uve
عضو جدید
......................علی آقا اون دو برابر مال یه چیز دیگس..درود
دو برابرشه! اثبات تو کتاب های مقدماتی سیالات(فصل جریان داخلی) هست و نت
......................علی آقا اون دو برابر مال یه چیز دیگس..درود
دو برابرشه! اثبات تو کتاب های مقدماتی سیالات(فصل جریان داخلی) هست و نت
شما اثبات برای مجرا رو قرار دادین. آخرای اثبات بجای مساحت گذاشته bh ..............................آفرین سه دومش میشه ....دلیلش به خاطر رابطه دبیه Q.....................اینم اثباتش.......................
بنابراین:
با اعمال شرایط مرزی بدست می آوریم:
بدست آوردن سرعت ماکزیمم، سرعت متوسط، دبی
سرعت ماکزیمم
همانطور که میدانیم سرعت ماکزیمم در وسط لوله اتفاق می افتد(ازمی توان چنین نتیجه ای گرفت
دبی
سرعت متوسط
اون سه دوم برا........................علی آقا اون دو برابر مال یه چیز دیگس..
برای جریان لامینار داخل لوله سرعت ماکزیمم میشه دو برابر سرعت متوسط.ممنون از راهنمایی همه. ولی انگار اشتباه کردم. فکر کنم این 3/2 برای المان مستطیلی باشه. فکر کنم برای جریان داخل لوله سرعت ماکزیمم میشه دو برابر سرعت متوسط. الان باید دنبال اثبات این رابطه باشم.
ممنون.پس برای جریان توربولنت چی میشه؟ مگه با هم فرق داره؟برای جریان لامینار داخل لوله سرعت ماکزیمم میشه دو برابر سرعت متوسط.
اثبات: فصل 6 سیالات وایت؛ صفحه 342 فایل pdf انگلیسی
ممنون.پس برای جریان توربولنت چی میشه؟ مگه با هم فرق داره؟
خوب گفتی 3/2 منم فک کردم منظورت مقطع مستطیلی است ولی خوب برای مقطع دایره ای که خوب به جای مساحت بذار مساحت دایره ..بعد اثبات میشه یا تو کتاب وایت ببین....خیلی آسونه..ممنون از راهنمایی همه. ولی انگار اشتباه کردم. فکر کنم این 3/2 برای المان مستطیلی باشه. فکر کنم برای جریان داخل لوله سرعت ماکزیمم میشه دو برابر سرعت متوسط. الان باید دنبال اثبات این رابطه باشم.
...................... خوب اون دو برابر برا مقاطع دایره ای است یک المان دایره ای میخواد همین..می خواستم اینو بگم....اگه سوال اینه که خیلی جاها جوابش هس...شما اثبات برای مجرا رو قرار دادین. آخرای اثبات بجای مساحت گذاشته bh ..
معمولا به لوله هایی با مقطع غیردایره ای میگن مجرا..
اون سه دوم برا..
فاکس پیشنهاد می کنم ترجمه فرزاد محبیسلام دوستان. به نطرتون برای درس سیالات 2 بهتره از روی چه کتابی بخونم؟ سیالات 1 رو از رو شیمز می خوندم. ولی از سیالات 2 شیمز راضی نیستم.
سلامسلام دوستان. به نطرتون برای درس سیالات 2 بهتره از روی چه کتابی بخونم؟ سیالات 1 رو از رو شیمز می خوندم. ولی از سیالات 2 شیمز راضی نیستم.
سلام عزیزم! خوب هستید؟ من تازه عضو این باشگاه خوب شدم ورشته تحصیلی من مکانیک سیالاته برا کمک به شما می تونم بگم: به نظر من استریتر خیلی برا شما خوبه چرا؟ چون خیلی روان و به زبان ساده نوشته شده. من باتوجه تجربه روانشناسی که دارم و تدریس هم میکنم همیشه برا مشاوره تحصیلی و نحوه ی یادگیری دانش آموز ها برا کنکور،دانشجوها میگم کتابی که معتبر تره و به زبان ساده نوشته شده بهتره برا یادگیری.پس اگه از استریتر شروع کنید خیلی جواب میگیرید.شما اگه سیالات 1رو از روی استریتر میخوندید بهتر مباحث سیالات رو درک میکردید،چرا؟ چون مسائلش خیلی ساده وروان هستند واز مبتدی شروع شده تا مسائل سخت. امیدوارم برای یک بار هم که شده استریتر رو تجربه ش کنید. تشکر.روز خوبی داشته باشید.
سلامسلام خدمت مهندسین گرامی
من دنبال جدول ویسکوزیته بر حسب دما میگردم
کسی میتونه کمکم کنه؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/505758-حل-مسئله-انتقال-حرارت-هولمن
میشه به سوال منم جواب بدین تورو خدا کمکم کنه اگه کسی میتونه و گرنه حذف میشم حلش نکنم
سلام دوست من، کتاب خوندن خوبه. ولی بهترین فرصت برای یادگیری نرم افزارهایی هست که تا حالا بنا به هر دلیلی نتونستی یاد بگیری
MATLAB از واجباته
بهتره به دو زبان برنامه نویسی (فرترن و C++ ترجیحاً فرترن چون تو بهترین دانشگاههای دنیا هم هنوز فرترن کار میکنند چون محاسبات ریاضیش فوق العاده سریع است) آشنایی کامل داشته باشی که صد در صد بدردت خواهد خورد. البته به گرایشت ربط داره اگه تبدیل دوست داری حتما به زبان فرترن مسلط شو و اگه طراحی برو دنبال بعضی روشهای عددی مخصوص این رشته مثل finite element و البته نرم افزارهایی مثل آباکوس و ... (البته من در رابطه با طراحی زیاد اطلاعات ندارم)
در ضمن برای تبدیل اگه فلوئنت هم بلد باشی خیلی کمکت میکنه ولی متاسفانه در مقطع ارشد و مخصوصا برای ما ایرانیها استفاده از فلوئنت چندان لطفی نداره!
موفق باشی[/QUOTE
منم گفته های این دوستمونو صد در صد تایید میکنم چون الان خودم گرفتارشم!!!