آیا کسب میدونه با رتبه 6000 و معدل 15 کجا میشه قبول شد ؟ اصلا عایا میشه قبول شد؟
مرسی
بجز غیر انتفاعی ها به جایی فکر نکنید. البته بهتره یکسال بخونیدکسی نمیتونه منو راهنماییی کنه ؟
بمونید سال دیگه انشاللهکسی نمیتونه منو راهنماییی کنه ؟
بهار جان ارشد چیزی نیست که همینجوری برید بخونید و کسایی که واقعا میخوان استفاده کنن باید بخونن.باید پایه قابل قبولی داشته باشید و .... حیفه آدم همیجوری بره دو سه سال معطل بشه و نهایتا چیز خاصی یاد نگیره چون در ارشد جنبه تئوری و تحقیقاتی شما تقویت میشه نه عملی و کاربردی.شما با لیسانس که یک تحصیلات کامل و بی نقص هست هرکاری می تونید انجام بدین.فقط کمی تحقیقات و مطالعه می خواد ولی میشه کارای بزرگی کرد.من خودم زحمتی برای کنکور نکشیدم وگرنه می خواستم روی کار و انگلیسی سرمایه گذاری بکنم،ولی حالا رتبه ام خوب شد.کسی نمیتونه منو راهنماییی کنه ؟
بچه ها با توجه به اینکه کارشناسی الکترونیک باشیم ارشد بهتره الک انتخاب کنیم با مخابرات ؟
کسی نبود در مورد الکترونیک دیجیتال اطلاعاتی داشته باشه ؟؟ بازار کارش چطوره ؟ عنوان واحد هایی که باید گذروند رو میدونم ولی یکم جزئی تر میخام
کسی نبود در مورد الکترونیک دیجیتال اطلاعاتی داشته باشه ؟؟ بازار کارش چطوره ؟ عنوان واحد هایی که باید گذروند رو میدونم ولی یکم جزئی تر میخام
بچه ها 1 سوال
اینکه مثلا برای گرایش مخابرات تربیت مدرس نوشته "عنوان گرایش در مدرک فارغ التحصیلی ذکر نخواهد شد" الان این خوبه یا بده؟؟؟؟؟
کسی نظری داره؟؟
کسی نمیتونه منو راهنماییی کنه ؟
شما کرجی هستین و برق خوارزمی هم در کرجه هست.دانشگاه خوبی هم هست.من بودم مس زدم،البته همین الانم اون می زنمبچه ها به نظرتون دانشگاه خوارزمی رو تو انتخابام قرار بدم؟
تو وبسایتش اصلا گروه برق نداره این دانشگاه!!!!
بچه ها یه سوال خیلی خیلی فوری لطفا هرکی میدونه زود جواب بده
امن هنوز دانشجوام و امسال کنکور دادم و ایشالا همین ترم ترمه آخرمه
من موقع ثبت نام توی کنکور ارشد رفتم معدلم رو از آموزش دانشگاه گرفتم و ثبت نام کردم
الان که نتایج رو زدن معدلم یه مقدار تغییر کرده آیا لازمه دوباره برم استعلام کنم و تغییر بدم؟!!
اگه آره نمرات این ترمو که زدن بازم معدلم تغییر میکنه اونموقع چی کار کنم؟!!
نخیر شما موقع امتحان دادن معدلتو نوشتی و همون موقع اون معدلو داشتیبچه ها یه سوال خیلی خیلی فوری لطفا هرکی میدونه زود جواب بده
امن هنوز دانشجوام و امسال کنکور دادم و ایشالا همین ترم ترمه آخرمه
من موقع ثبت نام توی کنکور ارشد رفتم معدلم رو از آموزش دانشگاه گرفتم و ثبت نام کردم
الان که نتایج رو زدن معدلم یه مقدار تغییر کرده آیا لازمه دوباره برم استعلام کنم و تغییر بدم؟!!
اگه آره نمرات این ترمو که زدن بازم معدلم تغییر میکنه اونموقع چی کار کنم؟!!
فکر کنم شما هنوز انتخاب رشته نکردین، چون اگه انتخاب رشته می کردین، خودتون متوجه می شدین:
موقع انتخاب رشته، سایت سنجش آخرین معدل شما رو تا الآن از شما میخواد که می تونید برای آخرین بار اون رو اصلاح کنید! پس معدلتون رو تا بدین جا وارد کنید...
الان جواب هاتون باهم فرق داره...نخیر شما موقع امتحان دادن معدلتو نوشتی و همون موقع اون معدلو داشتی
دانشجوهای سال آخر معدلشونو تا آخر شهریور سال 3 می نویسن بعدا هم تغییر نمی دن!
بازم به توضیحات سازمان سنجش موقع انتخاب رشته دقت کنین...
سلامالان جواب هاتون باهم فرق داره...
الان واقعا نگرانم!!
آخر معدلم تا آخر تابستون گذشته باید وارد کنم یا فردا برم دانشگاه؟!!!!
الان جواب هاتون باهم فرق داره...
الان واقعا نگرانم!!
آخر معدلم تا آخر تابستون گذشته باید وارد کنم یا فردا برم دانشگاه؟!!!!
نمیدونم والا، شایدم من دارم اشتباه میکنم، ولی من اگه جای شما بودم، معدلم رو تا همین جا که خود سنجش اجازه اصلاح داده، تغییر میدادم! آخه خودم منم تغییر دادم! چون موقع ثبت نام هنوز فارغ التحصیل نشده بودم و معدلم کامل نشده بود و بهمن ماه فارغ التحصیل شدم، پس معدل نهایی رو موقع انتخاب رشته به عنوان اصلاح معدل وارد کردم...
شما یه کوچولو شرایطتون با من فرق داره: اینکه شما هنوز هم فارغ التحصیل نشدین!
شما هم برو معدلت رو اصلاح کن . معدل کسانی که موقع ثبت نام و شرکت در آزمون، دانشجوی سال آخر کارشناسی بوده اند باید تا تاریخ 91/6/31 وارد شود .
دستت درد نکنه!سلام
خیالت راحت باشه. معدلت رو تا تاریخ 91/6/31 می خوان . نیازی نیست تغییرش بدی (باید بگم نباید تغییرش بدی !!)
برای این که مطمئن بشی ، صفحه ی دوم فایل راهنمای انتخاب رشته رو ببین (بخش توضیحات مربوط به معدل)
شما هم موقع آزمون فارغ التحصیل نبودی!
مهندس مطمئنی؟!!
آخه من که دیگه فارغ التحصیل شدم، میترسم موقع ثبت نام دانشگاه، برام دردسر بشه! واسه همین، معدل رو اصلاح کردم!!!
مطمئنی باید معدل رو تغییر نمیدادم؟