سلام.
منم دیروز همون اول وقت گرفتم و هیچ مشکلی هم نداشتم.
می خوام یه خاطره بگم
یادش به خیر سال 85 که کنکور دادم .از هررر لحاظ اماده بود م از هرلحاظ به طرز وحشتناکی اماده کنکور بودم . روز ماقبل کنکور کمی دلشوره داشتم .اما محل نذاشتم .
اقا دور بر اذون مغرب شد ما یهو وووو حالمون بد شد .عجیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب !!! عجیب ! اسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستررسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس(از شدت س بفهمید چقدر بود)
داشت فشارم می افتاد سرم گیج می رفت .خیلی عجیب بود .یهو!!
ناماید شدم .احساس می کردم دارم خفه میشم .خیلی عجیب بود اون حالتم
اما مثل یه بارقه یه جرقه یهو به ذهنم مثل رعد و برق اومد که برم شاهچراغ
اقا ما هم سری لباس پوشیدیم رفتیم .حالا چه شبی بود !! شب شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
اوففففففف!!!
اقا من برای شما چه جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووریییییییییییییی وصف کنم حال اونجا رو جو اونجا رو نمی دونم .فقط اینو بگم که اینننننننننننننننقدر حالم دگرگون شد اینقدر دگرگون شد که اصلا من تو عمرم هیچ وقققققققققققققققققققققققققققت اون فضا رو تجربه نکرده بودم و نکردمم!! ونخواهم کرد
وفردای اون روز که کنکور بود ایییییییییییییییییییینننننننننننننننننننننننننننننننننقدر من عالی بودم که قبل امتحان بغل دستی م بهم گفت تو سالمی؟!!
(مگه کنکور نداری چرا اینقدر بی خیالی؟!)
خیلی بی نظیر بود.
کنکور قبول نشدم !!! (متاسفانه من اصلا توانایی کنکور دادن وسوالات چهارگزینه ای رو ندارم-وواقعا کنکور ظلم بزرگی نسبت به خیلی هاس (نه چون منننننن قبول نشدم !!!) .تو کارهای سرعتی دقتی به شددددت ضعیفم و دقتم به شدت افت می کنه)اما خاطره اون شب واقعا تو ذهن من تا ابد موند!!
هنوز م اگه بدونم که قبول نمی شم حاضرم برگردم وسال پشت کنکورم رو دوباره تجربه کنم مخصوصا اون شب رویایی
فرداشب به یاد اون شب به شاهچراغ خواهم رفت دعاگوی دوستان هستیم