براي از بين رفتن باكتري‌ها، شيشه آبليمو و آبغوره را داخل آب جوش حرارت دهيد

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز


خبرگزاري دانشجويان ايران - يزد
كارشناس مواد آشاميدني و بهداشتي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد گفت: آبليمو و آبغوره را پس از اين كه داخل شيشه ريخته شد بهتر است شيشه را داخل آب جوش قرار داد تا آنزيمها و باكتريها از بين بروند با انجام اين كار، قارچها امكان رشد را از دست مي‌دهند.​
رضا موركيان در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه يزد، در خصوص روش توليد آبليمو و آبغوره و جلوگيري از كپك زدگي كمتر اين محصولات اظهار كرد: بعد از آبگيري آبغوره يا آبليمو، مرحله پاك كردن هسته‌هاي آن كه باعث تلخي مي‌شود را انجام مي‌دهيم.​

وي گفت: آبغوره داراي لردهايي است كه آنها را با كپك اشتباه مي‌گيرند و با صاف كردن جدا مي‌كنند.​
وي ادامه داد: بعد از صاف كردن بايد در كوتاه‌ترين فرصت آن را تا مرحله نزديك جوش حرارت دهيم اين در حالي است كه چنانچه آبليمو يا آبغوره تهيه شده بجوشد رنگ آن تغيير مي‌كند.​
موركيان در پايان افزود: پس از اين مرحله آبليمو يا آبغوره را داخل شيشه تميز ريخته و تا نزديكي لبه ظرف پر مي‌كنيم و مي توان به مقدار خيلي كم لبه شيشه را خالي گذاشت و سپس درپوشي روي آن قرار مي‌دهيم كه با ايجاد خلا، اكسيژن داخل محصول راه نمي‌يابد و جايي براي رشد كپك‌ها وجود ندارد.​
 

Similar threads

بالا