مهران جان شما تهران زندگی میکنی.میشه یه توضیحی در مورد دانشگاههای تربیت مدرس و خواجه و علم و صنعت بدی؟ منظورم توان علمی نیست.موقعیت شهری.امکانات خوابگاهی و کلاسی.وضعیت و این که محیطش خشک یا دوستانه هست یا نه؟
همچنین اگر اطلاع داری آدرس مختصر هر دانشگاه رو هم بدی ممنون میشم
بله حتماً.
سعی میکنم راجب همه دانشگاها بگم، خوابگاهاشون رو نمیدونم کجاست، اما اگه آدرسشون رو بدونید میتونم بگم کجا میشه:
*صنعتی شریف: داخل خیابون آزادی هست. مکانش از نظر شهری زیاد جالب نیست (از نظر فرهنگی نسبت به بقیه پایین تره) و ایستگاه متروش هم خیلی با درب دانشگاه فاصله داره و بهترین راه رفت و آمد اتوبوس هست. کلاً یه کم بدمسیره. 5 تا آمفی تئاتر داره و کلاساش هم مجهز هستن.
*تهران: اون هم دقیقاً هم ردیف با شریف هست و محلش میدون انقلاب که مرکز کتاب فروشی هاست، اما ترافیک خیلی زیادی دور و برش هست. ایستگاه مترو هم کنارش هست. سرسبزی داخل دانشگاه و بزرگ بودنش خیلی به چشم میاد. دانشگاه انقدر بزرگه که هر شخص رو که ببینی انگار اولین باره که میبینیش!
*امیرکبیر: باز هم به موازات همون تهران و شریف هست (تقاطع انقلاب و حافظ). البته جاش از لحاظ شهری بهتر از اونهاست. درب دانشگاه توی حافظ و یه در دیگش توی ولیعصر هست (که به ساختمون برق نزدیکه) و اگه ماشین داشته باشه باید زیر پل حافظ پارکش کنه. دانشکده برقش واقعاً عظمت داره و یه ساختمون خیلی بزرگ و مجهز هست. یکی از دوستام تعریف میکرد که مثلاً یکی از اساتید از دانشجوها خواسته که با کت شلوار و کراوات و یا کت دامن بیان کنفرانس بدن. (البته کسی این کارو نکرده ولی خوب همین طرز فکر نشون میده که حتی اساتید هم دوست دارن یه محیط علمی خودمانی و در عین حال رسمی داشته باشن) همینطور یه استادیوم ورزشی واسه خودش داره!
*خواجه نصیر: تقریباً توی همه دانشگاها بهترین منطقه جغرافیایی رو داره. (سیدخندان) جایی هست که رفت و آمد خیلی راحت هست، از لحاظ کلاس شهری هم تقریباً جای خوبی واقع شده و از نظر روابط بین دختر پسر تقریباً بهترینه و مشکلی در این زمینه نداره! اونطور که شنیدم اونجا همه همدیگه رو میشناسن و تکون بخوری همه متوجه میشن!!
*علم و صنعت: واقعاً بدترین جای شهر هست. شرقترین نقطه شهره و مثلاً از دانشگاه شریف بیشتر از یه ساعت تو راهی! اکثر کسایی که دیدم اونجا رفتن از محیطش ناراضی بودم اکثر کسایی که هم از اونجا استاد شدن، استادای جالبی از لحاظ ارتباط برقرار کردن با دانشجو نبودن. کلاً اونجا بخواید برید باید یکم نگران این موضوع باشید. اگه نگاه کنید بیشتر پستهای دولتی مدرکشون رو از علم و صنعت گرفتن. البته فکر کنم خوابگاهاش کنار دانشگاه باشه. یکی از بزرگترین دانشگاها هم هست.
*تربیت مدرس: فقط یک بار داخلش رفتم، جای خیلی سرسبز و خوبیه. (زیر پل گیشا هست) در کل یه چیزی شبیه خواجه نصیر هست و از لحاظ علمی واقعاً بالاست. علت اینکه ظرفیتش دیر پر میشه و کسی زیاد طرفش نمیره، اینه که واسه کارشناسی رشته نداره و واسه همین زیاد باهاش آشنا نیستم، اما خیلیا رو میشناسم که اونجا به تعداد بالا مقاله میدن و راحت اپلای کردن و رفتن.
*شهید بهشتی: دانشگاه توی درکه هست (بالاترین نقطه تهران!) جای دانشگاه از لحاظ آب و هوایی خوبه، اما شیب خیلی تندی توی اون منطقه هست (چون توی کوه واقع شده!) و انقدر هم بزرگه که باید از اول دانشگاه سوار مینی بوس شید و برید به سمت دانشکده. به نظر من دپارتمان برقش زیاد جالب نیست.