اگه بخواي در يك جمله تمام احساساتتا به يه نفر نشون بدي چي ميگي؟
reza_1364 مدیر بازنشسته Jun 10, 2008 #1 اگه بخواي در يك جمله تمام احساساتتا به يه نفر نشون بدي چي ميگي؟
afsoon6282 مدیر تالار مهندسی كشاورزی مدیر تالار Jun 10, 2008 #2 تو یه جمله من نمی تونم سعی می کنم با نگاهم همه چیو بهش ثابت کنم. چون چشم هیچ وقت دروغ نمیگه
reza_1364 مدیر بازنشسته Jun 10, 2008 #3 اين بهترين جواب بود. ولي بعضي ها از توي چشم هييچي نميتونن بخونن اصلا بلد نيستن اين جور خوندنا موفق باشي
اين بهترين جواب بود. ولي بعضي ها از توي چشم هييچي نميتونن بخونن اصلا بلد نيستن اين جور خوندنا موفق باشي
ب باغ آجونی عضو جدید Feb 20, 2014 #7 اگه بخوای همه زندگیمو برات میدم .اما دو ساله رفته و من تنهام چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بخوای همه زندگیمو برات میدم .اما دو ساله رفته و من تنهام چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
anahita1370 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 21, 2014 #9 از مرگ نمیترسم من فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا پیدایت نکنم
Д дажджавая кропля عضو جدید کاربر ممتاز Feb 23, 2014 #11 بستگي داره اون احساس چي چی باشه....حس نفرت ياحس علاقه
nazila_sh کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Feb 24, 2014 #14 متاسفانه با جمله نمیشه دلم میخواد تا جا داره و میتونم بزنمش. لگد، مشت و...
عشقولانه کاربر بیش فعال Feb 24, 2014 #15 nazila_sh گفت: متاسفانه با جمله نمیشه دلم میخواد تا جا داره و میتونم بزنمش. لگد، مشت و... کلیک کنید تا باز شود... شئونات اسلامی را رعایت کنید!
nazila_sh گفت: متاسفانه با جمله نمیشه دلم میخواد تا جا داره و میتونم بزنمش. لگد، مشت و... کلیک کنید تا باز شود... شئونات اسلامی را رعایت کنید!
sara_20 عضو جدید Feb 24, 2014 #19 عاشق ترازهمه ما موش کوری است که زیبایی جفتش را چشم بسته باور دارد......
sara_20 عضو جدید Feb 24, 2014 #20 گرگ هم که باشی عاشق بره ای خواهی شد که تورابه علف خوردن وادار میکند .رسالت عشق همین است تبدیل شدن به انچه نیستی
گرگ هم که باشی عاشق بره ای خواهی شد که تورابه علف خوردن وادار میکند .رسالت عشق همین است تبدیل شدن به انچه نیستی
sara_20 عضو جدید Feb 24, 2014 #23 توی جاده ای که انتهاش معلوم نیست پیاده ای یاسواره بودنت فرق نمی کنه امااگه همراهی داشته باشی که تنهات نزاره بی انته بودن جاده برایت ارزو میشه
توی جاده ای که انتهاش معلوم نیست پیاده ای یاسواره بودنت فرق نمی کنه امااگه همراهی داشته باشی که تنهات نزاره بی انته بودن جاده برایت ارزو میشه
M mehdi.chem مدیر تالار شیمی مدیر تالار کاربر ممتاز Feb 25, 2014 #26 تازگیا فهمیدم چقدر برف رو دوس دارم، اونم برف شبونه رو...اونم...