سلام دوستان، ميشه يكي برام توضيح بده تو سوال 102 چرا شكل ب اصلا مال تصوير اون دوتا مثلث نيست و كسي هم براش مهم نيست؟
پرسپكتيو ها كه همشون حدودي هستن، ولي تو شكل ب اصلا زاويه ديد مال اون پلان نيست! هست؟
.
كسي نميدونه؟
سوال ٩٩ هم كه درسته، چه اعتراضى روش دارين؟
سوال ١٠٣ هم كه كليدش درسته
سلام دوستان.یه خبر خوب. استاد مهرعلی استاد مرکز واسه معماری جهان قول دادن که سوالات رو بررسی کنن و اونایی که قابل اعتراضه رو با منبع بهمون بگن. بنظرم یکم صبر کنیم ببینیم نظر ایشون چیه و بعد اعتراض بزنیم واسه جهان
واسه سوال تونل ی مقاله طور پیدا کردم از سایت www.irta.ir که ب طور تخصصی مربوط به تونل میشه
ولی نمیدونم قابل استناد هست یا نه
مشاهده پیوست 257855
بايد سر سوالات مشكل دار اعتراض بزنيم نه سوالايى كه غلط زديم! كسى كه دايره رنگ رو بلد باشه بدون شك ميزنه سبز. ببخشيد اينطورى گفتم، جسارت نباشه، ولى از ديروز ميبينم دوستان هر سوالى كه غلط زدن سرش اعتراض دارن.این سوالا که دادم بیشتر بچه ها روش بحث داشتن
اگه رفرنس پیدا شد که اعتراض میزنیم
نشدم هیچ
اين سوال صد در صد غلطه، من ميتونم رفرنس بدم ولى نه از منابع معمارى، تو بحث تونل دليل اصلى نورپردازى بخاطر ديد رانندست، تو كتابهاى مربوط به اين بحث كامل دليلش ذكر شده
خب عزیزم شما رفرنس رو بده
مهم اینه منبعی قابل استناد وجود داشته باشه
ممنون میشم زودتر منبع بذاری برامون ک زودتر اعتراضا رو جمع و جور کنیم
کسی می دونه برای اینکه بتونیم روزانه و شبانه سراسری قبول بشیم . میانگین درصد ها تقریبا چند باید باشه؟؟؟
طبق قواعد پرسپكتيو درسته، اضلاع دو به دو با هم موازين، كه تو ب هم درسته، ففط شكل دال مشكل داره
من پارسال با میانگین حوالی 38 رتبه معماریم 145 داخلی 86 شده بود. بستگی به سوالات و رقیب ها داره. پیارسال با میانگین 35 رتبه 500 شدن. راستی ... تخمین ها با جواب سنجش تغییر خواهد کرد. درک پارسال ده درصدی بیشتر شد فن کمتر.
چطور درسته ؟ وقتي اون پرسپكتيو ماله اون پلان نيست؟
سوال پرسپکتیو سه گزینه اشتباه داره ،پیدا کنید پرتغال فروش را
طبق تصویر زیر خط زرد باید همیشه به گریز بره که کاملا در تصویر ترسیم شده به وسیله خودم درست هست ولی اگه دقت کنید در سوال پرسپکتیو سازمان سه گزینه اشتباه وجود داره (میشه گفت قانون پرسپکتیو نقض شده که همون گزینه اشتباه رو نشون میده )
تصویر زیر توی اتوکد شبیه سازی شده
مشاهده پیوست 257742
و تصویر زیر هم گزینهای اشتباهی هست (دایره های بنفش )که در سوال سازمان وجود داره ،تا کی باید جوابها مشکل داشته باشن در این سازمان کوفتی من نمیدونم!!!
مشاهده پیوست 257743
این چیه؟
فکر کنم شما بودید دیشب تا فهمیدن که آقای ایرانشاهی اینو جواب دادن .قانع شدید
اگر هم نشدید اشکال نداره
اگر به پلان دقت کنید یک خط قرمز ضخیم کشیده شده که دقیقا از وسط مستطیل رد شده
یعنی اون خط قرمزه با عرضهای مستطیل موازیه
بنابر قانون پرسپکتیو نقطه گریز خطوط موازی یکی هستش
پس اون خط قرمز وسطیه باید با دوتا عرض مستطیل به یک گریز برن(هر سه)
بنابراین مثل روز روشنه که ج و الف هردو به عنوان جواب هستن
حالا اون شکلرو یکی گذاشت گفت سه تاش غلطه -منم پرسیدم سومیش کدومه؟؟؟؟
دوستان حدس میزنید امسال رتبه های زیر پنجاه چه میانگینی داشته باشن؟به نظرتون من میانگینم ۴۶ شده زیر دیویصت میشم؟میخوام از امروز اسکیس رو شروع کنم.الهی به امید تو.
کیا شروع کردن به اسکیس؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | ||
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | ||
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | ||
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | ||
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |