واسه خودم:"این نیز بگذرد" و "از کجا آمده ام ،آمدنم بهر چه بود؟" :w27:
H hamed-Gibson عضو جدید کاربر ممتاز Sep 14, 2010 #1 واسه خودم:"این نیز بگذرد" و "از کجا آمده ام ،آمدنم بهر چه بود؟"
ttakpar عضو جدید Sep 14, 2010 #2 .................. .................. به ياد بياور كه شب كوتاست ودر پس هر تاريكي خورشيد طلوع ميكند......... فردا دگر بار خواهد امد و ما از نو خواهيم ساخت تنها ايمان بياور........
.................. .................. به ياد بياور كه شب كوتاست ودر پس هر تاريكي خورشيد طلوع ميكند......... فردا دگر بار خواهد امد و ما از نو خواهيم ساخت تنها ايمان بياور........
won-a-pa-lei عضو جدید Sep 14, 2010 #3 گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری دانی که رسیدن هنر گام زمان است و گوهر نمای گوهر ذاتی خویش باش خاکش به سر که زنده به نام پدر بود
گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری دانی که رسیدن هنر گام زمان است و گوهر نمای گوهر ذاتی خویش باش خاکش به سر که زنده به نام پدر بود
م مهرانگیز عضو جدید Sep 14, 2010 #4 hamed-Gibson گفت: واسه خودم:"این نیز بگذرد" و "از کجا آمده ام ،آمدنم بهر چه بود؟" کلیک کنید تا باز شود... واقعا با جملت موافقم! من مدتیه درگیرم1!
hamed-Gibson گفت: واسه خودم:"این نیز بگذرد" و "از کجا آمده ام ،آمدنم بهر چه بود؟" کلیک کنید تا باز شود... واقعا با جملت موافقم! من مدتیه درگیرم1!