مگه چیکار کردن؟ چی گفتند؟ حتما خونه را مفت قیمت کردندیه حسی مثل اینکه داری از درون میترکی ولی ظاهرت خنثی و خونسرده و یه پوزخند هم روی لبت هست.
دیدین من در مورد اون دوتا آدم اشتباه نمیکردم.
همسرم و پدر و مادرم و حتی حافظ هم بهم گفتن که گذشته رو بریز دور، شاید این دوتا عوض شده باشن و بخوان گذشته رو جبران کنند ولی معلوم شد که توبه گرگ، مرگه.
متنفرم از این حالت که نمیتونم میزان تنفرم ازشون رو با صدای بلند داد بزنم و باید بزنم به در بیخیالی.
چند وقته نبودیانتقالیم درست شده میخوام برم مشهد !
نمیدونم دقیق ... حس کردم حق باهاشون هست ، باشگاه نیام بهتره ؟ واسه همون چند وقت نیومدمچند وقته نبودی
خوش بحالت ، یه سوغاتی خوب داریخوشحالم خالم بعد از چند سال بالاخره برای همیشه برمیگرده ایران .بیشتر برای خالم خوشحالم چون ایران و خیلی دوست داره
دقیقا همیشه سوغاتیهاش عالیهخوش بحالت ، یه سوغاتی خوب داری
حس تفکر
نمیدونم کدوم قرص خوردید ولی کلونازپام ۲ خیلی خوبه هم استرس میگیره هم آدم عین فیل میندازه من عاشق این قرصمشب پر اضطرابی رو گذروندم، جوری که با قرص آرامبخش تونستم تپش قلبم رو کنترل کنم، الانم خوابم نمیبره.
پوکساکیم 10 رو خوردم.نمیدونم کدوم قرص خوردید ولی کلونازپام ۲ خیلی خوبه هم استرس میگیره هم آدم عین فیل میندازه من عاشق این قرصم
حس منگی دارم به خاطر آنتی هیستامین خوردن
این قرص خیلی ضعیفه رو من که اثر نداره اونی که من اسم آوردم قوی ترین قرص بنزودیازپین ها هست یه دفعه خوردنش ضرری نداره ولی اگه همیشه بخوری اعتیاد آورهپوکساکیم 10 رو خوردم.
.
گرسنه م
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 961 | ||
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 1392 | ||
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 164 | |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 176 | ||
اگه زمان دست خودت بود دوست داشتی، الان چند سالت بود | زنگ تفريح | 80 |