فانوس تنهایی
مدیر بازنشسته
فیلم بسیار زیبای مصائب مسیح
فیلم بسیار زیبای مصائب مسیح
ممنون از تو عزیزخیلی خیلی جالب بود و زیبا...
مرسی![]()
اول از هرچیز توجه من به طرفی که نور تابیده شده جلب شد.بعد هم به طرزی که مسیح از بالا نشون داده شد.واقعا هنرمندانه از بالا ترسیم کرده صحنه رو
صادقانه بگم قسمت پایین رو متوجه نشدم![]()
وای خیلی قشنگ بود!!! اگه اصلشو از نزدیک ببینی چی میشه!!!!
دقیقا عروج عیسی رو به آسمون نشون میده،مطابق نظر خود مسیحی ها که میگن با صلیب عروج کرده!!!! تضاد تصویری که بین بالا و پایین(آسمان و زمین) و همچنین سیاهی پس زمینه بالا و روشنایی و آبی دریا تو قسمت پایین بوجود آورده بی نظیره!!!
و همچنین اینو هم میشه برداشت کرد که حتی موقع عروج هم عیسی مسیح سرش رو به پایینه و نگران احوالات امتش هست و اونا رو نظاره میکنه!!!!
ممنون از تاپیکت!!!!
اما من برداشت ای دارم!
نمیدونم تا چه حد درسته.
به نظر من عظمت تصویر مسیح نسبت به بقیه عناصر کادر، بالای کادر قرار گرفتنش، نوری که از بالا بهش تابیده شده و نگاه رو به پایین مسیح میتونه تداعی همون عروج باشه اما به نظرم اون قایق و ماهیگیرها که خیلی معمولی دارن کار روزانه شونو میکنن و همچنین شیب صلیب و بدن مسیح که میتونه حالت افقی اون نسب به زمین رو هم تداعی کنه برداشت دیگه ای رو هم ایجاد میکنه.(چون به نظرم اگه میخواست عروج نشون داده بشه میتونست شیبش رو کمتر بگیره و بیشتر رو به اسمان متمایل میکرد تا زمین) همچنین به نظرم اگه عروج مسیح بود همه اینقدر معمولی دنبال کار روزانه شون نبودن! واسه همین من حس میکنم مسیح اینجا نقش خدایی رو داره که از بالا نظاره گر بنده هاشه.مسیح تو دین مسیحیت پسر خدا و جانشین اون رو زمین محسوب میشه که بعد از عروجش در واقع یه جوری معنی همون خدارو واسشون گرفته.شاید این هم به همون معنیه و میخواد همینو بگه.یه جور نظاره گر بودن خدا بر اعمال و در عین حال روزمرگی مردم!
سلام
من فکر می کنم قسمت بالا با پائین ( تو قسمت وسط ) با هم خوب join نشدن ....
یعنی اگر هر کدومشون رو برداریم تاثیری رو اون یکی نمیذاره ..
اوه اوه الان اطلاعاتتون رو دیدم...به به شاگرد ممتاز.....
اگه ممکنه پس از کارای خودتون هم بگذارید...ممنون میشم من خیلی علاقه مندم.....
موفق باشید
سلام
ممنون! زیبا بود!
آدم رو به فکر فرو میبره...
خب این عکس به نظرم عروج عیسی مسیح رو به آسمون نشون می ده!چیزی که برام تعجب آوره اینه که عیسی مسیح رو با سلیب و با همون غل و زنجیر از زمین جدا کرده!!!!
شایدم می خواد بگه مسیح به آسمان تعلق داشت!!
کارخیلی جالب و جذابیه فقط میتونم بگم که اشکم رو در اورد عالی![]()
سلام
کاش راجع به خود این اثر هم اندکی توضیح میدادین
من واقعا نمیدونم چه حسی بهم دست میده
فکر کنم بقیه هم که فقط تشکر کردن به همین دلیل بوده
سلام دوست عزیز
من اینو تو گل اقا دیده بودم -خدا صابری رو بیامرزه - تو بخش تحلیل تاریخ طنز ماهنامه
دستت درد نکنه خاطرات زیبایی رو زنده کردی
ممنون