بچه ها نمی خوام از اولش بهتون انرزی منفی بدم ولی نمی دونم چرا نمی تونم هر روز به برنامم عمل کنم ، روزای اول که شروع کردم خوب بود ولی الان نمی دونم واسه چی نمی تونم ادامه بدم ، هر روز یک اتفاقی می افته که نمی تونم بخونم ، به خصوص که دانشجو هم هستم ، وضعیت بدتر شده ، یه راهنمایی کنید . البته ناگفته نماند من علاقه شدیدی به درس خوندن دارم یعنی با درس خوندن مشکل ندارم اما مشکلاتی پیش میاد که نمی تونم برنامه ریزی هر روز رو انجام بدم . بیاین مثلا بگیم تا سه روز آینده ، این فصل می خونیم ، رفع اشکال می کنیم ، می دونم شاید پیشنهادم جالب نباشه ، اما فکر می کنم لاقل این جوری چون خودم رو موظف می دونم که باید این فصل رو بخونم ،و به عده ای قول دادم شاید بهتر بشه ...
ببخشید که سرتون رو درد اوردم
سلام .
وقتی میبینید درس خوندنتون اونجوری که دوست دارید پیش نمیره، باید ریشه یابی کنید :
یا مشکل از برنامه ریزی شما و سطح توقع شما از خودتون و در نظر نگرفتن یک سری فاکتور ها در برنامه ریزی (مثل حوادث پیش بینی نشده و دروس دانشگاه و ...) بوده
و یا مشکل را اطرافیان ایجاد کرده اند.
در هر دو صورت وقتی منبع مشکل پیدا شود ، حل کردن آن بسیار راحت تر است.
یادتون باشه برنامه ریزی باید ابزاری در دست شما برای بهتر انجام دادن کارهاتون باشه ، نه شما به ابزاری برای فرمانبری از برنامه ریزی تبدیل بشید!
سعی کنید برنامه ریزیتون نرم و انعطاف پذیر باشه و مثل موم توی دستتون ! این جوری هر لحظه با شرایط جدید تصمیمی بهتر خواهید گرفت و هرگز عصبی و ناامید نمیشید.
راستی من به یکی دیگه از دوستان هم گفتم: توی این یک سال پیش رو حتما باز هم بارها و بارها مشکلاتی پیش میاد پس این مشکلات پیش اومده اخیر ، میتونه کمک بزرگی باشه تا شما راه مقابله با این مشکلات رو یاد بگیرید، این جوری اگه 1 ماه مونده به کنکور براتون مشکلی پیش بیاد دیگه بلدید چه جوری باهاش مقابله کنید که عصبی نشید و ناامید.
راستی اگه از اون افرادی هستید که گروهی بهتر درس میخونید با چند تا از بچه های دانشگاهتون همقدم بشید و همزمان بخونید تا با یک رقابت سالم بتونید بهترین نتیجه رو بگیرید.
موفق باشید.