میخوایم اینجا در مورد دروس رشته ساخت و تولید گپ بزنیم
منتظر سوالاتو نظراتتون هستم
ممنونم مجید جانسلام محمد آقا .. شما هم ساخت و تولیدی هستی؟؟؟ موفق باشی .. تاپیکه خیلی خوبی باز کردی برادر ...
این درسایی که بر داشتی هیچ کدوم که اختصاصی ساخت و تولید نیستن .... یراحی اجزا 1 راجع به مسائل استاتیکی و دینامیکی طراحی , طراحی جوش , ... هست .. خیلی سخت نیست ...
شما این ترم چی برداشتیسلام محمد آقا .. شما هم ساخت و تولیدی هستی؟؟؟ موفق باشی .. تاپیکه خیلی خوبی باز کردی برادر ...
این درسایی که بر داشتی هیچ کدوم که اختصاصی ساخت و تولید نیستن .... یراحی اجزا 1 راجع به مسائل استاتیکی و دینامیکی طراحی , طراحی جوش , ... هست .. خیلی سخت نیست ...
شما این ترم چی برداشتی
افرین مجید جانمن سال 85 لیسانس گرفتم... دانشگاه آزاد تاکستان بودم ...
افرین مجید جان
ساخت و تولیدیا خیلی کمن
تکنولوژی جوشکاری/ اصول ریخته گریخوب آره از جامداتیا و سیالاتیا کمتریم ..اما اگه تاپیک رو تو قسمت عمومی مهندسی مکانیک باز میکردی بیشتر استقبال میشد .... شما این ترم چه درسایی بر داشتی؟؟(از تخصصیا)
mamnonam aziz movafagh bashiسلام دوستان عزيز ساختي.
منم پروژه رو نگه داشتم واسه ارشد ميخونم.
طراحي شرينه اما پدر مادر نداره.
هر كي يه تزي داده.
مثل استاتيك و مقاومت نيست اما در كل درس شيرينيه.
پاينده باشيد....
من ترم آخرم
16 واحد دارم (کارشناسی ناپیوسته)
به نظرتون کدوم درسم از همه سخت تره؟؟؟
کنترل کیفیت- کنترل اتوماتیک-تست غیر مخرب-نصب تعمیر-رباتیک
کارآموزی پروژه هم که ردیفه
از این درسا تو ارشد میاد یا نه؟؟؟؟
اگه میاد منبعش رو هم معرفی کنید
با سلام چرا این تایپیک اینقدر خلوته
پس مهمندسین جوان کجا هستند دوستان در مورد دروس تخصصی زیر واسه ساخت تولید کدوم بهتره و در آینده کاربرد بیشتری داره.
طراحی قالب های ریخته گری و اهنگری
ماشین ابزار تولیدی
گارگاه تولید مخصوص
گارگاه ماشین ابراز
دینامیک ماشین و...
که اختیاری هستند دوستان کدوم دروس را پیشنهاد میکنند.
سلام همشهری عزیزسلام بچه ها من تازه تو این سایت عضو شدم.می خواستم ببینم سطح کنکور کارشناسی ساخت و تولید چجوریه؟قبولی درش خیلی سخته؟
سلاممن ترم آخرم
16 واحد دارم (کارشناسی ناپیوسته)
به نظرتون کدوم درسم از همه سخت تره؟؟؟
کنترل کیفیت- کنترل اتوماتیک-تست غیر مخرب-نصب تعمیر-رباتیک
کارآموزی پروژه هم که ردیفه
سلام
شک نکن کنترل اتوماتیک از همه سخت تره
اصلا قابل مقایسه نیست
البته اگر مثل ما از رو اوگاتا و کتابهای مرجع ازتون امتحان بگیرن
بهروز جان ممنون که جواب دادی ولی تاریخ رو هم یه نگاه می کردی . خوشبختانه همشو پاس کردم . کنترل رو هم از روی اوگاتا ازمون گرفتن ( با دکتر صنعتی داشتم ) . الانم منتظر جواب ارشدم .سلام
شک نکن کنترل اتوماتیک از همه سخت تره
اصلا قابل مقایسه نیست
البته اگر مثل ما از رو اوگاتا و کتابهای مرجع ازتون امتحان بگیرن
بهروز جان ممنون که جواب دادی ولی تاریخ رو هم یه نگاه می کردی . خوشبختانه همشو پاس کردم . کنترل رو هم از روی اوگاتا ازمون گرفتن ( با دکتر صنعتی داشتم ) . الانم منتظر جواب ارشدم .
بازم ممنون
رشته خوبیه دستت بازه تقریبا میتونی هر کاری رو انجام بدی
امید وارم همه موفق بشن
هر چی دوست داری ولی خب یه موضوع به روز و خوب رو روش کار کن .دوستان پروژه پایانی در چه مواردیه باید چی کار کرد؟
هر چی دوست داری ولی خب یه موضوع به روز و خوب رو روش کار کن .
خب داداش علایق خودت رو مشخص و بگو ما هم کمکت می کنیم یه موضوع خوب انتخاب کنیهیچی نمیدونم داداش چی کار کنم