با سلام
شما چندین مورد تخلف ارسال مطالب سیاسی داشته اید که الان باید اخراج شده باشید.
در مورد تاپیک سیاسی که مدیر تالار آزاد خودش ایجاد کرده هم در حال رسیدگی هستم. به نظر خود مدیر اون تاپیک سیاسی نیست، ولی از نظر بنده تا حدی می تونسته سیاسی باشه، در هر صورت تذکر به ایشون هم داده شد ولی این بهانه نمیشه که شما هم نقض قانون کنید و در مقابل اون تاپیک مطالب سیاسی ارسال کنید.
سلام علیکم
قبل هر چیز تسلیت عرض میکنم به شما و تمامی هموطنانم .....تسلیت ویژه عرض میکنم به عاشقان حسین و خانواده های زواری که دیگر........
خدا همه ما را هدایت کند و داعشی و داعشیان و بدخواهان اربعین بدانند .......پیاده روی اربعین امام حسین با قوت و قدرت سال آینده با شکوه تر از امسال برگزار خواهد شد....به پاس خون همین شهدای عزیز
اما در قبال موارد مطرح شده از سوی شما مدیر ارجمند و گرامی که همواره بر خود وظیفه می دانم از خدمات و زحمات شما تشکر کنم و اگر حرفی یا بیانی زده میشود از سوی حقیر صرفا در جهت بهبود رویکرد و روند باشگاه است .....در قبال مواردی که درباره خودم گفتید در عموم نظری ندارم.....در خصوصی در این باره صحبت شد
اما در قبال شخصی که متاسفانه امروز مدیر تالار گفتگوی آزاد مهندسان است
جناب ادمین بزرگوار......تاپیک این آقا موجود است
پیوستن به پروتکل منع مداخله کودکان درمنازعات مسلحانه به صلاح نیست
حرمت امامزاده را متولی باید نگه دارد..........وقتی متولی حرمت را نگه ندارد معلوم است که خوشبینانه ترین حالت وضعیت می شود یک آشفتگی و پریشانی .......آن وقت چگونه میشود قانون را اجرا کرد؟......چگونه میشود ادعای مجری بودن قانون داشت؟
چگونه به ایشون تذکر داده شده که تاپیکش حذف نشده.....بار اول این آقا نیست ...همه کاربران به یقین دیده اند ....وقتی تاپیکی قرار باشد مورد بررسی قرار بگیرد لااقل قفل میشود .....این آقا حتی این تاپیک را تا کنون قفل هم نکرده........خوشبینانه ترین رفتاری که میشود نسبت به این اقدام این فرد داشت اینکه این کاره نیست ....هرجند که خیلی هم مدیر تازه کاری نیست که ساده ترین اصول مدیریتی را نداند ......پس می ماند حالات دیگر ......و اما توهین و تهمت پراکنی به کانون های دفاعی نظام نظیر بسیج سیاسی تر است یا حرف زدن از برجام که با اقتصاد و استقلال کشور گره خورده.......آیا سخنان رهبری را می توان سیاسی پنداشت؟!........ یا تکذیب ادعای دروغ یک سری رسانه در قبال عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس جمهور سابقی که عدم حضور سیاسی خود را بعد توصیه مشفقانه رهبری علنی ابراز داشته؟.......
شهدایی امثال حسین فهمیده باعث افتخار همه ما ایرانیان هستن. ولی باید بپذیریم که در جنگ تحمیلی بیشتر از 36هزار شهید دانش اموز داشتیم که نباید به این تعداد افتخار کنیم!! بلکه باید شرمنده بشیم که مردان مملکت ما کجا بودند که دانش اموزان از خاک ما دفاع کردند! من که هیچ جوره نمیتونم بپذیرم استفاده از افراد زیر 18سال رو در منازعات مختلف.
این اظهارات این آقا است که این ملایم ترین اظهارات این فرد در مدت مدیریتش است ......این آقا به چه حقی جهت دهی تعیین می کند آن هم به عنوان مدیر همان تالار ........جناب ادمین کدام اصل مدیریت گفته مدیر به جای مدیریت کردن بر تالارش بیاید خودش جهت بدهد به بحث و جانبداری یک حرف رو بکند و یک حرف دیگر را نه ......چنین مدیری چگونه میتواند ادعای بی طرفی در بحث و اجرای قانون و عدالت داشته باشد؟......این رفتارها تنش آفرین است .....این رفتارها مخل وحدت است ......این رفتارها دامن زدن به حواشی است........برخی متاسفانه خوششان می آید مدام در حاشیه باشند و برای نظام دردسر درست کنند .......این مدیر هم ظاهرا از همین افراد الگو گرفته .....یک مثال بسیار مشخص آن همین رئیس جمهور سابق است......دو سال خودش رفت در حاشیه .....بردنش در حاشیه ....چه مشکلاتی که برای کشور درست نشد .....چرا ما درس نمی گیریم حقیقتا ......
در این باره به این آقا تذکر دهید .....هرچند که اگر این چنین باشد که تذکر دهید و این آقا همچنان پی حرف خودش باشد که فایده ای ندارد!.....حقیقتا این انتقاد هم وجود دارد چرا فردی که ذره ای دانش درباره این بحث ها ندارد را مدیر این تالار گذاشته اید ......این آقا بایستی شبهه را برطرف کند یا خودش بشود بلندگوی شبهه افکنان و همان حرف های رسانه های ضد انقلاب را در باشگاه مطرح کند و برای آن ها تاپیک بزند؟........آن هم در جایگاه مدیر تالار گفتگوی آزاد؟!.........خدا نکند اتفاق بسیار مهمی در کشور بیفتند .....معلوم نیست این آقا در جایگاه مدیر تالار گفتگوی آزاد باشگاه مهندسان ایران چه رفتاری از خود بروز دهد
جناب ادمین شما به خوبی می دانید.....بنده نه از اخراج شدن هراسی دارم .....نه از مورد افترا و تهمت قرار گرفتن...بنده از یک چیز میترسم و اون هم پایمال شدن حق و عدالت است....از دو رویی می ترسم ....از عادی سازی و عادی جلوه دادن محرمات......از تابوشکنی هایی که ضررش را همه خواهند خورد
شما به خوبی می دانید علت اینکه بنده در تاپیک تکذیبیات دیگر همان پست ها را تکرار نکردم صرفا احترام به شما بود که برای قوانین ارزش قائلید(با توجه به پیام خصوصی دقیق شما کهپاسخ را دادیم) نه تهدید و رعب و وحشتی که این آقا که خودش ناقص قوانین باشگاه است و بارها به عینه دیده ایم و به خیال خودش فکر کرده برای حامیان انقلاب و حتی کمترین مخالف کنندگان با تفکراتش ایجاد کرده ......بوجود آورده
ضمن اینکه بنده به شما این انتقاد را هم دارم که متاسفانه هنوز جواب دریافت نکردم چرا این فرد که دم از این می زند که وقت برای کاربر ندارد.....نمی تواند وقت بگذارد برای باشگاه همزمان بایستی دو پست مدیریتی یکی مربوط به موضوع تخصصی و دیگر مربوط به موضوع عمومی بگیرد؟......حقیقتا دچار قحط الرجال شده باشگاه؟......این آقا فکر می کنم همین جا بود که ادعا کرده استعفا داده .....خب ......این فرصت بسیارخوبی است......والا امروزه لا اقل تو قانون در حرف گفته می شود که دوشغله بودن رانندگان تاکسی هم خلاف قانون است!