سلام.کتاب اقای دکتر هدتنی با این رویکرد نوشته شده که قرار بوده گویا جلد دوش هم نوشته بشه (اخه توی بعضی قسمت های مثل معادلات فضای حالت نوشته شده که توی کتاب دوم کامل توضیح داده خواهد شد و..) به هر حال این کتاب فوق العاده کتاب عالی هستش از نظر درسنامه و سوالات و به نظرم برای درصد حداقل 50 این کتاب کافی هستش !! ولی یه مشکلی که وجود داره این هست دوستانی که مدار بلد نیستند نمی تونند با این کتاب ارتباط خوبی برقرار کنند و به مشکل میخورند ولی کسی که مدار یکم مسلط شد حتما بهش توصیه میکنم این کتاب رو بخونه خیلی چیزایی که توی کتاب های دیگه اشتباه گفته شده یا حفظی گفته شده توی اون کتاب واقعا باز شده و ادم کیف میکنه وقتی کتابو میخونه .... مطالبی هم داره که خیلی سطح بالاتر از کنکوره ولی برای یه مهندس برق لازم هست ولی خب دوستان کنکوری میتونند ازش رد بشند..مباحثی مثل ساده سازی دو خازن سری که سبب میشه فرکانس صفرش از بین بره توی این کتاب که ماله چند سال پیش هست بوده در صورتی که کتاب های کنکوری هیمن بحث ساده رو تا دو سال پیش اشتباه نوشته بودند.
به هر حال بیان این کتاب خیلی خاص هستش.توصیه میکنم از کتاب های دیگه که میخونید هر جا رو به مشکل خوردید برید از توی کتاب ایشون نگاه بکنید تا مطلب براتون خوب جا بیفته.این کتاب هر چی رو گفته تقریبا کامل گفته.و اگه درسنامشو با کتاب دیگه ای بخونید گیج میشید وچون کتاب های دیگه نکته ای وار نوشته شده ولی این کتاب خوب بحثو باز کرده و شاید سبب بشه بدتر تداخل یادگیری براتون ایجاد بشه.
موفق باشید.
ممنون جناب پایدار از راهنمایی خوبتون ولی من متاسفانه هیچی ار کتاب هدتنی سر در نیاوردم خیلی سنگین بیان شده مطالب اضافی و غیر کنکوری زیاد داره باید نشست سر فرصت کتاب رو تفکیک کرد که اینم باعث میشه کل وقتمون گرفته بشه به نظر شما خوندن یه کتاب روانتر برای کنکور مناسبتر نیست درسته مطالب کتاب سطح بالاست و برای یه مهندس برق لازمه ولی به نظرشما بهتر نیست برای کنکور کتاب مناسبتری رو بخونیم که اینقدر وقت گیر نباشه تا بتونیم به مطالعه سایر دروس هم بپردازیم ؟
خواهش میکنم. ببنید کتاب جناب اقای دکتر هدتنی مثال چی بکم یه بحث سنگینی هست که اگه ما با خوندنش نمی تونیم درکش کنیم دلیلی بر این نیست اون کتاب خیلی سنگین هستش و.. بلکه ما دانش استفاده از اونو نداریم و این متاسفانه به خاطر داشتن اساتید ضعیفی هست که در این درس داشتیم.بله اگه کسی بخواد از صفر یا با تسلط کم شروع کنه به خوندن این کتاب قطعا به مشکل میخوره توی اون کتاب خیلی چیز هاست که حالا حالا ها مونده رو بشه و حتی شاید تست بشه.
به هر حال فقط یه توصیه دارم دوستان اون اخرا که به مدار مسلط شدند و.. حتما یه دور تمام مثال های حل شده این کتاب رو کامل حل و بررسی کنند.ضرر نمی کنند.
خیلی ممنون از پاسختون آیا حل تمرینی برای این کتاب وجود داره؟ یا منبعی که حداقل تعدادی از سوالات داخل فصل و پایان فصل رو جواب داده باشد؟
سلام دوست
سوال جالبیه
از کدوم کتاب هست؟
میشه گزینه الف
مشاهده پیوست 216722
چرا مدل شبکه N رو یک بصورت RC در نظر گرفتم و RL در نظر نگرفتم؟
دلیل خاصی داره؟
اگه RL در نظر میگرفتم به کدوم گزینه میرسیدم؟
طراح گزینه هارو هم بد نداده-البته میشد از این هم بهتر میداد
سلام
از سوالات تالیفی آقای تقوی بود هرچی فکر میکردم به جواب نمیرسیدم به نظرم از سوالا کنکور خیلی سخت تربود
ممنون که وقت گذاشتین![]()
الان با موبایلمم اومدم تو سایت عکس رو نشون داد
شما با یه مرور گر دیگه هم امتحان کن اگه نیومد یه بار دیگه عکسو اپلود کنم
نه خیلی هم سخت نیست ولی سوال خوبیه
سوال مدار از این خیلی سخت تر هم داریم ولی این سوال خوبیش اینه که چنتا نکته رو با هم داره
خواهش میکنم. ببنید کتاب جناب اقای دکتر هدتنی مثال چی بکم یه بحث سنگینی هست که اگه ما با خوندنش نمی تونیم درکش کنیم دلیلی بر این نیست اون کتاب خیلی سنگین هستش و.. بلکه ما دانش استفاده از اونو نداریم و این متاسفانه به خاطر داشتن اساتید ضعیفی هست که در این درس داشتیم.بله اگه کسی بخواد از صفر یا با تسلط کم شروع کنه به خوندن این کتاب قطعا به مشکل میخوره توی اون کتاب خیلی چیز هاست که حالا حالا ها مونده رو بشه و حتی شاید تست بشه.
به هر حال فقط یه توصیه دارم دوستان اون اخرا که به مدار مسلط شدند و.. حتما یه دور تمام مثال های حل شده این کتاب رو کامل حل و بررسی کنند.ضرر نمی کنند.
پس جناب پایدار شما میگی یکی مثل من که ضعیف نمیتونه از پسش بر بیاد ؟ با این اوصاف من دور این کتاب رو خط قرمز میکشم مگه چقد وقت داریم که اخرشم بریم این کتاب رو بخریم یه دورم اینو مطالعه کنیم میترسم بیشتر قاطی کنم![]()
سلام
دوستا ن بنظرتون واسه دس مدار کسی ک خیلی صفرهست قبل زدن تستای کتاب تقوی درسش رو ازپارسه بخونه یا مدرسان یا هردو؟
سلامسلام در سوال زير چرا وضعيت سر هاي نقطه دار رو در مورد نسبت جريان و نسبت ولتاژ لحاظ نكرده؟ مگر چون جريان به يك سر نقطه دار وارد ميشه و از يك سر نقطه دار خارج ميشه نبايد اين نسبتها در يك منفي ضرب بشوند؟
![]()
![]()
سلام در سوال زير چرا وضعيت سر هاي نقطه دار رو در مورد نسبت جريان و نسبت ولتاژ لحاظ نكرده؟ مگر چون جريان به يك سر نقطه دار وارد ميشه و از يك سر نقطه دار خارج ميشه نبايد اين نسبتها در يك منفي ضرب بشوند؟
![]()
![]()
سلام دوستان.چطوری میشه 2 مدار مرتبه اولو از یک مدار مرتبه دوم تشخیص داد؟
نه هنوز
سلام من يك سوال دارم ممنون ميشم كمك كنيد،
چه زمانى فركانس نوسانات طبيعي ناميرا -همون w0 كه از معادله مشخصه مدار مرتبه ٢ بدست مياد- با فركانس تشديد برابره؟
ممنون از راهنمايي تون با اجازتون سوال رو كمي اصلاح كردم فقط به نظر دوستان هم گره a , هم گره b كات ستت بايد حساب بشه؟بنظرم دوتا کات سلفی داریم تو شکل الف.دقیق نمیدونم.چون مبحثشو هنوز نخوندم