
نسخه 2009 از کجا دانلود کنماتوکد مکانیکال دسکتاپ 2015 اصلا وجود نداره!؟
مکانیکال دسکتاپ از ورژن 2009 به بعد منتشر نشد. به احتمال زیاد منظور شما اتوکد مکانیکل هستش، که با مکانیکال دسکتاپ فرق میکنه.
نسخه 2009 از کجا دانلود کنم
با سپاس
دوستان این نسخه جدید autocad mechanical desktop 2015 همون نسخه قدیمی سال های پیش هست
من این نسخه دانلود کنم؟(با کمی تغییرات)