mohsen.ieee
عضو جدید
اگر تهران نیستید باید بگم که خواجه امکانات رفاهی جالبی به خصوص در بحث خوابگاه نداره
خوابگاه هاش چه مشکلی دارد. مسافت، غذا، اینترنت یا غیره. خوابگاه های تربیت مدرس چطوره؟
اگر تهران نیستید باید بگم که خواجه امکانات رفاهی جالبی به خصوص در بحث خوابگاه نداره
خوابگاه هاش چه مشکلی دارد. مسافت، غذا، اینترنت یا غیره. خوابگاه های تربیت مدرس چطوره؟
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
رتبم 875 قدرت شد به نظر شما مالک اشترو قبول میشم؟تو انتخاب چندم مالک اشترو بذارم؟در صورتی که قبول نشم انتخابای بعدی رو میتونم برم؟به غیر از مالک و سمنان بهترین جایی که میتونم قبول شم کجاست؟ از همه دوستان ممنونم(اهل سمنان). خواهش دارم یکی جواب مارو بده.
بین علم و صنعت و تربیت مدرس شک دارم...مهران و دوستان دیگه کدومو ترجیح میدن؟؟؟
سلام.قدرت اشتر که قبولید!انتخاب چندم مهم نیست و اولویت معنا نداره و به نمره کل داوطلبا هست
قطعاً تربیت مدرس بهتره و زودتر هم پرمیشه.بین علم و صنعت و تربیت مدرس شک دارم...مهران و دوستان دیگه کدومو ترجیح میدن؟؟؟
مخابرات با اختلاف خیلی زیادی دیرپر پر میشه و به دلیل پذیرش بالا شانس قبولیش هم خیلی بیشترهیک سوال، به نظر شما کلا ظرفیت های الکترونیک زودتر پر میشه یا مخابرات ؟!!
قطعاً تربیت مدرس بهتره و زودتر هم پرمیشه.
من از یکی از دوستام که اونجاست پرسیدم، متاسفانه گفتش که آخرین رتبه قبولی پارسال زیر 100 بوده و شبانه هم که نداره!
و همینطور دیدم که هیچکس از خواجه نصیر راضی نیست و هیئت علمی علم و صنعت انقدر قویتره که علیرغم میل باطنیم، من علم و صنعت رو بالاتر میزنم!
البته شما که گفتم همون شبانه امیرکبیر قبولی. بالای 200 هم اونجا قبولی داشته، حالا یکی از دوستام که اونجاست فردا آمار دقیقش رو بهم میده.
ترتبیت مدرس قدرت و مخابراتش قویه، اما الکترونیک ضعیف و کنترل بسیار ضعیف هست. (طبق گفته بچه های خودشون)
و برای اطلاعات بیشتر، خواجه نصیر کنترلش از علم و صنعت قویتر و قدرتش از علم و صنعت بسیار ضعیفتره.
شما مطمئن هستین که الک مدرس ضعیفه؟علم و صنعتیا که میگن ما اینجا استاد خوب نداریم واسه الک خواجه هم میگه کاش مدرس بودم.واقعا دیگه من کم اوردم.از دانشجوهای خود این دانشگاه ها کسی نیست اینجا ها؟؟؟؟؟؟؟
از خود کنکور سحت ترر شد این انتخابش!!!!!!!!
بعید میدونم بیاری! اون طور که دوستم میگفت، آخرین قبولی پارسال 80 یا 90 بوده، دقیقش رو حفظ نکردم!یعنی با 130 تربیت مدرس نمیارم؟؟؟(بر فرض اینکه امیرکبیر قبول نشم) همه میگن تربیت مدرس صد در صده.
مهران در مورد حفاظت و این رشته ها نپرسیا...اونی رو بپرس که توضیحاتش خالیههمون که بعد یک ترم انتخاب میکنی
راستش این جواب فقط نقل قولی از دانشجوی خود تربیت مدرس بود. در مورد الک خواجه و علموصنعت زیاد اطلاعی ندارم.شما مطمئن هستین که الک مدرس ضعیفه؟علم و صنعتیا که میگن ما اینجا استاد خوب نداریم واسه الک خواجه هم میگه کاش مدرس بودم.واقعا دیگه من کم اوردم.از دانشجوهای خود این دانشگاه ها کسی نیست اینجا ها؟؟؟؟؟؟؟
afba;6317766[U گفت:][/U]
ترتبیت مدرس قدرت و مخابراتش قویه، اما الکترونیک ضعیف و کنترل بسیار ضعیف هست. (طبق گفته بچه های خودشون)
و برای اطلاعات بیشتر، خواجه نصیر کنترلش از علم و صنعت قویتر و قدرتش از علم و صنعت بسیار ضعیفتره.
شما مطمئن هستین که الک مدرس ضعیفه؟علم و صنعتیا که میگن ما اینجا استاد خوب نداریم واسه الک خواجه هم میگه کاش مدرس بودم.واقعا دیگه من کم اوردم.از دانشجوهای خود این دانشگاه ها کسی نیست اینجا ها؟؟؟؟؟؟؟
من دانشجوی کارشناسی سال آخر الکترونیک علم و صنعت هستم در مورد امکانات رفاهی بین سایر دانشگاه های تهران میشه گفت سره ، گرایش های آنالوگش استادای خوبی داره ولی در دیجیتال استادای قدری نداره . البته من اطلاعات زیادی در مورد خواجه نصیر و تربیت مدرس ندارم ولی به شخصه علم و صنعت رو ترجیه می دم . مخابرات و قدرتش هم در مقایسه با خواجه نصیر و تربیت مدرس، خیلی قوی هستن ( این رو با اطمینان می گم ). گرایش های کنترل اون هم می شه گفت سطح بالایی ندارن.
من دانشجوی کارشناسی سال آخر الکترونیک علم و صنعت هستم در مورد امکانات رفاهی بین سایر دانشگاه های تهران میشه گفت سره ، گرایش های آنالوگش استادای خوبی داره ولی در دیجیتال استادای قدری نداره . البته من اطلاعات زیادی در مورد خواجه نصیر و تربیت مدرس ندارم ولی به شخصه علم و صنعت رو ترجیه می دم . مخابرات و قدرتش هم در مقایسه با خواجه نصیر و تربیت مدرس، خیلی قوی هستن ( این رو با اطمینان می گم ). گرایش های کنترل اون هم می شه گفت سطح بالایی ندارن.
درسته . امکانات آزمایشگاهی خوبی داره . دکتر ابریشمی فر ، محمدی ، میرزاکوچکی و دکتر محمدنژاد از استادای خوبش هستن . البته دو سه تا از استاداش زیاد دلچسب نیستند ، بقیشون هم در حد متوسط هستند.والا برادر من هم سال سه الک علم و صنعت هستن.ایشون منو بیشتر نسبت به اونجا دودل کردن.میگن امکانات ازمایشگاهی خوبی داره ولی اساتیدش تو الک زیاد تعریفی نیستن!!
میشه از اساتید خوبی که مد نظر شما هستن البته در انالوگ یا دیجیتال اسم ببرین.ممنون میشم.
من روزانه رو میگم: بوعلی احتمالش کمه یا خیلی کمه! قزوین نمیشه. تبریز که بیخیال آقا!! سهندم گمونم زیر 700 پر میشه.شاهدم نمیشه و حتی شبنه هم احتمالش بالا نیست! ولی شانسه دیگه شاید شد.(برای تشکر از امتیاز استفاده کنید)آقا ممنونم از جوابت
به نظرتون بوعلی همدان، قزوین،تبریز،سهند تبریزو میتونم قبول شم؟دانشگاه شاهد چطوریه؟مجددا ممنونم
یه سوال خاص:
اگه یه نفر مالک اشتر رو به این دلیل انتخاب کنه که میخواد از این کانال پروژه هایی برداره که سربازیشو کم کنه یا به صفر برسونه؛این موضوع برای اپلای گرفتنش میتونه مشکلی پیش بیاره؟
من کلا میخوام اپلای کنم و از طرفی مالک اشتر رو دوست دارم.امکانات خوابگاهیش نمیدونم چجوریه ولی ساختمانهاش خیلی خوب به نظر میرسه.برای آزاد کردن مدرکش به مشکل نمیخوریم؟!من سربازی ندارما.البته اینم بگم که از اشتر برای دکترا و حتی ارشد پذیرش از خود آمریکا هم گرفتناااا.ولی موضوع پایان نامه نباید اصلا نظامی یا مربوط به انرژی باشهیه سوال خاص:
اگه یه نفر مالک اشتر رو به این دلیل انتخاب کنه که میخواد از این کانال پروژه هایی برداره که سربازیشو کم کنه یا به صفر برسونه؛این موضوع برای اپلای گرفتنش میتونه مشکلی پیش بیاره؟
مرسی احسان جان
یه سوال دیگه:
شهید بهشتی تقریبا تا چه رتبه ای می گیره؟
الکترونیکش در چه سطحیه؟
مرسی احسان جان
یه سوال دیگه:
شهید بهشتی تقریبا تا چه رتبه ای می گیره؟
الکترونیکش در چه سطحیه؟
سلام من الان خودم دوره کارشناسی هستم تو شهید بهشتی الکترونیک. دوستام هم همونجا ارشد می خونن. باید بگم خیلی تاپ نیست و اون جوی که باید دانشگاه داشته باشه رو نداره. دوستام خیلی از ارشد راضی نیستن . یه دوست دارم که دیجیتال می خونه یکی دیگه هم ادوات. گرچه من الان با این رتبه ام آرزوی موندن تو دانشگاه خودمو دارم که نمیشه تا حدود 900 اینا هم روزانه دانشجو گرفته