یه سئوال دیگه
برای انتخاب فن کویل ما بار حرارتی رو داریم من رفتم تو مراجع دیدم که نوشته احتیاج به cfm هم هست خوب سئوالی که برای من بوجود اومده اینه که وقتی یه فن کویل بتونه مقدار ایکس بار حرارتی رو بده نمیتونه مقداره ایکس cfm رو بده؟
اگه اینطور نیست این مقدار cfm رو من باید با توجه به چی بدست بیارم
مطمئنا این فن کویل های اتاقی یا زمینی که نمیتونن مقدار هوای تازه وارد کنند و یا اگر هم بشه دیگه من نمیخوام اینطور بشه
یه سئوال دیگه
فن کویل چه مارکی خویه؟
سارا ول
ال جی
...
نه لزومن شما به سی اف ام نیاز نداری
اولن که فن کویل را براساس بار سرمایشی انتخاب کن نه گرمایش چون وقتی یه فن کویل سرمایش را جواب بده حتمن گرمایش رو هم جواب میده زیرا اختلاف دمای اب درون سیستم با هوای عبوری از روی ان در زمستان حدود دوبرابر تابستان است
بعدش شما وقتی به جدول وکاتالوگ کارخانجات سازنده فن کیل میری برای هر مدل فن کویل در سه دور مختلف مقدار بار برودتی یا حرارتی را نوشتن و شما فن مورد نظرتو انتخاب میکنی و همزمان ممکنه یک بار مشخص برای دو فن مناسب باشه که اون به gpm شما ربط پیدا میکنه اگر چه سی اف ام را هم نوشتن ولی شما بعد که فن کویل را انتخاب کردی سی اف ام اون را یادداشت میکنی وبه همراه gpm به عنوان مدل انتخابی مینویسی مثلا فن کویل مدل 200 یعنی 200 سی اف ام که جی پی ام بین 1 تا2 میتونه داشته باشه و 300 بین 1.5 تا 2.5 و400 بین 2 تا 3 والی اخر ... پس معیار اصلی بار برودتیه که شما داری و بقیش انتخابیه
بهترین فن کویل اگه برداشت تبلیغ از اون نشه به نظر من مارک تهویه است دقت شود تهویه خالی بدون پیشوند وپسوند که بسیار کم صدا وخوبه بعد ازاون به نظرمن ساراول و ساران و ... ممکنه مارک دیگه ای به نظر دوستان بهتر باشه ولی تجربه من اینه
ضمنا در مورد بخش اول اگه شما سیستمو در کریر terminal unit و بعدش در ردیف پایینش فن کویل دولوله ای انتخاب کنی به شما سی اف ام هرفضاروهم میده