sara_sara
عضو جدید
با عرض پوزش رخ قبلا داده شده به کسی دیگه...ایشون الان وزیر دربار هستن
باوشههههه
با عرض پوزش رخ قبلا داده شده به کسی دیگه...ایشون الان وزیر دربار هستن
از قدیم گفتن داماد ادم اینه پسر ادم میمونه....عیبی نداره
ما برای اینکه اینجا خانه ی خوبان شود خون دلها خورده ایم سرورم
ras mige vali man ham dokhi mikham ham pesmal gofte bashamاز قدیم گفتن داماد ادم اینه پسر ادم میمونه....عیبی نداره
بیا یکی از دختر هامو میدم بهت ....تا بشی جانشین ایند خودمان...بسی ازت خوشمان امده وزیر
هووووووووراااااااا
کدامشان ؟؟؟
نه نمیدمش به این...خودم یکیو واسش در نظر دارماون که از دستش هزارتا هنر نمیرزه بیرون اونیکه بلد نیست یدونه تخم مرغ بزاره جلوت...تازه باید با مامانش هم حرف بزنم شاید ناراضی باشه مامانش
نه نمیدمش به این...خودم یکیو واسش در نظر دارم
وزیر باشه خوباشه گلم....این حمید بچه خوبی بیا یه جا دربارمون جاش کنیم
وزیر باشه خو
ما اصن کلا دختر بت نمیدیم ...خودتو لوس نکن...ولی حالا باید با باباش حرف بزنمبانوی من ......؟؟؟؟؟؟؟//
تجدید نظر بفرمایید .
من آن دختری که از هر انگشتش هنری میریزد میخواهم نه این ...
ما اصن کلا دختر بت نمیدیم ...خودتو لوس نکن...ولی حالا باید با باباش حرف بزنم
نه دیگه اصلا این چشم دل پاک نیس مگه ندیدی چی گفت به من...همون وزیرم زیادیشه...دختر کوچولمون گناه داره بیوفته دست این...بیا حداقل این دختر کوچیکمونو بهش بدیم.....گناه داره....
نه دیگه اصلا این چشم دل پاک نیس مگه ندیدی چی گفت به من...همون وزیرم زیادیشه...دختر کوچولمون گناه داره بیوفته دست این...
نه دیگه اصلا این چشم دل پاک نیس مگه ندیدی چی گفت به من...همون وزیرم زیادیشه...دختر کوچولمون گناه داره بیوفته دست این...
بانوی من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بانوی من
من یه عاشق پرست خط فقرم
یه روانی،کافری بت پرستم
البته...عشق من شبیه رویایه شما نیست
ببخشید منظور بدی نیست
خوب است در غذایتان سم خواهم ریخت و بر علیه شما کودتا خواهم کردخاموش......تو از این به بعد میری تو اشپزخانه کار میکنی.............هواست باشه زیاد نخوری همینطوری لپات اویزونه
خوب است در غذایتان سم خواهم ریخت و بر علیه شما کودتا خواهم کرد
سرورم کسی در قصر نیستخوب خودتو نشون دادی.....نگهبانان ببرینش ته سیاه چاه بندازیدش تا دیگر از این فکر ها نونه...هر وقت عوض شد بیارینش دربار
سرورم کسی در قصر نیست
من هستم و شما و ملکه
ملکه رفت ؟؟؟؟؟؟؟؟خودم میبرمت میندازت تو سیاه چاه...الکی نیست که مثلا تکاورم
ملکه رفت ؟؟؟؟؟؟؟؟
ما هم داریم میرم......در نبود ما مملکتو به تاراج نظاری....دستور هم ندی به کسی الکی....فعلا به تو میسپاریم قصرمون...
مباشر
میکردمش سوگلی سلطان
نگهبان