الان چه حسي داري؟

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
منم که عمرا ایمپلنت نمیکنم
الان نمی‌دونم چرا پوستم تو آفتاب بوده به شدت میخاره:rolleyes:

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
یه حسی مثل اینکه داری از درون میترکی ولی ظاهرت خنثی و خونسرده و یه پوزخند هم روی لبت هست. 😏😏😏
دیدین من در مورد اون دوتا آدم اشتباه نمیکردم.
همسرم و پدر و مادرم و حتی حافظ هم بهم گفتن که گذشته رو بریز دور، شاید این دوتا عوض شده باشن و بخوان گذشته رو جبران کنند ولی معلوم شد که توبه گرگ، مرگه.
متنفرم از این حالت که نمیتونم میزان تنفرم ازشون رو با صدای بلند داد بزنم و باید بزنم به در بیخیالی.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه حسی مثل اینکه داری از درون میترکی ولی ظاهرت خنثی و خونسرده و یه پوزخند هم روی لبت هست. 😏😏😏
دیدین من در مورد اون دوتا آدم اشتباه نمیکردم.
همسرم و پدر و مادرم و حتی حافظ هم بهم گفتن که گذشته رو بریز دور، شاید این دوتا عوض شده باشن و بخوان گذشته رو جبران کنند ولی معلوم شد که توبه گرگ، مرگه.
متنفرم از این حالت که نمیتونم میزان تنفرم ازشون رو با صدای بلند داد بزنم و باید بزنم به در بیخیالی.
مگه چیکار کردن؟ چی گفتند؟ حتما خونه را مفت قیمت کردند

حس همدردی

eterno

کاربر ممتاز
شب پر اضطرابی رو گذروندم، جوری که با قرص آرامبخش تونستم تپش قلبم رو کنترل کنم، الانم خوابم نمیبره.

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
شب پر اضطرابی رو گذروندم، جوری که با قرص آرامبخش تونستم تپش قلبم رو کنترل کنم، الانم خوابم نمیبره.
نمیدونم کدوم قرص خوردید ولی کلونازپام ۲ خیلی خوبه هم استرس میگیره هم آدم عین فیل میندازه من عاشق این قرصم

حس منگی دارم به خاطر آنتی هیستامین خوردن

eterno

کاربر ممتاز
نمیدونم کدوم قرص خوردید ولی کلونازپام ۲ خیلی خوبه هم استرس میگیره هم آدم عین فیل میندازه من عاشق این قرصم

حس منگی دارم به خاطر آنتی هیستامین خوردن
پوکساکیم 10 رو خوردم.
.
گرسنه م

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
پوکساکیم 10 رو خوردم.
.
گرسنه م
این قرص خیلی ضعیفه رو من که اثر نداره اونی که من اسم آوردم قوی ترین قرص بنزودیازپین ها هست یه دفعه خوردنش ضرری نداره ولی اگه همیشه بخوری اعتیاد آوره
برای مواقع حمله شدید عصبی خوبه

هنوزم خوابم میاد