ایران قدرت اول جهان.اینم اثباتش!باز بگو مسئولین مفت خورن!!!!!!!!!

لیلا مندلیف

عضو جدید

میتونی با دیدن این عکسها به داشتن این حکومت افتخار کنی!!!!!!!!!!!البته من افتخار میکنم ولی به این معلم,به این بچه ها...
گرگان - دانش آموز عشایر دبستان خرد در منطقه گنبد کاووس در شرایط بسیار سخت و با کمترین امکانات آموزشی در اتوبوسی که بوسیله تراکتور حمل می شود به تحصیل ادامه می دهند.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته باعث تاسفه و باید به همه مناطق ایران و جهان رسیدگی بشه، منتها اینکه این رو ربط بدیم به حکومت و مایه ننگ بدونیم، کار چندن منطقی ای نیست، هیچ کدام از حکومت های جهان نتونستند تمام مظاهر فقر رو از کشورشون پاک کنند و هیچ کس فقیر نباشه، در آمریکا، غول اقتصاد دنیا، فقرایی بدتر از این میتونم عکسش رو واست بذارم...
در این دولت حداقلش این بود که وزرا و رییس جمهور رفتن و دیدن که در شهرهای مختلف ایران مردم چه جوری زندگی میکنن تا یک کم کمتر به فکر خودشون باشن و یک کم بیشتر به فکر مردم...

ولی تاپیکت جالب بود.

لیلا مندلیف

عضو جدید
البته باعث تاسفه و باید به همه مناطق ایران و جهان رسیدگی بشه، منتها اینکه این رو ربط بدیم به حکومت و مایه ننگ بدونیم، کار چندن منطقی ای نیست، هیچ کدام از حکومت های جهان نتونستند تمام مظاهر فقر رو از کشورشون پاک کنند و هیچ کس فقیر نباشه، در آمریکا، غول اقتصاد دنیا، فقرایی بدتر از این میتونم عکسش رو واست بذارم...
در این دولت حداقلش این بود که وزرا و رییس جمهور رفتن و دیدن که در شهرهای مختلف ایران مردم چه جوری زندگی میکنن تا یک کم کمتر به فکر خودشون باشن و یک کم بیشتر به فکر مردم...

ولی تاپیکت جالب بود.
ممنون از نظرت ولی من با شما موافق نیستم.مگه همین یه مورده؟مگه از این موارد کمه؟که بگیم خوب بالاخره پیدا میشه!!!
ببین من وقتی نامه حضرت علی به مالک اشتر میخونم و شیوه ی حکومت داری علی (ع) میبینم,میفهمم اینا نه تنها فرسنگها با این شیوه فاصله دارن بلکه حتی در این مسیر حرکت نمیکنن.اگه این رهبر,رئیس جمهور و بقیه مسئولین فقط 50 درصد کارهایی که تو این نامه(نامه علی(ع)به مالک اشتر) گفته شده انجام میدادن من بهشون ایمان داشتم

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از نظرت ولی من با شما موافق نیستم.مگه همین یه مورده؟مگه از این موارد کمه؟که بگیم خوب بالاخره پیدا میشه!!!
ببین من وقتی نامه حضرت علی به مالک اشتر میخونم و شیوه ی حکومت داری علی (ع) میبینم,میفهمم اینا نه تنها فرسنگها با این شیوه فاصله دارن بلکه حتی در این مسیر حرکت نمیکنن.اگه این رهبر,رئیس جمهور و بقیه مسئولین فقط 50 درصد کارهایی که تو این نامه(نامه علی(ع)به مالک اشتر) گفته شده انجام میدادن من بهشون ایمان داشتم

عکسای جالب و در عین حال تاسفباری بودند.
امیدوارم روزی برسه که عدالت واقعی مستقر بشه....
اما کاش کمی منصفانه تر قضاوت می کردید. نمی خوام نامی ببرم ولی تو همین حکومتی که خیلی از مسئولاش دارن از شکم سیری میمیرن افرادی هستند که به یاد فقرا هرشب گرسنه سر به بالش میذارن و حرص همین پابرهنه ها و فقرا رو میزنن. ولی مطمئن باشید اگر توانایی برقراری عدالت براشون وجود داشت ما دست به دامن امام زمان (عج) نمی شدیم...

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما نمیدونید
دکتر هیچ وقت حرف هرزه نمیزنه
وقتی میگه ما قدرت برتریم یعنی هستیم .......تو دنیا هیچ مدرسه ای رو نمیتونید پیدا کنید که از این ضد زلزه تر باشه .......درود بر روزی که دکتر به دنیا آمد

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحثاشو حالا دارید میکنید اما ذهنتون رو هم به این منعطف کنید که اینها عشایر هستند .نمیشه برای عشایری که تعدادشون به ده تا نمیرسه و هر دفعه یه جا هستند و مکان مشخصی ندارن مدرسه زد.
اما کاش کمی بهداشت بهتر بود و تر تمیز تر بود

milad3297

عضو جدید

ولی تاپیکت جالب بود.

خجالت بكشيد. سالي چقدر درامد نفت داره اين مملكت؟
دارمد غير نفتي چقدره؟
سالي چقدر به فلسطين ميديد؟ چند ميليون دلار ؟
چقدر به چين و روسيه باج ميديد؟
ميدوني موسسه مصباح يزدي تو يك سال چقدر از بودجه ميگيره؟ براي چي ؟ براي يه مشت حرف چرت؟
ميدوني ...
30 سال از انقلاب گذشته .اينقدر رو دارين كه تازه دفاع هم ميكني بجاي سكوت !
معذرت خواهي از اين ملت با شرفم پيشكش.
راست گفت :چو ناكس به ده كدخدايي كند ...

kc1590

عضو جدید
بحثاشو حالا دارید میکنید اما ذهنتون رو هم به این منعطف کنید که اینها عشایر هستند .نمیشه برای عشایری که تعدادشون به ده تا نمیرسه و هر دفعه یه جا هستند و مکان مشخصی ندارن مدرسه زد.
اما کاش کمی بهداشت بهتر بود و تر تمیز تر بود

فكر كنم اگه تصاوير رو درست نگاه مي كرديد مي ديدين كه تعداد از ده تا بيشتره عشاير هر روز يه جا هم نيستند مسير رفت و آمدشون مشخصه و دائم هم در حال خركت نيستند حتي اگر هم هميشه در حال حركت باشن مدرسه سيار مي تونه خيلي مرتب تر و با امكانات بيشتر باشه

maryam_th

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز حالا خوبه یه عده اظهار تاسف کردن ؛ بعدش نگفتن ولی ما دلمون میخواد اول مردم فلسطین تو رفاه باشن بعد مردم خودمون
کسانی که میگین اینا عشایر هستن نمیشه براشون جایی درست کرد ؛ توجه داشته باشین که اصلا چرا باید عشایر وجود داشته باشه ؟
چرا مردم باید مثل 2000 سال پیش زندگی کنن؟
نگین خودشون میخوان..چون نمیخوان...مادر من باهاشون برخورد داشته ( به خاطر رشته تحصیلیش) و میگه آرزوشونه که یکجا نشین بشن...
اگر میگین دامداری شغلشونه و باید به خاطر غذای دام و علوفه جابه جا بشن باید بهتون بگم این دامداریه سنتی و بازده شم کمه...این همه پول میاد تو این مملکت...نمیشه اول دامداری و کشاورزیمونو مدرن کنیم بعد بریم دنبال خرید دم و دستگاه هسته ای و مثلا ماهواره فضایی؟؟

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: NYC

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خجالت بكشيد. سالي چقدر درامد نفت داره اين مملكت؟
دارمد غير نفتي چقدره؟
سالي چقدر به فلسطين ميديد؟ چند ميليون دلار ؟
چقدر به چين و روسيه باج ميديد؟
ميدوني موسسه مصباح يزدي تو يك سال چقدر از بودجه ميگيره؟ براي چي ؟ براي يه مشت حرف چرت؟
ميدوني ...
30 سال از انقلاب گذشته .اينقدر رو دارين كه تازه دفاع هم ميكني بجاي سكوت !
معذرت خواهي از اين ملت با شرفم پيشكش.
راست گفت :چو ناكس به ده كدخدايي كند ...

لطف کن به تمام سوالاتی که پرسیدی خودت و با سند جواب بده تا ببینیم چقدر در می آریم، چقدر به قول شما باج میدیم و چقدر به فلسطین یا مصباح یزدی میدیم، تا بعد اصلا ببینیم این حرفهات چقدر معتبره و اصلا جای بحث داره یا نه؟
لطف کن با مدرک جواب بده، ممنون.

ضمن اینکه چرا باید ساکت شم؟ که شما فقط حرف بزنین؟ من حق هرگونه دفاع رو دارم.
ضمن اینکه این ملت با شرف 22 بهمن وفاداریشون به 31 سال جمهوری اسلامی رو نشون دادند، لطفا براساسا واقعیات صحبت کنید.

خواهش میکنم:gol:
ولی رییس جمهور و بقیه مسوولین همین افراد دور و بر خودمون هستن، همین مردم ایران، همین هایی که هر روز توی خیابونها و شرکت ها و کارخانجات و ادارات میبینیم، از مریخ که نیومدن، همه مردم ایرانند و دوست فامیل آشنا و خانواده های اطرافمون هستند. باید خودمون درست عمل کنیم، باید خودمون خوب کار کنیم، ار کار ندزدیم، برای مردم کم بذاریم، تا خودمون درست نشیم هیچ کس درست نمیشه. وقتی همه خوب بشن (البته اگر به نظر شما بدند، نظر من چیز دیگریست) اون بالا بالایی ها هم مجبور میشن خوب باشن ولی مشکل اینجاست که هیچ کدوممون نمی خواهیم خوب باشیم و فقط منتظریم دیگران اول خوب بشن. توجیه ها آشناس: اون چرا اینجوری میکنه؟ خوب منم میکنم!
تا وقتی اینجوریه رفتارمون، (عذر می خوام) همینه که هست!

باز حالا خوبه یه عده اظهار تاسف کردن ؛ بعدش نگفتن ولی ما دلمون میخواد اول مردم فلسطین تو رفاه باشن بعد مردم خودمون
کسانی که میگین اینا عشایر هستن نمیشه براشون جایی درست کرد ؛ توجه داشته باشین که اصلا چرا باید عشایر وجود داشته باشه ؟
چرا مردم باید مثل 2000 سال پیش زندگی کنن؟
نگین خودشون میخوان..چون نمیخوان...مادر من باهاشون برخورد داشته ( به خاطر رشته تحصیلیش) و میگه آرزوشونه که یکجا نشین بشن...
اگر میگین دامداری شغلشونه و باید به خاطر غذای دام و علوفه جابه جا بشن باید بهتون بگم این دامداریه سنتی و بازده شم کمه...این همه پول میاد تو این مملکت...نمیشه اول دامداری و کشاورزیمونو مدرن کنیم بعد بریم دنبال خرید دم و دستگاه هسته ای و مثلا ماهواره فضایی؟؟
حالا کاری با عشایر و اینها ندارم چون اطلاعات زیادی راجع بهشون ندارم ولی هم مردم خودمون هم مردم فلسطین باید در رفاه و امنیت باشن، نه کسانی که میگن فلسطین فقط و نه کسانی که میگن نه غزه نه لبنان هیچ کدوم درست نمیگن، این از آموزه های اسلامه که دلت بتپه برای مسلمانان. وقتی حضرت علی میگه اگه خلخالی از پای یک زن یهودی دزدیده بشه، مردی از غم این مساله بمیره رواست، ببین در باره مسلمانانش چه جوری باید باشه. ما برای فلسطین امنیت می خواهیم و رفتن اسراییل غاصب از این منطقه.
ما که میگم منظورم افراد هم تفکر منه وگرنه من هم یک دانشجوی عادی ام مثل شما.

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا فکر میکنی تضاهرات 22 بهمن یه تضاهرات خودجوش و مردمی بود؟!:biggrin:ok اصلا با این قضیه اش کار نداریم گفتی همه از کار میدزدن...درسته خیلیا از زیر کار در میرن ولی تا حالا پرسیدی چرا؟ کسیکه برای کار انگیزه داشته باشه و حمایت اقتصادی بشه چرا باید از کار بزنه؟
یکی از بیمارستانای خصوصی تهران و میشناسم که از لحاظ مدیریتی واقعا عالیه دائما منتظر بهانه ایه تا از کارمنداش تجلیل کنه و بهشون هدیه بده،به مناسبت روز کارگر،روز پزشک،روز پرستار،ماه رمضون،این عید اون عید...هر6ماه دقیقه هایی رو که کارمنداش اضافه وایمیستن و محاسبه میکنه و جمع میزنه به عنوان اضافه کار پولشو پرداخت میکنه...حالا دلم میخواد بری کار کردنه کارمنداشو ببینی همه دقیق مودب آموزش دیده،همه با جون و دل کار میکنن چون انگیزه دارن،چون به زحمتی که میکشن احترام گذاشته میشه و حقشون درست و بی کم و کاست پرداخت میشه.چرا همه جای مملکت ما نباید اینطور باشه کشور ما کشور ثروتمندیه چرا مردم خودش باید سختی بکشن ولی کرور کرور پولش بره تو جیب حماس و کجا و کجا...چرا جوونای خودش باید بیکار باشن و برن دنبال هزارتا کار ناجور شما خودت یه دانشجو ،چقدر از آینده شغلیت مطمئنی؟حقوقی که هم رده هات میگیرن چقدره؟با اونایی که پارتی داشتن و هزار دوز و کلک سوار کردن کار ندارما آدمای عادی رو میگم،دانشجوی ساده ای که تازه فارق التحصیل شده پشتوانه مالی و اینام نداره...چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا فکر میکنی تضاهرات 22 بهمن یه تضاهرات خودجوش و مردمی بود؟!:biggrin:ok اصلا با این قضیه اش کار نداریم گفتی همه از کار میدزدن...درسته خیلیا از زیر کار در میرن ولی تا حالا پرسیدی چرا؟ کسیکه برای کار انگیزه داشته باشه و حمایت اقتصادی بشه چرا باید از کار بزنه؟
یکی از بیمارستانای خصوصی تهران و میشناسم که از لحاظ مدیریتی واقعا عالیه دائما منتظر بهانه ایه تا از کارمنداش تجلیل کنه و بهشون هدیه بده،به مناسبت روز کارگر،روز پزشک،روز پرستار،ماه رمضون،این عید اون عید...هر6ماه دقیقه هایی رو که کارمنداش اضافه وایمیستن و محاسبه میکنه و جمع میزنه به عنوان اضافه کار پولشو پرداخت میکنه...حالا دلم میخواد بری کار کردنه کارمنداشو ببینی همه دقیق مودب آموزش دیده،همه با جون و دل کار میکنن چون انگیزه دارن،چون به زحمتی که میکشن احترام گذاشته میشه و حقشون درست و بی کم و کاست پرداخت میشه.چرا همه جای مملکت ما نباید اینطور باشه کشور ما کشور ثروتمندیه چرا مردم خودش باید سختی بکشن ولی کرور کرور پولش بره تو جیب حماس و کجا و کجا...چرا جوونای خودش باید بیکار باشن و برن دنبال هزارتا کار ناجور شما خودت یه دانشجو ،چقدر از آینده شغلیت مطمئنی؟حقوقی که هم رده هات میگیرن چقدره؟با اونایی که پارتی داشتن و هزار دوز و کلک سوار کردن کار ندارما آدمای عادی رو میگم،دانشجوی ساده ای که تازه فارق التحصیل شده پشتوانه مالی و اینام نداره...چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه

واقعا فکر میکنی خودجوش و مردمی نبود؟!:biggrin:ok کاری با این ندارم!

بله اون بیمارستان کار درست رو میکنه، من منکر این نیستم که حمایت باعث افزایش انگیزه میشه ولی گفتم همون رییس یک شرکت هم جزو مردم ایرانه، خداییش تا خودمون هم دستمون یک جا بند بشه و یک پول قلمبه بهمون بدن دیگه خدا رو بنده نیستیم، چه برسه به فکر بنده ی خدا باشیم و کارمندان زیر دستمون!
گفتم قضیه سر اینه که همه منتظریم دیگران خوب شن، هیچ وقت خودمون خوب نمیشیم تا بقیه رو مجبور به خوب بودن بکنیم.
این چیزی که عرض میکنم البته در دیدگاه مادی خلافش درسته، یعنی تا وقتی بهت پولی ندن درست کار نمی کنی و وقتی بهت پول دادن درست کار میکنی، در دیدگاه الهی، فردی که معتقده باید به مردم خدمت کرد به خاطر رضای خدا و اگر کسی این کار خوب رو ندید و تجلیل نکرد خدا حتما دیده و تجلیل میکنه، در این شرایط اگر هم تجلیل نشه باز هم کارش رو درست انجام میده. گفتم قبلا، قدردانی زبانی و مادی تاثیر به سزایی داره ولی واسه کسی که دیدگاه دوم رو داره در اولویت نیست، که اگه تجلیل نکردن از کارش بدزده، اون به خاطر رضای خدا کار میکنه و اولی به خاطر رضای جیبش بعد رضای خدا....

ضمن اینکه من هم قبول دارم به حماس کمک میشه که البته به خاطر سیاست خارجیه (البته باج به روسیه و چین و این حرف ها رو قبول ندارم) ولی خداییش چقدر میده؟ چقدر با اون پول میشه کار انجام داد؟ همین مردم ایران خودشون با یک کم صرفه جویی در مثلا انرژی هزاران برابر این پول رو میتونند به اقتصاد کشور کمک کنند ولی نمی کنند البته الآن بهتر شده ولی باز هم مطلوب نیست. ضمن اینکه اگه به حماس کمک نشه، آیا میدونی نقشه بعدی اسراییل پس از نابودی حماس چیه؟

من از آینده شغلیم مطمئن نیستم ولی خدایی که تا الآن روزی من رو رسونده از اینجا به بعد هم میرسونه، شکی توش ندارم، ضمن اینکه بی کار هم ننشستم و کارهای مختلفی همین الآن میتونم انجام بدم.

مسلمانان فلسطین هم جزیی از خانه مردم مسلمان ایران و جهانند.

آخرین ویرایش:
بالا