میتونی فرمول انتخاب(محاسبه) خازن را برام بفرستی؟
اگر خازن کوچکتر بذاریم موتور راه نمی افته (به اصطلاحز زورش نمیرسه) چرا؟
میتونی فرمول انتخاب(محاسبه) خازن را برام بفرستی؟
اگر خازن کوچکتر بذاریم موتور راه نمی افته (به اصطلاحز زورش نمیرسه) چرا؟
سلام و کلی تشکر از مدیران و دوستان
سوال من اقتصادی برقیه:
می خوایم یه مولد 2000 کیلو واتی رو به شبکه بیست کیلو ولت متصل کنیم.
خروجی ژنراتور می تواند 400 ولت باشد یا 11 کیلو ولت.کدام یک بهتر است؟
- فاصله تا ترانس کمتر از 50 متر است
- خرید ترانس 400/20k ارجحیت دارد (بدلیل پر مصرف بودن این ولتاژ قیمت مناسب تر است)
- هزینه های کابل کشی ،حفاظتی ، کلید زنی را نیز مد نظر قرار دهید
ترانسهای 6/20 تا اونجاییکه میدونم نورمتر هستن و طبعا ارزونتر، از کجا میخواهید ترانس بخرید ایران ترانسفو ؟- خرید ترانس 400/20k ارجحیت دارد (بدلیل پر مصرف بودن این ولتاژ قیمت مناسب تر است)
نگرانی شما کاملا بجاست و یکی از دلایل ترجیح ولتاژهای بالاتر همین هزینه کابله !شرکت سازنده فقط ژنراتور 400 و 11 کیلو ارائه میده (اینم یه مدلشه دیگه)
در ضمن میگه که هر دو خروجی از نظر راندمان یکسان هستند.
من بیشتر نگران کابل کشی مورد نیاز برای انتقال 3600 آمپر از ژنراتور تا ترانسم . میتونین یه براوردی بکنین که چه کابلی و با چه هزینه ای نیازه برا این کار
در مورد خرید ترانس هم هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده ولی احتمال زیاد ایران ترانسفو
[FONT="]با یه حساب سر انگشتی اگه فاصله ترانس تا مولد 50 متر باشه و با اون کابلی که شما می فرمایید شاید 20میلیون تومان فرق هزینه کابل بشه[/FONT]
[FONT="]تو قیمت ترانسش که نهایت 3-4 میلیون فرق کنه(11/20 فکر کنم گرون تر باشه)[/FONT]
[FONT="]در مورد تجهیزات حفاظتی و کلید من هیچ ایده ای از قیمت ها ندارم[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]اولا براورد من از قیمت ها رو تایید می کنین?(تقریبی)[/FONT]
[FONT="]ثانیا براوردتون از قیمت های تجهیزات حفاظتی و سوئیچ چقدره[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="](کلا این قضیه می تونه موضوع یه مقاله باشه برا هر کی که حال کار داشته باشه)[/FONT]
با سلام و عرض ارادت خدمت دوستان عزیز
لطفا" به زبان ساده به طوری که یک مکانیک بتواند متوجه شود رابطه بین توان اکتیو ، توان راکتیو و cos fi و اثرات آنها بر یکدیگر را توضیح دهید . آیا با بی بار کردن الکتروموتور و دوران آن در دور نامی cos fi تغییر خواهد کرد؟ و آیا این تغییر باعث افزایش توان راکتیو میگردد ؟ میزان این تاثیر چقدر می باشد ؟ آیا می توان گفت که این تاثیر آنقدر است که اثر قابل توجهی بر صرفه جویی انرژی ندارد ؟
قبلا" از عزیزانی که راهنمایی می فرمایند تشکر می کنم .
بله با برداشته شدن بار الکتروموتور کسینوس فی خط تغذیه الکتروموتور کاهش و سینوس فی افزایش مییابند ولی بعلت کاهش جریان عبوری طبق رابطه 2 حاصل ،عددیست نسبتا کوچک ولی مصرف بستگی به ساعات بیکاری الکتروموتور هم دارد چون مصارف بر حسب کیلووات ساعت( برای مصرف اکتیو) و کیلووارساعت (برای مصرف راکتیو) محاسبه میشوند.آیا با بی بار کردن الکتروموتور و دوران آن در دور نامی cos fi تغییر خواهد کرد؟میزان این تاثیر چقدر می باشد ؟
سلامبا سلام و عرض ارادت خدمت دوستان عزیز
لطفا" به زبان ساده به طوری که یک مکانیک بتواند متوجه شود رابطه بین توان اکتیو ، توان راکتیو و cos fi و اثرات آنها بر یکدیگر را توضیح دهید . آیا با بی بار کردن الکتروموتور و دوران آن در دور نامی cos fi تغییر خواهد کرد؟ و آیا این تغییر باعث افزایش توان راکتیو میگردد ؟ میزان این تاثیر چقدر می باشد ؟ آیا می توان گفت که این تاثیر آنقدر است که اثر قابل توجهی بر صرفه جویی انرژی ندارد ؟
این اثر بستگی به موتور و میزان قدرت موتور دارهآیا می توان گفت که این تاثیر آنقدر است که اثر قابل توجهی بر صرفه جویی انرژی ندارد ؟
با سلام خدمت همه ی دوستای گلم
یه سوال جالب دارم ببینم کی می تونه جواب بده !
فرض کنید یه مولدو با یه موتور پارلل کنیم ، در ابتدا موتور رو به دور نامی برسونیم ،وسپس ولتاژ ورودیش رو قطع کنیم،دراین حالت بیایم و ولتاژ تولیدی مولدو وصل کنیم به ورودی موتور
به نظرتون چه اتفاقی میوفته ؟ آیا موتوو و مولد تا ابد به کارشون ادامه میدن یا ...؟ دلیلش رو بگید؟
سلامبا سلام خدمت همه ی دوستای گلم
یه سوال جالب دارم ببینم کی می تونه جواب بده !
فرض کنید یه مولدو با یه موتور پارلل کنیم ، در ابتدا موتور رو به دور نامی برسونیم ،وسپس ولتاژ ورودیش رو قطع کنیم،دراین حالت بیایم و ولتاژ تولیدی مولدو وصل کنیم به ورودی موتور
به نظرتون چه اتفاقی میوفته ؟ آیا موتوو و مولد تا ابد به کارشون ادامه میدن یا ...؟ دلیلش رو بگید؟
به نظر من سیم کشی صنعتی برای اینده تو خیلی بهترهسلام مهندسان عزيز
من 2تا كار بهم پيشنهاد شده يعني به عنوان كاراموز و با حقوق نسبتا كم!
1.نصب و راه اندازي اسانسور
2.سيم كشي صنعتي
با توجه به اينكه دانشجوام و رشته م قدرته كدومو برم؟
در ضمن اگه ميشه يه توضيح مختصر در مورد سيم كشي صنعتي بدين
ممنون از راهنماييتون
سلامسلام مهندسین عزیز
منهمون طور که میبینید رشتم مهندسی ای تی هست و خیلی به وب گردی و اینا علاقه دارم به خاطر همون از صبح تا شب کامپیوترم روشن هست
من میخوام واسه کامپیوترم برق تولی کنم به خاطر اون چند تا الگریتم حل کردم تا این که امروز از یک فردی که برق خونده بود پرسیدم گفت هزینش خیلی میشه ولی زمان نبود ازشون بپرسم تا این که اومدم اینجا بپرسم
من میخوام یک صفحه ی تولید برق از انرژی خورشید بخرم و ازش استفاده کنم و این کار رو راه بندازم ولی اون طرف گفت که اگر بخوام این کار رو بکنم باید یک تبدیل DC به Ac استفاده کنم که هزینش خیلی گرونه ولی من یادم بود که یک دستگاه دیدم در آدرس زیر
http://www.kharidaniha.com/1389/05/21/solar-charger/
یک دستگاه کوچیک با قیمت 12 هزار تومن خوب مگه تو این دستگاه تبدیل نیست و یا تکنولوژیش چطوری هست
و راستی اگر من بخوام از دینام یک ماشین ولتاژ 220 دریافت کنم باید چند دور بر ثانیه بچرخه که این ولتاژ حاصل بشه و در آخر چطوری می تونم این انرژی رو ذخیره کنم
پیشا پیش ممنون میشم جواب بدید |:
خوب با این وجود من کلا نمیتونم این کار رو بکنم ولی من یک الگریتمی طراحی کردم که به صورت مختصر این چنین میشه که من یک صفحه ی خورشیدی میخرم و اون رو به یک المیچر وصل میکنم تا اون رو بچرخونه و به وسیله ی تالمیچر اون رو به یک دینام وصل میکنم تا برق رو به صورت مدام هم تو تابستان و هم تو پاییز دریافت کنم به نظر شما این امکان پذیر هست
خیلی ذوق کردی که یه چیزی اختراع کردی نه ؟!!خوب با این وجود من کلا نمیتونم این کار رو بکنم ولی من یک الگریتمی طراحی کردم که به صورت مختصر این چنین میشه که من یک صفحه ی خورشیدی میخرم و اون رو به یک المیچر وصل میکنم تا اون رو بچرخونه و به وسیله ی تالمیچر اون رو به یک دینام وصل میکنم تا برق رو به صورت مدام هم تو تابستان و هم تو پاییز دریافت کنم به نظر شما این امکان پذیر هست
اون دستگاهی که می فرمایید dc to ac نه اونقدر بزرگه و نه گرون . می تونی تو ازمایشگاه الکترونیک با سه تا مقاومت و یه ترایاک و یه خازن بسازی البته بصورت آزمایشگاهی . شما می تونی یه UPS کوچیک بخری و برای شارژ باتری های اون از صفحه خورشیدی استفاده کنی . اون UPS هم حدود 60 تومن قیمتشه .خوب چیزی که من در نظر دارم تولید یک کیلو وات برق هست بهتر بگم من علاقه ای به تولید همه چیز دارم تنها برق نیست قبل این به تولید قارچ علاقه داشتم و تو خونه پرورش دادم در واقع من میخوام راه کار ها و یا همون الگریتم تولید همه چیز رو یاد بگیرم و به خاطر اون اومدم پیش شما
تا اینجا من فهمیدم که البته میدونستم که نمیشه از صفحات خورشیدی به طور مستقیم استفاده کرد و این رو از یک نفر پرسیده بودم که برای تبدیل DC به AC چکار کنم اوم گفت که باید یک قطعه ای بخرم اسمش رو گفت ولی یادم نیست که اندازش به بزرگی یک اتاق هست و کمترین قیمتش 600 هزار تومن خوب با این وجود به صرفه نبود و من نمیتونستم برق تولید کنم به خاطر همین منصرف شدم تا این که این شاژر گوشی رو دیدم و با خودم فکر کردم که چطوری ممکنه که این کار شدنی باشه در حالی که مستقیم از یک صفحه ی خورشیدی یک باتری رو شارژ میکنه و در زمن من زمانی که بچه بودم تو آزمایشگاه مدرسمون هم دیده بودم که یک صفحه ی 1 در 1 صانتی رو به یک المیچر معمولی مستقیم وصل کرده و استفاده میکردن خوب واسه گنگ که اینا رو کنار هم بزارم و حل کنم نظر شما در این باره چیه ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست سوالات مطرح شده در تاپیک سوالات قدرتی | قدرت | 3 | ||
سوالات استخدامی و مصاحبه مهندسی برق قدرت | قدرت | 16 | ||
بانک سوالات استخدامی | قدرت | 7 | ||
مطلب برا قدرتی ها | قدرت | 2 | ||
معرفی سایتها و وبلاگهای قدرتی | قدرت | 5 |