من میدونم...
یه اتفاق بدی افتاده و همه دارن گریه میکنن
چقد تابلو بود!!
اصل اون اتفاقست دیگه
یه سری از ادما تو دریا غرق شدن!!!اینا هم دارن به خاطر اونا گریه میکنن.آره همینه
اصل اون اتفاقست دیگه
عمرا این باشه
تازه جاشم نگفتی
اعتماد به نفس تورو داشتم الان رئیس جمهور بودم!اعلام کردم که قصد ازدواج ندارم اینا هم زدن زیر گریه:دی. تازه این واسه یه گوشه از جهانه. دخترای بقیه ی کشورا هم حالو روزشون بهتر از اینا نبود:دی
من موندم اون زن تو عکس اولی که یکم سن و سال داره چه امیدی داشت که من انتخوابش کنم!!!. به عنوان زن 200 توم هم نمیگرفتمش
خوب بگو
اعتماد به نفس تورو داشتم الان رئیس جمهور بودم!
واقعا!خوب خدا بنده هاشو میشناسه واسه همین میدونه به کی چی بده و به کی چی نده:دی
یه آقای به همه اینا قول ازدواج داده، ازشون هم کلی پول گرفته قرار بوده که ببرد شون خارج ،حالاهم کاشف به عمل اومده یارو کلاه برداربوده.
پر رویی نه. خوشتیپی جنتلمنی و محبوبیت. که خدا بهم داده و من نمی خوام ازش سوء استفاده کنم:دیواقعا!
پرروییم از همون چیزاس دیگه!
نه آقا شایعه نکن. کسی به من پولی نداده. هیچ قول ازدواجی هم درکار نبود. فقط از بس که اطرافم میپلکیدن و پیام میدادن خسته شدم و گفتم که بیخیال ازدواج شدم. اینا هم ناراحت شدن:دییه آقای به همه اینا قول ازدواج داده، ازشون هم کلی پول گرفته قرار بوده که ببرد شون خارج ،حالاهم کاشف به عمل اومده یارو کلاه برداربوده.
آقاهه همینجاستیه آقای به همه اینا قول ازدواج داده، ازشون هم کلی پول گرفته قرار بوده که ببرد شون خارج ،حالاهم کاشف به عمل اومده یارو کلاه برداربوده.
این نیست؟پس یعنی چی میتونه باشه!!
یا ژاپن یا چین یا کره شمالی یا کره جنوبی
الحق که جنتلمنی!پر رویی نه. خوشتیپی جنتلمنی و محبوبیت. که خدا بهم داده و من نمی خوام ازش سوء استفاده کنم:دی
نه آقا شایعه نکن. کسی به من پولی نداده. هیچ قول ازدواجی هم درکار نبود. فقط از بس که اطرافم میپلکیدن و پیام میدادن خسته شدم و گفتم که بیخیال ازدواج شدم. اینا هم ناراحت شدن:دی
یه آقای به همه اینا قول ازدواج داده، ازشون هم کلی پول گرفته قرار بوده که ببرد شون خارج ،حالاهم کاشف به عمل اومده یارو کلاه برداربوده.
یا تایوان یا فیلیپین یا مالزی
دیگه
خوب بقیه رم میگفتی
الحق که جنتلمنی!
میگم دل شکستشونو چیکار میکنی؟
حیفنا!
مخصوصا اون خانومه
چشمت گرفتشا!
نگو نه که باورم نمیشه
میخوایید راهنماییتون کنم
بیایید
اینم ادامش
میخوایید راهنماییتون کنم
بیایید
اینم ادامش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
اگه گفتی نکته عکسو | تالار عکس | 2 | ||
تصاویر 3 بعدی (اگه گفتید این عکس چیه؟) | تالار عکس | 19 | ||
اگه گفتید نکته این عکس چیه؟ | تالار عکس | 16 | ||
اگه همچین برف و یخبندانی اینجا اتفاق میفتاد میخواستیم چیکار کنیم ????? | تالار عکس | 10 | ||
اگه گفتی این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ | تالار عکس | 24 |