یاشار معمار
عضو جدید
سلام تکنولوزی جلفا بارتبه 12 قبول شدم به نظرتون چقدر اسکیس تو پذیرش نهایی تاثیر داره؟
اشتباه می کنی دوست عزیز بر اساس لینک زیر ( کلیه پذیرفته شدگان و پذیرفتهنشدگان دورههای کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد میتوانند در تکمیل ظرفیت شرکت کنند، )متاسفانه نمیتونند بچه های از مرکز آزمون پرسیدن![]()
اسکیس بیشترین ضریب رو داره ضریبش 5 هست فکر می کنم تاثیر زیادی داشته باشه. البته کارای دانشگاه آزاد اصلا معلوم نیستسلام تکنولوزی جلفا بارتبه 12 قبول شدم به نظرتون چقدر اسکیس تو پذیرش نهایی تاثیر داره؟
اشتباه می کنی دوست عزیز بر اساس لینک زیر ( کلیه پذیرفته شدگان و پذیرفتهنشدگان دورههای کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد میتوانند در تکمیل ظرفیت شرکت کنند، )
http://www.phdazmoon.net/نتایج-تکمیل-ظرفیت-ارشد-دانشگاه-آزاد-92-93.html
پس هنوز تکلیفشون با خودشون هم معلوم نیست تازه می خوان روش فکر کنن!
من الان با مرکز آزمون تماس گرفتم گفتن که بعید میدونم که اونایی که مردود شدن بتونن توی تکمیل ظرفیت شرکت کنند ولی باز هم باید منتظر بمونید تا زمان و ابلاغیه تکمیل ظرفیت اعلام بشه ممکنه اونجا تبصره یا قانون جدیدی بیاد که این امکان وجود داشته باشه که اونایی که توی مرحله اول مردود شدن بتونن واسه تکمیل ظرفیت هم شرکت بکنند.
پس هنوز تکلیفشون با خودشون هم معلوم نیست تازه می خوان روش فکر کنن!
بله احتمالش خیلی زیاده چون اسکیس ضریبش 5 هست و از همه ی درسها تاثیرش بیشتره. اگه اسکیس رو واقعا 60 بزنی قزوین که سهله تراز علوم و تحقیقات رو هم می آری!زبان8.4
دروس فنی -1.6 (منفی)
تاریخ 46
درک عمومی 27
تراز 5540
انتخاب اولم قزوین بود و انتخاب سومم زنجان ، تو کارنامه زده بود دعوت به امتحان عملی در انتخاب سوم، اسکیسو خیلی خوب دادم از 60 کمتر نمیشم ، به نظرتون امکان داره قزوین هم گزینش بشم؟؟؟؟
این دیگه چه جور گزینش دانشجو هست ، معلوم نیست چیکار میخوان بکنن؟![]()
خیلی دیر این لینک رو دیدیماشتباه می کنی دوست عزیز بر اساس لینک زیر ( کلیه پذیرفته شدگان و پذیرفتهنشدگان دورههای کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد میتوانند در تکمیل ظرفیت شرکت کنند، )
http://www.phdazmoon.net/%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D8%AA%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-92-93.html
اسکیس ندیند این دیگه از کجا در اومد اسکیس ندیندیعنی میشه اسکیس نداد ؟ من فکر می کردم اگه اسکیس ندیم کلا حذف میشیم
اسکیس ندیند این دیگه از کجا در اومد اسکیس ندیند![]()
اخه اصلا اسکیس با ضریب 5 رو مگه میشهح ذف کد؟ اره اصلاحش کنند ولی حذف اصلا بحثش نبودکم کم فکرکنم بچه ها بگن بدون کنکور هم میشه رفت دانشگاه وارشد خوند....................هلوبیا برو توگلو ....................خدا به داد معماری ایران برسه
دفترچه 93 چرا نمیاااااااااااد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | منحصرا درک عمومی معماری کنکور 94 | کارشناسی ارشد | 65 | |
![]() |