50 رازي كه مردان بايد بدانند:
1. از تو مي خواهم به حرف هايم گوش بدهي، حتي اگر برايت جذابيتي ندارد. لابد موضوع براي من اهميت دارد، وگرنه آن را با تو در ميان نمي گذاشتم.
2. وقتي ناراحت هستم و به تو مي گويم:«فقط به من گوش بده.» نيازي نيست براي بهبود اوضاع به من توصيه اي بكني؛ فقط به حرف هايم گوش بده، مرا آغوش بگير و بگو دوستم داري.
3. تا زماني كه مشكلم را بيان نكرده ام حرفم را قطع نكن تا راه حل بدهي، من به راه حل نياز ندارم. گاهي فقط نياز دارم به من گوش كني و همدلانه رفتار كني.
4. گاهي دوست دارم صدايت را بشنوم . از ين رو در طول روز به من تلفن كن تا بدانم به فكرم هستي. شايد براي تو مهم نباشد اما براي من اهميت دارد.
5. قبل از اين كه حرفي به من بزني، خوب فكر كن. حرف هايت ممكن است احساساتم را جريحه دار كند و بر من اثر منفي بگذراد.
6. احساسات و ناراحتي هايت را از من پنهان نكن و با من درباره ي حل مشكلاتت حرف بزن، با چنين كاري مي توانم از مكنونات قلبي ات آگاه شوم.
7. بر سرم فرياد نكش. اگر عصباني هستي علتش را به من بگو؛ البته بدون داد و فرياد.
8. هر چه بلندتر فرياد بكشي كمتر به حرف هايت توجه خواهم كرد، اما اگر مي خواهي به خواسته ات برسي، بايد با مهرباني با من صحبت كني.
9. در پي سرزنش و ايرادگيري از من نباش.
10. لزومي ندارد هميشه با من موافق باشي، اما وقتي با من موافق نيستي، سعي كن موقعيتم را درك كني و به احساسم احترام بگذاري.
11. وقتي با تو حرف مي زنم نياز داردم به من نگاه كني؛ خانه را ترك نكن.
12. هرگز تا زماني كه با من خداحافظي نكرده اي، خانه را ترك نكن.
13. يادت باشد كه هيچ دوست ندارم صدايت را بلند كني و متكبرانه اصرار كني حق با تو است. اين باعث مي شود احساس كنم خطا كارم و تو به نظرهايم اهميت نمي دهي.
14. يكي از راه هايي كه عشق و توجهم را به تو نشان مي دهم اين است كه گاهي نگران تو و كارهايت مي شوم. از نظر من، خوشحال بودن در حالي كه تو ناراحتي، منصفانه نيست.
15. من مانند موجم و زماني كه احساس مي كنم مورد عشق و محبت هستم، اعتماد به نفسم به قله ي حركتي موج صعود مي كند. وقتي اين موج فروكش مي كند، احساس خلاء مي كنم و نياز دارم از عشق سرشار شوم.
16. طرد و مورد قضاوت واقع شدن مي تواند براي من بزرگ ترين فاجعه باشد، زيرا در اعماق وجودم احساس مي كنم لياقت دريافت توجه تو را ندارم.
17. به ياد داشته باش كه طبيعت ما زن ها اين است كه خواهان بهبود چيزها هستيم.
18. زماني كه برايم گل مي خري با يادداشت هاي عاشقانه مي نويسي، موجب مي شوي احساس خاص بودن كنم. اين رفتار ها نشانه هاي ابراز عشقند و موجب مي شوند احساس زنانگي و زيبايي كنم.
19. وقتي سالروز تولد يا سالگرد ازدواج مان را فراموش مي كني، برايم دشوار است كه باور كنم عاشقم هستي و به من توجه داري.
20. هرگز تصور نكن كه اگر در ابتدا مرا از عشق خود مطمئن كردي، از آن به بعد بايد از عشق و احساسات تو مطمئن باشم و ديگر به بيان مجدد نيازي نيست.
21. من از تو انتظار دارم مثل خودم هر چه را در دلت هست بيرون بريزي و درباره ي مشكلاتت با من حرف بزني.
22. به اين نكته توجه داشته باش: قبل از اين كه نيازهاي مادي ام برطرف شود، ابتدا بايد نيازهاي عاطفي ام برطرف شود.
23. وقتي با من صحبت مي كني و به من عشق مي ورزي، احساس امنيت و آرامش مي كنم.
24. نبايد فقط زماني كه ارتباط جنسي مي خواهي، به من نزديك شوي و مرا لمس كني. در طول روز به بهانه هاي مختلف مرا نوازش كن. بدين ترتيب خواهان تماسي عاشقانه تر خواهم بود.
25. اغلب از آرايش و مدل موهايم تعريف كن و به من بگو زيبا شده ام.
26. هر چند توانا، قوي و كاردان هستم و به ديگران نيازي ندارم، به من بگو كنارم هستي و خواسته هايم را بر طرف مي كني.
27. من زني داراي اعتماد به نفس هستم اما بدان كه در درونم كودكي هست كه به حمايت و عشق و مهرباني تو نياز دارد.
28. گاهي دستانم را بگير نيازي نيست كه دليلش را بگويي
29. با من طوري رفتارا كن كه باور كنم دوستم داري.
30. من عاشق شوهري هستم كه هميشه با من مهربان است.
31. وقتي دايم تلويزيون تماشا مي كني يا سرت تو روزنامه است، احساس طردشدگي مي كنم و خيال مي كنم همه ي مسئوليت خانه بردوش من افتاده.
32. به من در كارهاي مربوط به خانه، نگهداري بچه ها و انجام تكاليف آن ها كمك كن با چنين كاري احساس صميميت بيشتري مي كنم.
33. گاهي فقط به من اجازه بده تنها باشم.
34. بابت كارهايي كه انجام مي دهم از من تشكر و قدرداني كن
35. از دست پختم ايراد نگير.
36. وقتي دچار مشكل مي شوي از من كمك بخواه و نگذار دشواري هاي جديد زندگي بر تو و خانواده مان اثر سوء بگذارد.
37. به من كمك كن به اهدافم برسم. فقط چون مي ترسي مرا از دست بدهي، مانع پيشرفتم نشو.
38. من شوهري نمي خواهم كه در پي احاطه و سلطه بر من باشد. من قدرت تفكر و استدلال مي خواهم
39. هميشه سعي كن نيازهاي مهم مرا برطرف كني ؛ مثل نياز به صحبت و گفتگو.
40. برايم گل بخر. لزومي ندارد روز يا مناسبت خاصي باشد.
41. اين اصل را فراموش نكن:«من بايد هميشه اولويت اول زندگي ات باشم.»
42. من مثل تو انسانم و حق اشتباه كردن دارم. بابت اشتباهاتم به من سركوفت نزن.
43. مرا در تصميم گيري هايت دخالت بده. وقتي نظرم را مي پرسي، احساس ارزندگي مي كنم.
44. با خانواده ام محترمانه رفتار كن.
45. سعي كن هر وقت به وجودت نياز داشتم، در دسترس باشي.
46. در رابطه ي جنسي مان، به خواسته هايم احترام بگذار. مرا به كاري كه دوست ندارم مجبور نكن.
47. مرا همين طور كه هستم بپذير، دوست بدار و تحسين كن
48. مرا با مادرت اشتباه نگير، قرار نيست من نقش مادر را براي تو بازي كنم. چنين چيزي از من نخواه.
49. هرگز به من نگو «من همينم كه هستم» معناي اين حرف اين است كه تو ظرفيت رشد و تغيير نداري.
50. خواسته ها و روحياتم را درك كن، درك كن، درك كن.