بله النم اطلاعیه نیستآره دقیقا... بعدشم توی تقویم آموزشی من خودم دیدم نوشته ثبت نام 9 خ 10 بهد توی اطلاعیه زده 14 پورتال و این حرفا
16 و17 ثبت نام
16 انتخاب واحد ثبت نام
16 شروع کلاسا
بله النم اطلاعیه نیستآره دقیقا... بعدشم توی تقویم آموزشی من خودم دیدم نوشته ثبت نام 9 خ 10 بهد توی اطلاعیه زده 14 پورتال و این حرفا
خوب درسته حق با شماست،من فکر میکردم برای ادامه تحصیل میخواین،چون ارشد پلی واسه دکتری هستش و صرفا مدرک به درد کسی نخورده،رو این حساب اگه استادای خوبی داشته باشین راحت میتونین لینک بگیرین با بقیه اساتید و واسه بورسیه و خارج از کشور اقدام کنین.در مورد مهندسی پزشکی هم درسته تو ایران کمی جدید هست ولی تو اونور !!!!سلام دوست عزیزم ممنون از صحبتای مفیدتون
منم به ارزش کنترل خواجه نصیر واقف بودم که دومین انتخابم بود ولی از اونجایی که من اصلا قصد ادامه تحصیل در ایران ندارم و نداشتم و فقط می خوام برم، الان اصلا ذوق نکردم اینکه چرا زدم برای اینه که فکر می کردم اولین انتخابام تا سر پنجمین انتخاب الکی هستن و قبول نمیشم!! ارشد اینجا برای من صرفا گزینه ای هست مثل سوپاپ اطمینان در صورتیکه نتونم پول اپلای جور کنم یا بکنم ولی بورسیه ندن. خوب اسم دانشگاه خیییلی خیلی مهمه اگرچه ایران کلا دانشگاههای معروفی نداره ولی شریف و تهران اوضاع خوبی دارن. منم اول کنترل رو دوست دارم یعنی عاشقشم ولی خوب به بیو هم علاقمند شدم چون مباحث بسیار جالبی داره و پویا هست در ضمن خوراک اپلای هست(کنترل از رشته های حساس برای ویزا هست و بسیار سختگیری میشه). اینم که خوشم اومده به خاطر مباحث تحقیقاتی مثل پردازش علایم حیاتی و کلا بحث MRI هست + کنترل سیستم های بیولوژیکی. کلا کنترل بسیار پرکاربرد هست توی بیوالکتریک. آخه بیو دانشگاه تهران و شریف رو قبول میشم، رتبه ام با توجه به هدف حیف نمیشه؟
سلام و تبریک به همه دوستان گلم
من با 527 الک ادوات روزانه نیمه هادی خواجه قبول شدم
البته به این گرایش علاقه ای ندارم نمیدونم چیکار کنم فک میکردم مدار سیستمشو بیارم، کسی از این گرایش اطلاعات دقیق داره چارتشو .... تو سایتی زدن؟ شنیدم واسه اپلای خیلی خوبه
اول از همه تبریک به همه
دوم ممنون از آقای پاشایی ، منم در مورد امکان تغییر اولویت قبولی سوال داشتم ولی اصلا فکرم به سیستم پاسخگویی نرسید اصلا یادم نبود
سوم ، راستش من وقتی رتبه ها و دانشگاههای قبولی شماها رو دیدم اصلا روم نشد بگم منم قبول شدم
ولی الان خیلی غمگینم دلم میخواست بیام یکم ابراز احساسات کنم
انگار همه مهندسین این سایت از نوابغند ، هیچکس با رتبه های بالاتر و غیر از دانشگاههای تاپ و مطرح کشور اعلام نتیجه نکرد شاید بعضیهام مثل من روشون نشده
تا قبل از اعلام نتایج راضی بودم به اینکه دانشگاه ناکجاآباد هم قبول بشم ! ولی الان که قبولیم چنگی به دل نمیزنه و راه دور هم هست ناراحتم
هرچند با این وجود خدا رو شاکرم و تنها امید و دلخوشیم به اینه که این قبولی به خواست خدا و به مصلحتم بوده باشه
من به چیزیکه خدا برای آدم رقم بزنه خیلی معتقدم و امیدوارم این برای کسایی که الان احساس منو دارن باعث دلگرمی باشه
ممکنه مثلا قبولی در رازی کرمانشاه بیشتر به صلاح یه نفر باشه تا دانشگاه شریف و اینو فقط خدا میدونه
فقط خدا میدونه چرا درست اوایل مهر که بطور جدی درس خوندنو شروع کردم باید مساله ای برام پیش بیاد که هشتاد درصد تمرکزمو بگیره و تا یکهفته بعد از انتخاب رشته هم باهام بمونه و الان که به فرم انتخاب رشته ام نگاه میکنم به نظرم چندان حساب شده نیاد و افسوس روزهای گذشتمو بخورم که شاید میشد منم یه دانشگاه خوب قبول بشم
البته من غیرانتفاعی قبول شدم و دلم میخواد شما دوستان که میدونم از قبولیتون چقدر خوشحالید در این مورد نظر بدید
من مطمئنا و البته اگه خدا بخواد آزاد شهر خودمونم قبول میشم ولی نمیدونم کدوم بهتره
از نوابغ محترم خواهش دارم نگاهی به زیر پاتونم بندازید و نظرتونو بگید
ممنون
تماس گرفتم با تحصیلات تکمیلی دانشگاه و با یکی از کارمندای اونجا صحبت کردم . از حذف اطلاعیه خبر نداشت ولی گفت تغییری در زمان بندی صورت نگرفته و مجدداً روی سایت قرار می گیره.میگم دانشگاه امیرکبیر یه اطلاعیه واسه ورودی مهر92 داشت الان نیست
رتبه الک 196
الکترونیک دیجیتال امیرکبیر(روزانه)
خوشحالم ولی نمیدونم با یه ترم بی خوابگاهی چه کنم
به همه دوستان تبریک میگم
خوشحالم برای همه
و ارزو موفقیت میکنم برای دوستان کنکور93
مشاهده پیوست 167802
آزاد بهتر نیست؟ به نظرم اون دانشگاه ها رو کاملا موشکافانه رصد کنید و بعد تصمیم بگیرین. هیات علمی و مقدار مقالات و کتابها و وزن اونها رو کاملا بررسی کنید برید اونجایی که قویتره. بازم میگم تحصیلات تکمیلی رو نخونید یا می خونید هدف خوبی باید داشته باشید. حالا هرجا هستین باشین ولی میشه خوب درس و خوند و معدل بالایی آورد و مقاله و کتاب چاپ کرد. البته بهتره جایی برید که هیات علمی بهتری داره هم واسه آموزش و ساپورت شما و هم واسه هدایت درست تحقیقات شما. مبادا جای آسونتر رو انتخاب کنید!آقای پاشایی تشکر ، تشکر !
باور کنید یادم رفت میخواستم تشکر بزنم اتفاقا .
از آقای mazy_taj هم بینهایت ممنون
خیلی از پاسختون خوشحال شدم و اینکه به منم تبریک گفته شد !
آقای پاشایی من این اولین بارم نبود که شرکت کردم و دیگه دلم نمیخواد یک سال دیگه از عمرمو بذارم پای کنکور و دیگر هیچ !
امسالم با همین امیدها شرکت کردم و موقعیت خوبی هم برای درس خوندن داشتم
ولی بخاطر یه موضوع خاص که برام پیش اومد و شاید بتونم اسمشو حادثه غیرمترقبه ! بذارم که دیگه تو عمرم پیش نمیاد و از شانس بدم دقیقا با درس خوندنم توام شد نتونستم به نتیجه دلخواهم برسم
باید بین غیر انتفاعی و آزاد یکیو انتخاب کنم
تماس گرفتم با تحصیلات تکمیلی دانشگاه و با یکی از کارمندای اونجا صحبت کردم . از حذف اطلاعیه خبر نداشت ولی گفت تغییری در زمان بندی صورت نگرفته و مجدداً روی سایت قرار می گیره.
در مورد مطلبی که دوستمون گفتن (که در قسمت تقویم آموزشی نوشته، ثبت نام تحصیلات تکمیلی در 9 و 10 شهریور) باید بگم که این در مورد ورودی های قبله (ورودی های 91 و احتمالاً 90)
خیلی از پاسختون خوشحال شدم و اینکه به منم تبریک گفته شد !
آقای پاشایی من این اولین بارم نبود که شرکت کردم و دیگه دلم نمیخواد یک سال دیگه از عمرمو بذارم پای کنکور و دیگر هیچ !
امسالم با همین امیدها شرکت کردم و موقعیت خوبی هم برای درس خوندن داشتم
ولی بخاطر یه موضوع خاص که برام پیش اومد و شاید بتونم اسمشو حادثه غیرمترقبه ! بذارم که دیگه تو عمرم پیش نمیاد و از شانس بدم دقیقا با درس خوندنم توام شد نتونستم به نتیجه دلخواهم برسم
باید بین غیر انتفاعی و آزاد یکیو انتخاب کنم
من الان جفت شیش اوردم اس ام اس اومد. یهو برداشتن تاریخ رو از 16 ام آوردن نهم. من مدارکم کامل نیست هنوز برنامه ریخته بودم واسه هفته دیگه! فردا هم آموزش دانشکده مون بستست. الان دقیقا نمیدونم باید چی کار کنم ساعت پنج عصر چهارشنبه اس ام اس میدن شنبه بیان تهران ثبت نام انگار خونه خالس به همین راحتی برنامه رو عوض میکننالان واسه من اس اومد ثبت نام امیرکبیر ورودی جدید 9 و 10
من الان جفت شیش اوردم اس ام اس اومد. یهو برداشتن تاریخ رو از 16 ام آوردن نهم. من مدارکم کامل نیست هنوز برنامه ریخته بودم واسه هفته دیگه! فردا هم آموزش دانشکده مون بستست. الان دقیقا نمیدونم باید چی کار کنم ساعت پنج عصر چهارشنبه اس ام اس میدن شنبه بیان تهران ثبت نام انگار خونه خالس به همین راحتی برنامه رو عوض میکنن
من الان جفت شیش اوردم اس ام اس اومد. یهو برداشتن تاریخ رو از 16 ام آوردن نهم. من مدارکم کامل نیست هنوز برنامه ریخته بودم واسه هفته دیگه! فردا هم آموزش دانشکده مون بستست. الان دقیقا نمیدونم باید چی کار کنم ساعت پنج عصر چهارشنبه اس ام اس میدن شنبه بیان تهران ثبت نام انگار خونه خالس به همین راحتی برنامه رو عوض میکنن
آخه بحث اینه شنبه بریم گواهی بگیرم بعد من باید بلافاصله بکوبم از مشهد بیام تهران . جالبه بدونم اونی که تاریخ رو عوض کرده با خودش چه فکری میکرده.شرایط جفتمون مث همه
من شنبه میرم گواهی پایان دوره کارشناسی تا 31 شهریورو امضا میکنم.
اینا دیوانه اند
انگار واجبه کلاسا 16 باشه
18ام باشه خلاف شرعه
اخه یکی نیست یه چی به این جماعت بگه
من میخوام سرمو بکوفم به دیوار به خدا
منم مخابرات سیستم امیرکبیر قبول شدم...اصلنم راضی نیستم...اصلا هم از دانشگاش خوشم نمیاد
منم مخابرات سیستم امیرکبیر قبول شدم...اصلنم راضی نیستم...اصلا هم از دانشگاش خوشم نمیاد
آخه بحث اینه شنبه بریم گواهی بگیرم بعد من باید بلافاصله بکوبم از مشهد بیام تهران . جالبه بدونم اونی که تاریخ رو عوض کرده با خودش چه فکری میکرده.
تبریک میگم.شبانه؟
نگران نباشیدبچه ها این دانشگاه خواجه چرا هیچ چیزی در مورد مدارک مورد نیاز نگفته؟ چیا باید بیاریم براشون!!!