یکسری از سوالها باید کتاب رو داشته باشی تا بشه جواب دادسلام
اینا همون سؤالاتی هستن که گفتم از کتاب استد کریمی دارم
ممنون
سلام
اینا همون سؤالاتی هستن که گفتم از کتاب استد کریمی دارم
ممنون
سلام خدمت عزيزان،
در عكس زير دو سوال دارم:
چرا تصويري كه دست نويسه نميشه مانده در t=0 رو به اون صورتي كه هست نوشت؟
در نوشته كتاب نميدونم چطور cos1 رو نوشته اگر لطف كنيد باز شدشو بنويسين ممنون ميشم،
ميدونم يكجاي كار دارم اشتباه ميكنم اما نميدونم كجاست.
پيشاپيش ممنون.
![]()
سوال اولت اگه بقیه حل مشکل نداشته باشه باید تی به توان دو رو هم باید در یک تقسیم بر سه فاکتوریل تی سه هم ضرب بکنی
سوال دومت رو کامل بزار تا بتونم کمک کنم
یه حل نصفه میزارید من نمیدونم چی هست چس نیست که
سوال و بزار اگه بلد باشیم کمک میکنیم
ممنون که جواب دادین تشکر![]()
سوال اولت که واضحهسلام بله حق با شماست بايد سوال كامل ميگذاشتم،چون خودم قسمت آخرشو گير داشتم بخاطر همون تيكهرآخرشو گذاشتم،ولي اينم خدمت شما :
يك سوال؛بايد بيشترين توان را جمله به جمله ضرب كنيم و مانده رو از روي اون بنويسيم؟فكر كنم مشكلم همينجا باشه.
![]()
![]()
عزیزم اولا که گذاشتن کتابهای فارسی تو سایت ممنوع هستدوستان کسی میتونه قسمتی از کتاب معادلات کریمی رو بزار رو سایت تا من ببینم؟؟
متاسفانه توی سایت کریمی چیزی برای دیدن خوب این کتاب نیست.
لطف میکنین اگه فهرست و فصل اول این کتاب و بزارین. میخوام تصمیمم نهایی شه واسه خریدش.
سپاس
دوستان کسی میتونه قسمتی از کتاب معادلات کریمی رو بزار رو سایت تا من ببینم؟؟
متاسفانه توی سایت کریمی چیزی برای دیدن خوب این کتاب نیست.
لطف میکنین اگه فهرست و فصل اول این کتاب و بزارین. میخوام تصمیمم نهایی شه واسه خریدش.
سپاس
بله برای استاد کریمی هستشداداش این مگه واسه استاد کریمی نیست؟
شماره صفحه اش چنده ؟
سلام
ممنونم خیلی خوب توضیح دادید، روند حل رو متوجه شدم
چرا dy/dx را ضرب کرده در dt/dx ؟ منظورم قسمت مشتق اول هست
دو جلدی درسته؟؟به نظر من كتاب كريمي بهترينه . مخصوصا شما كه كتاب مومن زاده رو داريد مي تونيد ابتدا كتاب مومن زاده رو بخونيد وسپس با استفاده از كتاب كريمي به تسلط برسيد. ويژگي خوب كتاب كريمي شامل شدن تستهاي ساير گروههاست من خودم تازه اين كتاب رو گرفتم فكر نكنم كتب ديگه سوالات گروه هاي ديگه را كامل شامل بشه .
دو جلدی درسته؟؟
انتگرال سینوس می شه منفی کسینوس سپس کران ها رو جاگزین کرده به دست آورده ، اگه مباحث انتگرال و مشتق یادتون رفته می تونید جزوه انتگرال خور یا کتاب ریاضی عمومی 1 پارسه رو دانلود کنید مشکلتون حل می شه.(یه سرچ کوچولو بزنی تو اینترنت می تونی پیداشون کنی)سلام من ریاضیاتم خیلی داغونه این موردی که گذاشتم پیش پا افتاده س ولی خب ممنون میشم یاری برسونین !
مشاهده پیوست 217160عکسی که گذاشتم مربوط به کتاب مهندس کریمی صفحه 13 هستش.
اصلا نمیفهمم چجوری در قسمت a0 سینوس بعد انتگرال گیری این عبارت میشه ؟
به نظر من كتاب كريمي بهترينه . مخصوصا شما كه كتاب مومن زاده رو داريد مي تونيد ابتدا كتاب مومن زاده رو بخونيد وسپس با استفاده از كتاب كريمي به تسلط برسيد. ويژگي خوب كتاب كريمي شامل شدن تستهاي ساير گروههاست من خودم تازه اين كتاب رو گرفتم فكر نكنم كتب ديگه سوالات گروه هاي ديگه را كامل شامل بشه .
من کتاب ریاضی مهندسی مومن زاده رو دارم و انصافا درسنامه اش هم خوب و قویه.اما تستاش فقط مال برقه
شما چه کتابی رو معرفی میکنید که تست زیاد داشته باشه و تست ها رو کامل حل کرده باشه؟؟؟
کتاب مدرسان رو دیدم.تست ها رو خیلی بد حل کرده بود