خجالت بكشيد. سالي چقدر درامد نفت داره اين مملكت؟
دارمد غير نفتي چقدره؟
سالي چقدر به فلسطين ميديد؟ چند ميليون دلار ؟
چقدر به چين و روسيه باج ميديد؟
ميدوني موسسه مصباح يزدي تو يك سال چقدر از بودجه ميگيره؟ براي چي ؟ براي يه مشت حرف چرت؟
ميدوني ...
30 سال از انقلاب گذشته .اينقدر رو دارين كه تازه دفاع هم ميكني بجاي سكوت !
معذرت خواهي از اين ملت با شرفم پيشكش.
راست گفت :چو ناكس به ده كدخدايي كند ...
لطف کن به تمام سوالاتی که پرسیدی خودت و با سند جواب بده تا ببینیم چقدر در می آریم، چقدر به قول شما باج میدیم و چقدر به فلسطین یا مصباح یزدی میدیم، تا بعد اصلا ببینیم این حرفهات چقدر معتبره و اصلا جای بحث داره یا نه؟
لطف کن با مدرک جواب بده، ممنون.
ضمن اینکه چرا باید ساکت شم؟ که شما فقط حرف بزنین؟ من حق هرگونه دفاع رو دارم.
ضمن اینکه این ملت با شرف 22 بهمن وفاداریشون به 31 سال جمهوری اسلامی رو نشون دادند، لطفا براساسا واقعیات صحبت کنید.
ممنون از نظرت ولی من با شما موافق نیستم.مگه همین یه مورده؟مگه از این موارد کمه؟که بگیم خوب بالاخره پیدا میشه!!!
ببین من وقتی نامه حضرت علی به مالک اشتر میخونم و شیوه ی حکومت داری علی (ع) میبینم,میفهمم اینا نه تنها فرسنگها با این شیوه فاصله دارن بلکه حتی در این مسیر حرکت نمیکنن.اگه این رهبر,رئیس جمهور و بقیه مسئولین فقط 50 درصد کارهایی که تو این نامه(نامه علی(ع)به مالک اشتر) گفته شده انجام میدادن من بهشون ایمان داشتم
خواهش میکنم

ولی رییس جمهور و بقیه مسوولین همین افراد دور و بر خودمون هستن، همین مردم ایران، همین هایی که هر روز توی خیابونها و شرکت ها و کارخانجات و ادارات میبینیم، از مریخ که نیومدن، همه مردم ایرانند و دوست فامیل آشنا و خانواده های اطرافمون هستند. باید خودمون درست عمل کنیم، باید خودمون خوب کار کنیم، ار کار ندزدیم، برای مردم کم بذاریم، تا خودمون درست نشیم هیچ کس درست نمیشه. وقتی همه خوب بشن (البته اگر به نظر شما بدند، نظر من چیز دیگریست) اون بالا بالایی ها هم مجبور میشن خوب باشن ولی مشکل اینجاست که
هیچ کدوممون نمی خواهیم خوب باشیم و فقط منتظریم دیگران اول خوب بشن. توجیه ها آشناس: اون چرا اینجوری میکنه؟ خوب منم میکنم!
تا وقتی اینجوریه رفتارمون، (عذر می خوام) همینه که هست!
باز حالا خوبه یه عده اظهار تاسف کردن ؛ بعدش نگفتن ولی ما دلمون میخواد اول مردم فلسطین تو رفاه باشن بعد مردم خودمون
کسانی که میگین اینا عشایر هستن نمیشه براشون جایی درست کرد ؛ توجه داشته باشین که اصلا چرا باید عشایر وجود داشته باشه ؟
چرا مردم باید مثل 2000 سال پیش زندگی کنن؟
نگین خودشون میخوان..چون نمیخوان...مادر من باهاشون برخورد داشته ( به خاطر رشته تحصیلیش) و میگه آرزوشونه که یکجا نشین بشن...
اگر میگین دامداری شغلشونه و باید به خاطر غذای دام و علوفه جابه جا بشن باید بهتون بگم این دامداریه سنتی و بازده شم کمه...این همه پول میاد تو این مملکت...نمیشه اول دامداری و کشاورزیمونو مدرن کنیم بعد بریم دنبال خرید دم و دستگاه هسته ای و مثلا ماهواره فضایی؟؟
حالا کاری با عشایر و اینها ندارم چون اطلاعات زیادی راجع بهشون ندارم ولی هم مردم خودمون هم مردم فلسطین باید در رفاه و امنیت باشن، نه کسانی که میگن فلسطین فقط و نه کسانی که میگن نه غزه نه لبنان هیچ کدوم درست نمیگن، این از آموزه های اسلامه که دلت بتپه برای مسلمانان. وقتی حضرت علی میگه اگه خلخالی از پای یک زن یهودی دزدیده بشه، مردی از غم این مساله بمیره رواست، ببین در باره مسلمانانش چه جوری باید باشه. ما برای فلسطین امنیت می خواهیم و رفتن اسراییل غاصب از این منطقه.
ما که میگم منظورم افراد هم تفکر منه وگرنه من هم یک دانشجوی عادی ام مثل شما.