[اصول مهندسی صنایع غذایی]- مقالات فارسی- انتقال حرارت در صنایع غذایی

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
مقالات فارسی- انتقال حرارت در صنایع غذایی در این تاپیک گردآوری می شوند. باشد که مفید فایده باشند




مدل سازی و حل تحلیلی انتقال حرارت و جرم در فرایند خشک کردن مواد غذایی به روش همرفت



پایان‌نامه . وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه فردوسی مشهد - دانشکده مهندسی . 1389 . دکترای تخصصی
موضوع: فنی و مهندسی > حل تحلیلی و مدلسازی
استاد راهنما:
جواد ابوالفضلی اصفهانی | استاد مشاور: | دانشجو: ابراهیم براتی باقراباد



خشک کردن یکی از فرایندهای مهم پس از برداشت مواد غذایی و گیاهی می باشد که پدیده های انتقال حرارت, جرم و تبخیر به طور هم زمان در طی این فرایند اتفاق می افتند. در گرمایش(خشک کردن) مواد غذایی, هم زمانی انتقال حرارت و جرم, شبیه سازی اینگونه مسائل را مشکل می کند. با توجه به این که خشک کردن, حذف حداکثر آب از فراورده با هدف افزایش مدت ماندگاری, از قدیمی ترین روش های نگهداری مواد غذایی و فراورده های کشاورزی می باشد.
 

پیوست ها

  • 167610.pdf
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
مقاله فارسی- مدلسازی عددی انتقال حرارت پنیر سفید فراپالایش شده

مقاله فارسی- مدلسازی عددی انتقال حرارت پنیر سفید فراپالایش شده

مقاله فارسی- مدلسازی عددی انتقال حرارت پنیر سفید فراپالایش شده

محسن دلوی؛ ناصر همدمی

مجله پژوهش های صنایع غذایی، 1389

انتقال حرارت، پنیر فراپالایش شده، مدلسازی، تفاضل محدود
 

پیوست ها

  • انتقال حرارت پنیر یو اف - Copy.pdf
    249.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا