متاسفانه شما خیلی زیاده کردید.
مثل اینکه شما از نحوه تدریس دکتر معتقدی خبری نداری که اینطور میگید ولی به عرضتون برسونم که نحوه تدریس ایشون بصورتی هستش که ایشون جزوه به دانشجو میدند تا وقت دانشجو بابت نوشتن فرمول و نکته تلف نشه.و سر کلاس بعد از خوندن جزوش فقط مثال حل میکنند.به همین خاطر ایشون ریاضی 1 و 2 رو تو 48 ساعت جمع میکنه . در ضمن بعد از اتمام دورشون کلاس حل تمرین گذاشته که سوالای چند سال اخیر کنکور رو حل میکنه .این یعنی بهترین حالت.
در مورد ریاضی 1 و 2 بگم که درسی که استاد آقاسی میده بیشتر بدرد رشته mba میخوره تا رشته های مهندسی.
ولی دکتر معتقدی چیزی که بدردت میخوره رو میگه و اگه باهاش جلو بری و تستای سال قبلشم بزنی مطمئنا ریاضی رو حداقل 60 میزنی
در مورد معادلات معتقدی هم بگم که معادلات دکتر واقعا حرف نداره.طوری معادلات رو میگن که حداقل 4 تا سوال رو مثل آب خوردن میزنی.البته سوالای معادلات از بقیه راحتتر هستش
در مورد ریاضی مهندسیم که بگم که کارشون واقعا درسته.ایشون بقدری ریاضی رو خوب درس میدن که من خودم عاشق ریاضی شدم و بدون اینکه به کتاب مرجعی مراجعه کنم با خیال راحت حتی میتونم تدریس کنم.
در کل یکی از دلایلی که پارسه متقاضی زیادی داره به خاطر کلاسای ریاضیش هست.
در مورد جامداتم اینو بگم که استاتیک و مقاومت نصیر بهتر از پارسه هستش ولی طراحی اجزا گوهری بهتر از شریعت هستش .چون ایشون خیلی کاملتر میگه. و چون سوالای طراحی اجزا تنوع زیادی داره پس هر چی کاملتر گفته بشه بهتره.
در کل اینکه بگیم یک موسسه از موسسه دیگه بهتره حرف درستی نمیتونه باشه!!!!
در مورد آزمونای پارسه حرف شما درسته .سوالاشون واقعا سنگینه.ولی خوبی که این آزمونای پارسه داره اینه که شرکت کننده هاش زیادند و خوب رقابتی بینشون وجود داره و اونجاس که متوجه میشی کجای کاری.!!!!
حرف آخرم اینه که به دوستان عزیز که امسال میخوان شرکت کنند بگم که برای درسای ریاضی سعی کنند یاد به جزوه گیر ندن.
هر چی تست و مثال بیشتر حل کنی موفق ترید
![Wink ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/wink.gif)