نقل قول يكي از دوستان
سلام خدمت دوستان کنکوری
بنده دانشجو ارشد دانشگاه تربیت مدرس هستم.زمانی که کنکوری بودم خیلی اینجا میومدم.فقط میخواستم چندتا نکته رو (البته با اجازه استاد)خدمتتون بگم.
احتمالا اونایی که رتبه شون زیر 800 (الکترونیک،مخابرات)شده،تهران رو قبول میشن ولی چه رشته ای و کجاش مهمِ.پیشنهاد میکنم اولویت انتخابتون علاقتون باشه بعد دانشگاه..
قبل از انتخاب دانشگاه مورد نظرتون حتما با کسایی که توی اون رشته و دانشگاه درس میخونن مشورت کنید.
به نظر بنده،الویت بندی دانشگاه های تحصیلات عالی اینطور میباشند:
شریف،تهران،امیرکبیر،مدرس،خواجه نصیر،علم و صنعت ،شهید بهشتی،شاهد،مالک.
البته بازم به نوع رشته و گرایش جابه جاهایی ممکن داشته باشند.
من اطلاعاتی که میتونم در مورد دانشگاه محل تحصیل خودم در اختیارتون بذارم اینه که: چون مدرس دانشگاه تحصیلات تکمیلی هست کلا کلاسِ کاری (یا در اصطلاح پرستیج
)اون یه پله از بقیه دانشگاهها بالاتره به این معنی که تمامی دانشجوها حداقل سنشون 22 سالِ، از همین رو کادر دانشگاه با دانشجویان کاملا منطبق هستند.تنها 2 روز در هفته اونم از صبح تا ظهر فقط کلاس دارید و بقیه روزها خالی هستش ومیتونید حتی کارِ پاره وقت مناسبی هم پیدا کنید. از لحاظ امکانات و... هم واقعا دانشگاه خوبی هستش.بنده تمامی دانشگاههای تهران رفتم و در مقایسه با سایر دانشگاهها مثل شریف و تهران چیزی کم نداره..
تنها نکته منفی اینه که چون این دانشگاه در سطح تحصیلات تکمیلی هستش شاید عمومیت حتی اصلا نامش هم نشنیده باشند.(که اصلا مهم نیس)
به نظرم رتبه های 250 تا 500 شانس قبولیشون در این دانشگاه(مخابرات و الکترونیک) بیشتر باشه.
بنده خودم ترتیب الویت انتخابهام اینگونه بود:
شریف،تهران،امیرکبیر،مدرس و... بود.