تاپيك مرجع و آموزش نرم افزار Fluent

امیر 1224

عضو جدید
انسیس 15.0.7 رو نصب کردم
میخواستم بدونم برای یه لوله u-شکل ( که البته به دلیل تقارن نصفشو کشیدم ) بهترین روش مش زدن تو انسیس چیه ؟

منظورت مش درون لوله برای سیالته دیگه؟
برای زمان حل کمتر و یه جورایی دقت بهتر مش هگزا به صورت sweep بزن ولی اگه خیلی وارد نیستی مش تترا با لایه مرزی جواب میده

bndsms

عضو جدید
با تشکر
منظورتون این شکلیه ؟
سایز مش ها رو کجا باید وارد کنیم ؟

یه سوال دیگه : اگه بخوایم سطوح جامدی مثل لوله و خاک اطراف هم در تحلیل قرار بدیم خیلی مشکل میشه کار ؟

[h=2] [/h]
[h=2] [/h]

آخرین ویرایش:

87682111

عضو جدید
یعنی انتقال حرارت رسانشی درون جامد هم برات مهمه اگه نه و دمای سطح یا شار سطحی جامدت مشخصه نیازی به مدل سازی جامدت نیست.

ممنون بابت پاسخ دهی.
شار حرارتی ثابت ذز سطح زیرین جامد وجود داره و جریان سیال بالای جامد جریان داره. ینی که آره رسانشه هم مهمه. اما مشکلم کانوکشنه هست که رخ نمیده...

ali-sharif1

عضو جدید
سلام....

یه سوال داشتم میخواستم بدونم با گمبیت میشه به یه ایرفویل دو بعدی(صفحه شده)، خمیدگی(Curve) داد؟

برام مهمه....ممنون میشم یکی بهم بگه...باتشکر

majid313mirzaei

عضو جدید
کمک در مش بندی یک طرح من شکل زیرفایل پیوست (سه بعدی هست) رو طراحی کردم و هر سه حجم را یکی کردم
اما موقع مش زدن خطای زیر رو میده

ERROR: Source faces do not allow cooper meshing for volume volume.1

اگر هم اول استوانه ها رو مش بزنم بعدش اونیکه سطح مقطع ذوزنقه داره رو مش بزنم و بعدشون یکیشون کنم
خطای زیر رو میده
Error: no cells in zone, id = 0, ind1 = 1, indn = 0Reading Cells: failed while reading section 12.
Clearing partially read grid.

ali-sharif1

عضو جدید
کمک در مش بندی یک طرح من شکل زیرفایل پیوست (سه بعدی هست) رو طراحی کردم و هر سه حجم را یکی کردم
اما موقع مش زدن خطای زیر رو میده

ERROR: Source faces do not allow cooper meshing for volume volume.1

اگر هم اول استوانه ها رو مش بزنم بعدش اونیکه سطح مقطع ذوزنقه داره رو مش بزنم و بعدشون یکیشون کنم
خطای زیر رو میده
Error: no cells in zone, id = 0, ind1 = 1, indn = 0Reading Cells: failed while reading section 12.
Clearing partially read grid.

سلام...نوع مش رو عوض کنین....و ببینین حجم 1 که ساختین پاره خط و صفحات اضافی داره یا نه....این دوتا رو حتما چک کنین به احتمال زیاد مشکلتون رفع میشه.

live

عضو جدید
با سلام
من مقاله ای دارم و میخواهم بعنوان ولیدیشن پایان نامم استفاده کنم منتها ابعاد و اندازه و دماها در مقاله قید نشده و فقط اعداد بدون بعد معرفی شده اند
خواستم ببینم در فلوئنت چطور با بی بعد سازی باید شکل مورد نظر و دماها را مطابق مقاله مدل سازی کرد؟
ممنون

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام....

یه سوال داشتم میخواستم بدونم با گمبیت میشه به یه ایرفویل دو بعدی(صفحه شده)، خمیدگی(Curve) داد؟

برام مهمه....ممنون میشم یکی بهم بگه...باتشکر

سلام.

باید دو تا مقطع استوانه از ایرفویل عبور بدهید.

ایرفویل رو سوئیپ کنید و حجم درست کنید.

امیر 1224

عضو جدید
ممنون بابت پاسخ دهی.
شار حرارتی ثابت ذز سطح زیرین جامد وجود داره و جریان سیال بالای جامد جریان داره. ینی که آره رسانشه هم مهمه. اما مشکلم کانوکشنه هست که رخ نمیده...

سطح مشترک سیال و جامدت را یا باید به صورت Coupled wall و یا دوتا INterface تعریف کنی که باهم کوپلشون کرده باشی تا جواب بهت بده

آخرین ویرایش:

امیر 1224

عضو جدید
با تشکر
منظورتون این شکلیه ؟
سایز مش ها رو کجا باید وارد کنیم ؟

یه سوال دیگه : اگه بخوایم سطوح جامدی مثل لوله و خاک اطراف هم در تحلیل قرار بدیم خیلی مشکل میشه کار ؟

توی تب Mesh گزینه های سایز وجود داره و میتونی هم از Local size استفاده کنی

live

عضو جدید
با سلام
من مقاله ای دارم و میخواهم بعنوان ولیدیشن پایان نامم استفاده کنم منتها ابعاد و اندازه و دماها در مقاله قید نشده و فقط اعداد بدون بعد معرفی شده اند
خواستم ببینم در فلوئنت چطور با بی بعد سازی باید شکل مورد نظر و دماها را مطابق مقاله مدل سازی کرد؟
مثلا در مقاله براي دماي بي بعد آورده: T1=0 و T2=1
ممنون

sadegh1068

عضو جدید
با سلام
مثلا در مقاله براي دماي بي بعد آورده: T1=0 و T2=1
ممنون
سلام
نیازی نیست ابعاد رو داشته باشید. خودتون یه سری ابعاد و پاراکتر در نظر بگیرین که در اون اعداد بی بعد صدق کنن، اگه اعداد بی بعد پارامتر های شما با اعداد بی بعد مقاله یکی باشه باید نتایجتون یکی باشه.

bndsms

عضو جدید
کسی میتونه در مورد کوپل انتقال حرارت کانداکشن و کانوکشن در مثلا دیواره لوله و آب کمک کنه ؟

topoolimopooli

عضو جدید
با سلام
اقا من میخام یه جسم جامد که از هوا سقوط میکنه و بعدش میافته توی اب رو مدل کنم.حالا موندم چجوری توی فلوعنت فازهارو مشخص کنم.از vof استفاده میکنم.فاز را هم میتونم تعریف کنم.اما چجوری به فلوعنت بگم که اینجارو هوا بگیر و اینجارو اب؟قسمت شرایط مرزی نیست؟
ممنون

topoolimopooli

عضو جدید
با سلام
اقا من میخام یه جسم جامد که از هوا سقوط میکنه و بعدش میافته توی اب رو مدل کنم.حالا موندم چجوری توی فلوعنت فازهارو مشخص کنم.از vof استفاده میکنم.فاز را هم میتونم تعریف کنم.اما چجوری به فلوعنت بگم که اینجارو هوا بگیر و اینجارو اب؟قسمت شرایط مرزی نیست؟
ممنون

اقا حل شد
ممنون

topoolimopooli

عضو جدید
سلام
طریقه رسم نمودار در فلوئنت برحسب زمان چجوریه؟
بعد حل میشه مثلا رینولدز رو برحسب زمان رسم کرد؟
از همون منوی xyplot میشه؟
میشه توضیح بدین؟
پارامترهای مختلف برحسب زمان رو میخوام بکشم.
باتشکر از همه

topoolimopooli

عضو جدید
سلام مجدد
اقا من فهمیدم که اگه بخوایم نمودار برحسب زمان رسم کنم باید در حین حل اینکارو کنم.نه بعد حل
حالا اگه بخوام سرعت یک ذره رو برحسب زمان رسم کنم.در گزینه monitor باید surface رو انتخاب کنم؟
بعد از اون تنظیم گزینه هاش چی میشه؟report type باید چی باشه؟
با تشکر

irancell340

عضو جدید
شبیه سازی فرآیند انجماد ریخته گری مداوم فولاد در فلوئنت

شبیه سازی فرآیند انجماد ریخته گری مداوم فولاد در فلوئنت

سلام دوستان
بنده دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک تبدیل انرژی ترم آخرم که پایان نامه ام درمورد شبیه سازی فرآیند انجماد ریخته گری مداوم فولاد در حالت پایدار با استفاده از نرم افزار فلوئنت است من در شبیه سازی با فلوئنت به مشکلی برخوردم که مسئله و مشکل را به طور کامل همراه با نتایج خودم در فایل زیر ضمیمه کردم لطفا هرکس در این زمینه اطلاع داره کمکم کنه که بدجوری گیر افتادم وقت هم ندارم لطفا کمک کنید. من از راهنمای فلوئنت نیز استفاده کردم و طبق اون پیش رفتم ولی جواب اشتباه میده.
http://mold.zip - 650 KB
http://freeupload.ir/c5fb9v3uh4li/mold.zip.html

لطفا کمک کنید.......

امیر 1224

عضو جدید
ممنون
اگه جسم جامد در تماس با سیال باشه مثل لوله یا خاک چجوری باید کانداکشن اونا رو روی سیال تحلیل کرد با فلوئنت ؟
بستگی به محیط جامدت دو حالت جل ساده شده و حل کامل داره
اولی از طریق قسمت shell conduction شرط مرزیته و دومی با ایجاد محیط جامدت و تعریف مرز کوپل بین دو دامنه سیال و جامدت است.

امیر 1224

عضو جدید
سلام مجدد
اقا من فهمیدم که اگه بخوایم نمودار برحسب زمان رسم کنم باید در حین حل اینکارو کنم.نه بعد حل
حالا اگه بخوام سرعت یک ذره رو برحسب زمان رسم کنم.در گزینه monitor باید surface رو انتخاب کنم؟
بعد از اون تنظیم گزینه هاش چی میشه؟report type باید چی باشه؟
با تشکر
اگه منظورت سرعت یک ذره مشخصه یعنی نگرش لاگرانژی و باید ذرتو تعریف و بعد از Particle Tracks استفاده کنی.

امیر 1224

عضو جدید
سلام دوستان
بنده دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک تبدیل انرژی ترم آخرم که پایان نامه ام درمورد شبیه سازی فرآیند انجماد ریخته گری مداوم فولاد در حالت پایدار با استفاده از نرم افزار فلوئنت است من در شبیه سازی با فلوئنت به مشکلی برخوردم که مسئله و مشکل را به طور کامل همراه با نتایج خودم در فایل زیر ضمیمه کردم لطفا هرکس در این زمینه اطلاع داره کمکم کنه که بدجوری گیر افتادم وقت هم ندارم لطفا کمک کنید. من از راهنمای فلوئنت نیز استفاده کردم و طبق اون پیش رفتم ولی جواب اشتباه میده.
http://mold.zip - 650 KB
http://freeupload.ir/c5fb9v3uh4li/mold.zip.html

لطفا کمک کنید.......

شما شرایط مرزی تو با خواص مادت مقایسه کن. ببین با تغییر اونها داده های زیر بدست اومد
moldn.jpgmoldt.jpg

bndsms

عضو جدید
بستگی به محیط جامدت دو حالت جل ساده شده و حل کامل داره
اولی از طریق قسمت shell conduction شرط مرزیته و دومی با ایجاد محیط جامدت و تعریف مرز کوپل بین دو دامنه سیال و جامدت است.

ممنون
از روش دوم استفاده کردم

میتونید راهنماییم کنید برای مش زدن شکل زیر چی کار باید کنم
هرکاری میکنم جواب نمیده

live

عضو جدید
با سلام
من مبتدیم
مدل من صفحه دایروی هست که مثلثی در وسط آن قرار دارد اکنون بخوام فضای بین دایره و مثلث را مش بزنم بهترین نوع مش زدن چطوریه؟
برای اینکه بخوام اطراف مثلث را مش ریزتر بزنم باید چه کار کنم و مراحلش چجوریه؟
ممنون میشم کمک کنین

topoolimopooli

عضو جدید
با سلام
اقا امیر خوبی؟
میخواستم زنگ بزنم بهت،راستش خجالت کشیدم.گفتم مزاحمت نشم زیاد.
اقا تو پنجره diceret phase توی قسمت injection نمیشه نوع ماده تزریقی رو خودت تعیین کنی؟؟
مثلا من تو پنجره material یه ماده با چگالی دلخواه تعریف میکنم اما توی قسمت injection نمیاد و یک سری مواد خاص وجود داره.
یه سوال دیگه،بعد از اینکه ذره رو مدل میکنم و شتاب گرانش هم فعال میکنم،ذره به سمت پایین میاد ولی سرعتش صفر است.خودم خیلی تعجب کردم.ذره حرکت میکنه ولی سرعتش صفره.
شما میدونید مشکل از کجاست؟
ممنون از راهنماییتون
باتشکر

آخرین ویرایش:

topoolimopooli

عضو جدید
سلام مجدد
بچه ها من طریقه وارد کردن ماده جدید رو فهمیدم.ولی هنوزم سرعت صفره.ذره حرکت میکنه ولی سرعتش صفره.خیلی غیرمنطقیه.
لطفا کمک کنید
ممنون

topoolimopooli

عضو جدید
با سلام مجدد
اقا این مشکلمم حل شد.
ولی یه سوال دیگ...
من یه ذره توی سیال تزریق میکنم.وقتی میخام نمودار سرعتش رو برحسب زمان رسم کنم فقط time step اخری رو رسم میکنه.بقیه رو رسم نمیکنه.میدونید مشکل از کجاست؟
ممنون

امیر 1224

عضو جدید
با سلام مجدد
اقا این مشکلمم حل شد.
ولی یه سوال دیگ...
من یه ذره توی سیال تزریق میکنم.وقتی میخام نمودار سرعتش رو برحسب زمان رسم کنم فقط time step اخری رو رسم میکنه.بقیه رو رسم نمیکنه.میدونید مشکل از کجاست؟
ممنون
شما باید قبل اینکه ران بگیری توی قسمت Calculation Activities تنظیم کنه که نمودارتو برای هرگام زمانی بگشه و ذخیره کنه