این یک مقاله می باشد که به بررسی ارتعاشات می پردازد. موفق و پیروز باشید.
پیرجو مدیر ارشد مدیر کل سایت مدیر ارشد Jul 26, 2007 #1 این یک مقاله می باشد که به بررسی ارتعاشات می پردازد. موفق و پیروز باشید. پیوست ها Vibrations%20in%20Gears.pdf 442.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
F farzintabrizi عضو جدید Jun 26, 2011 #2 پیرجو گفت: این یک مقاله می باشد که به بررسی ارتعاشات می پردازد. موفق و پیروز باشید. کلیک کنید تا باز شود... من برای پروژه کارشناسیم دنبال مقاله ای راجع به چرخدنده ها هستم.امکانش هست فایل word این متن رو برای من ارسال کنید؟ tabrizi.farzin@yahoo.com
پیرجو گفت: این یک مقاله می باشد که به بررسی ارتعاشات می پردازد. موفق و پیروز باشید. کلیک کنید تا باز شود... من برای پروژه کارشناسیم دنبال مقاله ای راجع به چرخدنده ها هستم.امکانش هست فایل word این متن رو برای من ارسال کنید؟ tabrizi.farzin@yahoo.com
پیرجو مدیر ارشد مدیر کل سایت مدیر ارشد Jun 26, 2011 #3 farzintabrizi گفت: من برای پروژه کارشناسیم دنبال مقاله ای راجع به چرخدنده ها هستم.امکانش هست فایل word این متن رو برای من ارسال کنید؟ tabrizi.farzin@yahoo.com کلیک کنید تا باز شود... سلام، لینک دانلود در اینجا قرار داده شده است، بی جهت ایمیل خود را درج نفرمایید، هیچ چیزی بر روی ایمیل شما از سوی این سایت ارسال نمی شود.
farzintabrizi گفت: من برای پروژه کارشناسیم دنبال مقاله ای راجع به چرخدنده ها هستم.امکانش هست فایل word این متن رو برای من ارسال کنید؟ tabrizi.farzin@yahoo.com کلیک کنید تا باز شود... سلام، لینک دانلود در اینجا قرار داده شده است، بی جهت ایمیل خود را درج نفرمایید، هیچ چیزی بر روی ایمیل شما از سوی این سایت ارسال نمی شود.