نه قربونت من خاتم الانبیا بودم...........متاسفانه این سعادت نصیبمون نشد........ ایشالا به دنیا اومدنای بعدی.........خخخخخخخخخخ
ایشالا...
نه قربونت من خاتم الانبیا بودم...........متاسفانه این سعادت نصیبمون نشد........ ایشالا به دنیا اومدنای بعدی.........خخخخخخخخخخ
اهان
نخیر نکنه فکرکردی ما ازوناشیم..ما فقط ریز اومدیم.....
فکر کنم خودتو به دلیل واردات مشروبات الکی......دستگیر کردن...........حتما کار مامانت بوده............مرسی مامان زهرا.........این تاپیک به علت انحراف از بحث اصلی و ورود مشروبات الکلی
قفل میشود!
وااااااااااااااااااااااای مجید منم خاتم الانبیا بدنیا اومدم!!!اوه اوه بیا هی گفتن نگین........!!!!!!! آخر صاحبش اومد...........خخخخخخخخخ
من نبودم.........این دوتا داشتن کارای منکراتی میکردن...........خخخخخخخخخ
نه بابا من اصلا فکری نکردم........!!!!!!!!
شما به کاراتون ادامه بدید..................
آآآآآآآآآآهای زهرا کوشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دنکیشونت جان خوش اومدیhezar sake beshi majid jan
mamnoon va khahesh mikonamدنکیشونت جان خوش اومدی
شرمنده به عنوان استارتر تشکرام تموم شده
اینم اضافه شد به تشابهات دیگه............خخخخخخخخخوااااااااااااااااااااااای مجید منم خاتم الانبیا بدنیا اومدم!!!
خودت اعتراف کن چه میکردید؟؟
ممنون...شوخی کردیم..
اقا به دور از شوخی ایشالا امسال بهترین سال باشه و به تمام اهداف وارزوهات برسی زیر سایه خداو پدر ومادر ..
خیلی شوخی کردیم دور هم...معصومه خانومی قربون شمامرسی خواهر
دمت گرم داداش........خیلی ممنون به همچنین توی عزیز........ به نظر میاد باید بگم به باشگاه خوش اومدی........payande bashi agha majid
dj nadarid
?
بچه ها من سرعتم خیلی کم شده....از همه دوستانی ک مارو توی این جشن همیاری کردن متشکریم...دییییییییییی....شاد باشید و سرزنده...مجید جان ی بار دیگ این شبو بهت تبریک میگم....از زهرای عزیز و الناز گلم . الهام خانومم ممنونم.....ودوستایی ک قدم رو تخمه چشامون گذاشتن....شبتون بخیر....خوش باشی.....
مرسییییییییی شما لطف داریmamnoon va khahesh mikonam
shoma khodetun tashakor hastin
خودایی چقد شابه!!این بیمارستان خاتم الانبیا تهش بوداااااا!!!دمت گرم داداش........خیلی ممنون به همچنین توی عزیز........ به نظر میاد باید بگم به باشگاه خوش اومدی........
چرا همین خانوم فانتستیک گرل واسه خودش یه پادی جی........ می جی......... جتی بعضی ها بهش میگن پی جی(پرنس جان)..........خخخخخخخخخخخ هستش..........
شما هر چی خواستی بگو اجرا می کنه در حد لالیگااااااااا..............خخخخخخخخخ
خواهش عزیزم خعلیییییییییییییییی خوشحال شدم که بودی ولی حالا که ما اومدیم داری میری!بابا بمون اخر مهموی همیشه خوراکی خوشمزه ها میمونه باهم میزنیمبچه ها من سرعتم خیلی کم شده....از همه دوستانی ک مارو توی این جشن همیاری کردن متشکریم...دییییییییییی....شاد باشید و سرزنده...مجید جان ی بار دیگ این شبو بهت تبریک میگم....از زهرای عزیز و الناز گلم . الهام خانومم ممنونم.....ودوستایی ک قدم رو تخمه چشامون گذاشتن....شبتون بخیر....خوش باشی.....
خیلی لطف کردی ممنونم ازت دوست عزیز بهم چنین شما همیشه سربلند و سرافراز باشی..........سلام به همگی آقا تولدت مبارک امید.ارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی
مرسییییییییی شما لطف داری
یاد بگیر مجید چقد قشنگ حرف میزنن مستر دونکیشوت
اولشه بزار یکی دو ماه اینجا باشه......... همچین مثل من لاتی بحرفه....... خودت کف کنی......... داداش یه چشمه بیا...........حالشو ببرررررررررههههههه من یه نمه بخندم..........خخخخخخخخخ
خودایی چقد شابه!!این بیمارستان خاتم الانبیا تهش بوداااااا!!!
چند وقت پیش ونک بودم از جلوش رد شدمااااااااااا جات خالی صدا جیغ و دادت میومد!!خخخخ
اره چه اهنگی دوس دارید!
راک
متال
رپ
پاپ
کانتری
سنتی
کلاسیک
ار اند بی
.......
شوما بگید من با حرکات موزون میاااااااااام خخخخخ
باز من لبخند زدم حرکات غیر اسلامی شروع شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الله اکبر.........
خواهش عزیزم خعلیییییییییییییییی خوشحال شدم که بودی ولی حالا که ما اومدیم داری میری!بابا بمون اخر مهموی همیشه خوراکی خوشمزه ها میمونه باهم میزنیم
سلام به همگی آقا تولدت مبارک امید.ارم در تمام مراحل زندگی موفق باشی
mamnoon va khahesh mikonam
shoma khodetun tashakor hastin
دمت گرم داداش........خیلی ممنون به همچنین توی عزیز........ به نظر میاد باید بگم به باشگاه خوش اومدی........
چرا همین خانوم فانتستیک گرل واسه خودش یه پادی جی........ می جی......... جتی بعضی ها بهش میگن پی جی(پرنس جان)..........خخخخخخخخخخخ هستش..........
شما هر چی خواستی بگو اجرا می کنه در حد لالیگااااااااا..............خخخخخخخخخ
بچه ها من سرعتم خیلی کم شده....از همه دوستانی ک مارو توی این جشن همیاری کردن متشکریم...دییییییییییی....شاد باشید و سرزنده...مجید جان ی بار دیگ این شبو بهت تبریک میگم....از زهرای عزیز و الناز گلم . الهام خانومم ممنونم.....ودوستایی ک قدم رو تخمه چشامون گذاشتن....شبتون بخیر....خوش باشی.....
خیلی لطف کردی ممنونم ازت دوست عزیز بهم چنین شما همیشه سربلند و سرافراز باشی..........
خب برو اون کتلتا رو بیار دیگه............گشنگی مردم..........
یه هفتس واسه دست پخت تو لب به غذا نزدم..........خخخخخخخخخخ
خواهش عزیزم خعلیییییییییییییییی خوشحال شدم که بودی ولی حالا که ما اومدیم داری میری!بابا بمون اخر مهموی همیشه خوراکی خوشمزه ها میمونه باهم میزنیم
مرسییییییییی شما لطف داری
یاد بگیر مجید چقد قشنگ حرف میزنن مستر دونکیشوت
خودایی چقد شابه!!این بیمارستان خاتم الانبیا تهش بوداااااا!!!
چند وقت پیش ونک بودم از جلوش رد شدمااااااااااا جات خالی صدا جیغ و دادت میومد!!خخخخ
اره چه اهنگی دوس دارید!
راک
متال
رپ
پاپ
کانتری
سنتی
کلاسیک
ار اند بی
.......
شوما بگید من با حرکات موزون میاااااااااام خخخخخ
خیلی لطف کردی ممنونم ازت دوست عزیز بهم چنین شما همیشه سربلند و سرافراز باشی..........
emshab bayad metal bezarin kasi hame gitar barghia be man negah konin
niga konid dandoonamo
بلهههههههههههههههههههههههههههmamnoon man khoshhalam ke ozve in site shodam
ki balade dj bazi kone ba safhe bazi kone
hamaro ghati kone
ki balade
mikhain harkat bezanam shabetoono royai konam
بله بله!تازه واردا اگه پایه باشن براشون شام ویژه میذاریم!!base taze vareda sham mimoone ya na
?
ایول خواهرم هم می مونه...........مثه اینک سرعتم رو ب بهبوده...دی
باشه میمونم....قول بده کسه دیگه ای رو دعوت نکنیاااا
بسم الله داداش مادر خدمتیم...........mamnoon man khoshhalam ke ozve in site shodam
ki balade dj bazi kone ba safhe bazi kone
hamaro ghati kone
ki balade
mikhain harkat bezanam shabetoono royai konam
الله اکبر........ اصلا الکل 99% بخور........
base taze vareda sham mimoone ya na
?
ایول خواهرم هم می مونه...........
اره دیگ موندگار شیم..دی
الله اکبر........ اصلا الکل 99% بخور........
چرا هی کتلتا کم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ یکیشم که ناخونک زدی!!!!!!!!!!!!!!!!
این کمه من بازم می خوام............
بله بله!تازه واردا اگه پایه باشن براشون شام ویژه میذاریم!!
مخصوصا شوما که گفتی با متال شروع کنیم!احسنت صد ماشالا مرحبا باریک ا.....!
مجیییییییییییییییییییییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟بپر بیا بشقاب بعدی رو اوردم!عجب تزیینی کرده بودما
این همه بسته یا نه؟؟؟
ببین ایجوری کارت سخت میشه ه!!
هم اردک ابی بایدببری هم البرز!گفته باشم!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بدویید بیاید تولد ساراجونه(some1) | مناسبتها | 52 | ||
بدویید بیاید تولده سروشه......... | مناسبتها | 82 | ||
بدویید بیاید تولده سروشه......... | مناسبتها | 0 | ||
T | تولد یاسی جونمونه (engineer.sh) ،همه بدویید بیاید توووووووووو | مناسبتها | 32 | |
+++++++++تفلد *زهره جون*بدویید بیاید!++++++++++++++ | مناسبتها | 202 |