نظر شما ادم بشینه یه سال دیگه بخونه بهتره یا بره پردیسای خود گردان معتبر
یه سوال دیگه مثلا یکی که که میتونه روزانه زاهدان یره بهتره یابره پردیس خودگردان شیراز یا تهران
بدون در نطر گرفتن هزینه
بله، دانشگاهایی مثل علم و صنعت و امیرکبیر، بعد از ورود به دانشگاه یه ترم فرصت دارید تا گرایش رو انتخاب کنید.دوستان یه سوال
من الان خودم که بررسی کردم،دیدم دیجیتال رو بیشتر از مدار و سیتم دوست دارم،ولی مشکلی که هست اول اینکه رتبه من به مدار خواجه نصیر و دیجیتال بهشتی میخوره (اگه بخوام اینا رو برم)
دو تا سوال :
اول اینکه تو توضیحات دفترچه جلوی بهشتی زده بود،"پژوهشی دیجیتال" این یعنی چی ؟
دوم اینکه بعضی دانشگاه ها مثل علم و صنعت گرایش ندارن،یعنی بعد قبولی گرایش انتخاب میکنند ؟
دقیقاً. کلاً کلاس کاری دانشگاه فوق به بالاست و برارد یکی از دوستام اونجا دکترا میخوند و حرفای مشابه شما میزد.مهران جان ممنونم ازت.یه تشکر زدن خالی کم لطفی بود.من دیشب تلفنی داشتم با یکی از دانشجوهای تربیت مدرس که مخابرات سیستم هم میخوند حرف میزدم.میگفت تربیت مدرس استادای خیلی قوی و معتبری داره و توی گرایش خودم که چندتاشون اعتبار جهانی دارن مثل دکتر شرافت که از استنفورد مدرک گرفته.از امکانات رفاهیش پرسیدم میگفت مدرس دومین دانشگاه کشور به لحاظ بودجه هست و چون لیسانس نداره این بودجه روی دانشجوهای ارشد و دکتری پخش میشه.فاندهای تحقیقاتی خاص خودش رو داره و به لحاظ علمی خیلی معتبر و شناخته شدست.همچنین میگفت چون لیسانس نداره اگر فرضا استاد شما آزمایشگاهی دستش باشه یک میز با کامپیوتر توی همون آزمایشگاه به دانشجوش اختصاص میدن که تقریبا توی اکثر دانشگاهها چنین چیزی کمی بعید هست و کلا خیلی از دانشگاهش راضی بود.
| 1-نمرات اکتسابي
|
از اقوام ما هم اونجا مهندسی شیمی تموم کردن دقیقا همین صحبتارو منم از ایشون شنیدم.اینکه ازمایشگاه 24 ساعته بی هیچ محدودیتی دسته دانشجو هست.و چون فقط تحصیلات تکمیلی دارن استاد کاملا در اختیار دانشجوی خودشه.از طرز برخورد کادر اداری هم حرف نداره.خوابگاهاش سوئیت هستن اکثرا.غذاهاشونم در حد عالی.البته این مال 2سال پیشه.الان گرونی همه چی رو تحت تاثیرش قرار دادهمهران جان ممنونم ازت.یه تشکر زدن خالی کم لطفی بود.من دیشب تلفنی داشتم با یکی از دانشجوهای تربیت مدرس که مخابرات سیستم هم میخوند حرف میزدم.میگفت تربیت مدرس استادای خیلی قوی و معتبری داره و توی گرایش خودم که چندتاشون اعتبار جهانی دارن مثل دکتر شرافت که از استنفورد مدرک گرفته.از امکانات رفاهیش پرسیدم میگفت مدرس دومین دانشگاه کشور به لحاظ بودجه هست و چون لیسانس نداره این بودجه روی دانشجوهای ارشد و دکتری پخش میشه.فاندهای تحقیقاتی خاص خودش رو داره و به لحاظ علمی خیلی معتبر و شناخته شدست.همچنین میگفت چون لیسانس نداره اگر فرضا استاد شما آزمایشگاهی دستش باشه یک میز با کامپیوتر توی همون آزمایشگاه به دانشجوش اختصاص میدن که تقریبا توی اکثر دانشگاهها چنین چیزی کمی بعید هست و کلا خیلی از دانشگاهش راضی بود.
از اقوام ما هم اونجا مهندسی شیمی تموم کردن دقیقا همین صحبتارو منم از ایشون شنیدم.اینکه ازمایشگاه 24 ساعته بی هیچ محدودیتی دسته دانشجو هست.و چون فقط تحصیلات تکمیلی دارن استاد کاملا در اختیار دانشجوی خودشه.از طرز برخورد کادر اداری هم حرف نداره.خوابگاهاش سوئیت هستن اکثرا.غذاهاشونم در حد عالی.البته این مال 2سال پیشه.الان گرونی همه چی رو تحت تاثیرش قرار داده
سلام مجدد
بچه ها من که سرم صوت کشید از بس این سایت و اون سایت رفتم در مورد رتبه همه دانشگاه ها اطلاعات هست اما فردوسی نهههههههههههه
لطف کنید به داد من بیچاره برسید و بگید رتبه های روزانه و شبانه فردوسی تا چند میگیره ؟؟؟
تو الکترونیک ؟؟
و کنترل ؟؟
و مخابرات ؟؟
و مهندسی پزشکی !!!!!!!!!!
من تو این
گرایش ها حدود 940 شدم بعضی هاش بیشتر بعضیاش کمتر
آخه انصافه مشهد به این بزرگی الکترونیک فقط 13 تا بگیره روزانه و شبانه با هم (((
لطفا اگه کسی راجع به رنج قبولی های مهندسی پزشکی اطلاعات داره راهنمایی کنه
امکانات این دانشگاه منم از دوستم شنیدم عالیه ... نمیدونم مهندسی پزشکی اینجا چطوره ولی !!!!پس اینطور که مشخصه با یک دانشگاه خیلی باکلاس طرفیم.این خیلی خوبه من همیشه دنبال همچین دانشگاهی بودم.یه چیزی رو هم یادم رفت بگم که اون دوستم میگفت که محیط مدرس خیلی آروم هست باز چون لیسانس نداره!!!
رتبتون چنده ؟با توجه به اضافه شدن دانشگاههای زنجان - فردوسی و رازی کرمانشاه برای رتبه های حول و حوش 1500 هم فک کنم روزانه میشه قبول شد خود سهند تبریز هم روزانه و شبانش تا 1500 شانس هست تا سال پیش که اینجوری بود دانشگاههای نهران زیر 1000 میخواد اکثرا ...
تو سرچ گوگل همینارو بزنید میاره کهمیشه آدرساشونو بزارید تا یه نگاهی بکنیم
دوست عزیز راستش بنده ترجیح میدهم فقط در زمینه رشته خودم که بیوالکتریک هست راهنمایی کنم در حد توان...میشه لطف کنین منم یه راهنمائی بدین؟423 الک شدم.گرایش دیجیتال یا انالوگم میخوام.تا امیر کبیر رو که نمیرسم بین خواجه و مدرس و علم وصنعت هم نمیدونم کدوم الکش تو این گرایش خوبه!!!11
در بیوالکتریک روزانه شهرستانها رو شانس دارین (تبریز- اصفهان- شیراز - زنجان - مشهد و...)و شبانه برخی دانشگاههای تهران کمی تا قسمتی ...1020 واقعا نمی دونم چی انتخاب رشته کنم
سلام .ببخشید.بفرمایید با 630 بیوالکتریک کجا شانس دارن؟طرف شاگرد اولم هستش که هنوز اعمال نشده.و فکر کنم یک سوم میشه.درسته؟در بیوالکتریک روزانه شهرستانها رو شانس دارین (تبریز- اصفهان- شیراز - زنجان - مشهد و...)و شبانه برخی دانشگاههای تهران کمی تا قسمتی ...