بله تشكر كه بازراهنمايي ميكنيد؛ بله حرفتونوقبول دارم؛مثلابراهرفصليش كه خيلي زياده من بطورمتوسط كل هرفصل روتو3بركه آجاربشتورو خلاصه كردم؛باربعدديكه فقط خلاصموميخونم؛ مثلابرا نموداربود كه نزديك30صفحه اس استادمافقط بايه مثال همشوتوضيح داده؛ ولي فصل آخرش واقعانامفهومه نميدونم جرا! شمايادكرفتيدفصل10رو؟ ازهمه فصلاكمتره ولي خيلي تست اومده ازش توكنكور!
سلام...دوست من من کلا تا قبل مکان هندسی کتاب اقای رضایی رو بیست میدونم..از نظر درسنامه و همه چی عالیه....فقط همون...
از مکان به بعد دیگه خیلی قضیه فرق میکنه...
من مکان رو کلا کلی سبک کتابو عوض کردم و کلا یه جور دیگه تستا رو حل میکنم و اون شرط ها و کلا همه چیز رو یه طور دیگه میگم که هیچ تستی از زیر دست ادم در نمیره...ولی خیلی وقتمو گرفت تا به این دید رسیدم....حتی توی کتاب اقای تقوی هم اشتباه دیدم !!!!برام واقعا جالب بود....
و نایکوئیست و دیاگرام رو بد و نیکولز رو هم نخوندم هنوز وقتی خوندم نظرمو میگم..ولی نگاه گذرا کردم اره گیج کنندست...
سلام به همه دوستان
مدت زیادی هست که درگیر کار و درس شدم و دیگه نمیرسم خیلی باشگاه سربزنم ولی امروز که اومدم و دیدم بعضی تاپیکها بسته شده خیلی ناراحت شدم. واقعا برای بعضی از این موسسات متاسفم که انقدر ضریب هوشیشون پایینه که نمیفهمن چقدر تابلو شدن و بازم میان خودشون رو خراب میکنن...
هم خانم atena و هم چند تا دیگه از دوستان در مورد کلاس کنترل و ... سوال پرسیده بودن که لازم میبینم چند تا نکته رو بهشون تذکر بدم.
ببینید کلا کلاس کنکور جایی نیست که شما از 0 تا 100 برید جلو. حتی بهترین کلاس کنکوری که من رفتم از 0 من رو تا 60 یا 70 بالا کشوند. شما بیشتر برای این کلاس میرید که منظمتر و راحتتر و با راندمان بالاتر درس بخونید.
مثلا من هم کلاس شیرین ابادی رو رفتم هم کلاس تقوی ولی بعدش که نگاه کردم دیدم که هر دو نفر دقیقا یه جور درس میدن و واقعا حتی یه کلاس رو بنظر خودم زیادی رفتم. بنظر من اونچیزی که بمن خیلی کمک کرد تست زدن زیاد بود. حتی اگر حوصله میکردم خودم وقت بگذارم و خودم کتاب تقوی یا رضایی رو بخونم نیازی به هیچکدوم این کلاسا نبود.
دوستان توجه کنید که من نمیگم استاد بی تاثیره ولی الان لااقل توی خیلی درسا استاد خوب دو سه تا هست و بنظرم نباید خیلی وسواس در انتخاب استاد بخرج داد. بنظر من مهمترین عواملی که باعث بهینه شدن یه کلاس میشه موارد زیره:
1- اینکه هزینه کلاس چقدره؟
2- طول دوره چقدره؟ (مثلا کلاس 50 ساعته برای کنترل خیلی کمه)
3- استاد کتاب و جزوه مدون داره یا نه؟
4- استاد چقدر کلاس رو تعاملی اداره میکنه؟ اصلا اجازه میده دانشجویی حرف بزنه و اظهار نظر کنه یا بمحض حرف زدن مطلک بهش میندازه؟
5- استاد چقدر بعد کلاس دانشجو رو ساپورت میکنه؟ چقدر دانشجو رو ترغیب میکنه؟ بعضی استادا انقدر میگن فلان تست سخت بوده و ... که اصلا توی دل دانشجو رو کاملا خالی میکنن
امیدوارم مطالبم به دردتون خورده باشه
سلام دوست محترم...خوشحالم بعد مدت ها برگشتید...
من به شخصه شما یکی از افرادی بودید که خیلی از تجاربتون استفاده کردم....
به همه ی دوستان تاکیید دارم حتما به امضاتون مراجعه کنند....
.
.
.
راستی دوستان یه زمان توی تاپیک کنکور که حالا قفل شده برای بچه های سال قبل رسم این بود چون به کنکور نزدیک تر میشدند و وقت نبود بیان این جا کلی پست بخونند و... رسم بر این بود وقتی یه عده پست یه نفرو میخوندند و استقبال میکردنداز
دکمه تشکر استفاده میکردند
تشکر نه برای این که امتیاز طرف بره بالا ..مگه میخواد ادم اخرش کجا رو بگیره...
تشکر نشون دهنده این بود که حرف یه نفر چقدر خریدار داره و این که تعداد پست ها زیاد نشه...
الان از وقتی تاپیک قفل شده خیلی حرفا توی تاپیکای رفع اشکال زده میشه که باعث میشه ادم نتونه همه رو بخونه..
کلا وقتی یه تازه واردی رو میخواید این جا رو بهم نریزه نه ازش نقول و قول بگیرید و نه هیچی و منتظر باشید تا مدیریت پستاشو پاک کنه...و جوابشو ندید خودش میزاره میره...
.
.
این جا متعلق به فرهیخته گان و علم اموزان و دانشجویان واقعی است...
.
.
این طوری خیلی در وقتتون صرفه جویی میشه...امیدوارم ای نرسم ادامه پیدا کنه..
و هرچی راجب حاشیه و منبع و قفل و کلید ساز و.. اینا شد اصلا ادامه ندید و به فقط به هدف فکر کنید و روی اون تمرکز کنید...