حامد باقری
عضو
اینو تا حالا نشنیده بودم.یه درکش برام مشکله.برمی گردم...........سیم نول برای این بالا قرار می گیره تا از سیم های دیگه در برابر رعد و برق حفاظت کنه و به نوعی کار برقگیر انجام میده
اینو تا حالا نشنیده بودم.یه درکش برام مشکله.برمی گردم...........سیم نول برای این بالا قرار می گیره تا از سیم های دیگه در برابر رعد و برق حفاظت کنه و به نوعی کار برقگیر انجام میده
اینو تا حالا نشنیده بودم.یه درکش برام مشکله.برمی گردم...........
این مطلبی که من عرض کردم از بابت صحتش اطمینان دارمسلام دوست عزیز.
بحث ترتیب فازها برای سیستم 5 سیمه فقط در مورد برق 400 ولت مطرحه.چون در ولتاژهای بالا دیگه به این شکل نیست.منم با توجه به تجربیات و معلومات خودم اینطور استنباط کردم که از بالا به پایین 3فازه و کابلهای بعدی هم نول و فاز عمومی هستن.حالا من در مورد ترتیب نول و فاز عمومی شک دارم چون جایی شنیدم که هیچ وقت فاز عمومی وسط قرار نمیگیره و در واقع همیشه آخرین کابل مخصوص برق عمومیه.شما اگه به کابل ها دقت کنید میبینید که معمولا قطر 3 کابل بالایی از بقیه بیشتره و خوب این نشون دهنده اینه که 3فاز بالا هستن.به هر حال من روی نظر شما هم تحقیق میکنم.
با تشکر.
سلام ترتیب کابل به شکل بالا می باشد موضوع پروژه من راجع به پست ها بود اینه که با ترتیب قرار گرفتن کابل ها اشنایی کامل دارم و من فکر می کنم اقای باقری اشتباه میکننسلام خدمت اقای باقری
دوست عزیز ترتیب کابل ها از بالا به پایین به صورت زیر میباشد
کابل اول MP(نول) و کابل دوم فاز روشنایی عمومی وکابل سوم R و کابل بعدی S و کابل پنجم T
ایشون هم بر اساس شنیده ها نظر دادن و قراره تحقیق کنندسلام ترتیب کابل به شکل بالا می باشد موضوع پروژه من راجع به پست ها بود اینه که با ترتیب قرار گرفتن کابل ها اشنایی کامل دارم و من فکر می کنم اقای باقری اشتباه میکنن
سلامسلام
کسی میتونه نقشه مدارهای معمولی مانند شمارنده (ترجیحا شمارنده نباشه) رو با Orcad یا Proteus همراه با توضیح کامل مدار برام بزاره!؟
یا اگه منبع خوبی برای انواع نقشه مدار داره قرار بدین.
هر کمکی میتونین بکنین لطفا.
ممنون.
از پروتئوس می تونید استفاده کنیداقا این pspice رو من دارم
من منظورم برد ازمایشگاهی بود
ببینم چراغی روشن میشه یا موتور مثلا میچرخه
با سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا در مرود سوالات زیر بنده را راهنمایی بفرمائید:
1) چه سیم های از تیر چراغ برق وارد کنتور می شود؟
2)چه سیمی از فیوز عبور میکنه؟
3)در کلید منظور از پیچ مشترک و پیچ غیر مشترک چیه؟
4)در مورد سیم کشی ساختمان بنده را راهنمایی بفرمائید؟
با تشکر
سلاماینو تا حالا نشنیده بودم.یه درکش برام مشکله.برمی گردم...........
با یه دستگاه مبدل فرکانسی که از ورودی صدا ها رو سنس کنه و با تشخیص فرکانس در خورجی فرکانسها رو تشدید کنه مثل کاری که اپ امپ انجام میده با این تفاوت که این بار دامنه تغیرر نمیکنه بلکه طول موج افزایش پیدا میکنهچگونه میتوان فرکانسهایی که توسط گوش انسان قابل شنیدن است را به فرکانسهای فرا صوت یا فرو صوت تبدیل کرد.
سلام.سلام
دوستمون کاملا صحیح می فرمایند
سیم نول به دو دلیل در بالا قرار میگیره
اول به دلیل داشتن اختلاف پتانسیل صفر اون در مواجهه با رعد و برق اولین سیمی خواهد بود که رعدو برق از اونجا تخلیه خواهد شد، چون همه ما میدونیم برق همیشه تمایل داره از راحت ترین راه عبور کنه . دقیقا همون کاری که سیم گارد برای سیستم های انتقال و فوق توزیع انجام میدهد.
دلیل دوم هم کمک کردن احتمال برخورد سیم نول با سایر سیم های همجوار خودشه . تحلیلش خیلی سادست سیم نول اگر وسط باشه احتمال برخوردش دوبرابر حالتی هست که در بالا قرار بگیره .
سلام دوست من
تیر برقهای سیستم توزیع یا سه سیمه هستند یا 5 سیمه البته امروزه سه سیمه ها خیلی کم هستند
5 سیمه ها به اصطلاخ سه فاز هستند که به ترتیب از بالا 1.نول 2. فاز یک 3. . باز هم فاز یک 4. فاز دوم و 5. فاز سوم که در اصطلاح مهندسی فازهای RST یا L1L2L3
نامگذازی میشن
برای کنتور منزل هم اگر سه فاز باشه از سه سیم آخر و سیم اول استفاده میکنن . چون سیم دوم مصرف روشنایی معابر داره .
اگر هم بخواهیم از سیستم تکفاز استفاده کنیم از سیم اول بعنوان نول ویکی از سه سیم اخر بعنوان فاز استفاده مکینم
که طریقه اتصال اون هم به کنتور خیلی خیلی سادست .
در مورد سیم ارت هم که از جایی وارد خونه نمیشه و ما هستیم که با کندت چاه ارت اونو درست میکنم .
در مورد فیوز هم سیم فاز از فیوز و بصورت سری عبور میکنه البته در بعضی از سیستم های خاص در مسیر نول هم فیوز استفاده میکنن ولی در مصارف خانگی خیر
در مورد کلید هم بعضی از کلید ها مثل کلید دو پل یک کنتاکت مشترک دارند که بعنوان ورودی و دو کناکتور خروجی دارند که برای خروجی استفاده میشوند
برای تشخیص سر مشترک هم معمولا پیچ مربوط به اون سر کمی تیره تر از بقیه پیچهاست
---------------------------------------------------------------------------------------------
از سوالتون بر میاد که بتازگی با این حرفه آشنا شدید
توصیه میکنم از کتابهای مربوط به این رشته خیلی زیاد مطالعه کنید
چون هرچقدر جلوتر که بری با مفاهیم بسیار پیچیده تری مواجه خواهی شد
سلام.
بله.درسته.من به سیم های گارد در خطوط فشار قوی آشنایی داشتم ولی دیگه نمی دونستم سیم نول هم در خطوط 5 سیمه(400 ولت) کار حفاظت را میتونه انجام بده.به هر حال ممنون از راهنمایی شما.
سلام
دلیل دوم هم کمک کردن احتمال برخورد سیم نول با سایر سیم های همجوار خودشه . تحلیلش خیلی سادست سیم نول اگر وسط باشه احتمال برخوردش دوبرابر حالتی هست که در بالا قرار بگیره .
سیم نول باید با سیم همجوارش برخورد داشته باشه یا نه؟
بعضی پایه ها را که نگاه کردم سیم ها را بوسیله یک نوار سفید رنگ عمودی بهم وصل کرده اند تا با هم برخورد نداشته باشه
کار توپی های قرمز رنگ بر روی کابل های فشار قوی چیه؟
اولا با ترانس کاهندهحالا مهندس چطوری این 400 ولت وقتی وارد خونه میشه تبدیل به 220 ولت میشه؟
با سلام و تشکر از شما
بله من رشته ام عمران و هیچ آشنایی با برق ندارم
تیر چراغ برق جلوی خونه ما که الان از همین جا پشت کامپیوتر هم می بینمش 3 سیمه است.یعنی تک فاز
RST مخفف چه کلماتی می باشه؟ یا چرا فاز را L نامگذاریش کرده اند؟
از کنتور خونه ما یک سیم از فیوز عبور کرده که فازه
یک دیگه از کنار فیوز عبور کرده که نول
یکی هم بصورت عمودی از کنتور وارد زمین شده بدون اینکه چاه ارتی وجود داشته باشه
سوال: چرا باید حتما چاه ارت با آن دتایل مخصوص حفر کرد مگه نمیشه سر سیم ارت را بنحوی در زمین مدفون کرد؟
جزییات چاه ارت را می توانید از لینک زیر دانلود کنید.
http://88224.20upload.net/files/1389/aban2/12889891651.pdf
سیم نول موجود در تیر چراغ برق یک سرش وارد منازل میشه سر دیگرش آیا به زمین وصله؟؟
اگهمنظورتون سیستم توزیع هست اگه به سیم کشی هوایی توی کوجه ها دقت کنی برای هر خونه از یکی از فازها سیم می دن که میشه تکفاز ضمنا از نول مشترک هم نول ساختمان تامین میشه.حالا مهندس چطوری این 400 ولت وقتی وارد خونه میشه تبدیل به 220 ولت میشه؟
سلام دوست عزیز برداشت شما در مورد ولتاژی که وارد ساختمان ها میشه کمی ناقصهحالا مهندس چطوری این 400 ولت وقتی وارد خونه میشه تبدیل به 220 ولت میشه؟
سلام این سلف رو واسه چه کاری می خوای؟ درست کردن سلف که کاری نداره یه سیم بردار بپیچ دور یه هسته ی مغناطیسی مهم اینه که این سلف رو واسه چی میخوایبا سلام
من دانشجوی برق قدرت دانشگاه آزاد واحد ساوه هستم
برای ساخت یک سلونوئید نیاز به راهنمایی دارم
در صورت امکان مرا راهنمایی نمایید
400 ولت ولتاژیه که بین دو فاز وجود داره.هر فاز با نول تشکیل برق 220 ولت میده.حالا مهندس چطوری این 400 ولت وقتی وارد خونه میشه تبدیل به 220 ولت میشه؟
سلام.با سلام
من دانشجوی برق قدرت دانشگاه آزاد واحد ساوه هستم
برای ساخت یک سلونوئید نیاز به راهنمایی دارم
در صورت امکان مرا راهنمایی نمایید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست سوالات مطرح شده در تاپیک سوالات قدرتی | قدرت | 3 | ||
سوالات استخدامی و مصاحبه مهندسی برق قدرت | قدرت | 16 | ||
بانک سوالات استخدامی | قدرت | 7 | ||
مطلب برا قدرتی ها | قدرت | 2 | ||
معرفی سایتها و وبلاگهای قدرتی | قدرت | 5 |