سلام
من پارسال کلاسای شقاقی رفتم. اگه مایلید میتونم موضوعات پارسال رو بذارم اینجا
بچه ها..بهترین مرکز برای آموزش اسکیس کجاست؟؟
تاپیک: کارگاه اسکیس و راندو استاد آرتوردرصدد هستیم برای ارتقاء سطح علمی دانشجویان عزیز در زمینه طراحی معماری، اسکیس و پرزانته فضایی ایجاد کنیم تا به رشد و پرورش شما علاقمندان بپردازیم. برای محقق شدن این امر لازم است شما عزیزان پروژه های خود را در زمینه اسکیس و راندو برای ما ارسال نمائید تا به صورت آنلاین مورد نقد و بررسی قرار گیرد.
برای آشنایی بیشتر شما عزیزان به صورت هفتگی اسکیس ها و طرح های برگزیده ی خودم و دانشجویانم را در این جا به نمایش خواهم گذاشت.
امید است که این امر در یادگیری هر چه بیشتر شما موثر باشد.
درصدد هستیم برای ارتقاء سطح علمی دانشجویان عزیز در زمینه طراحی معماری، اسکیس و پرزانته فضایی ایجاد کنیم تا به رشد و پرورش شما علاقمندان بپردازیم. برای محقق شدن این امر لازم است شما عزیزان پروژه های خود را در زمینه اسکیس و راندو برای ما ارسال نمائید تا به صورت آنلاین مورد نقد و بررسی قرار گیرد.
برای آشنایی بیشتر شما عزیزان به صورت هفتگی اسکیس ها و طرح های برگزیده ی خودم و دانشجویانم را در این جا به نمایش خواهم گذاشت.
امید است که این امر در یادگیری هر چه بیشتر شما موثر باشد.
منم حاضردست گل همتون درد نكنه ممنون از اعلام امادگيتون
هميشه محبت داشتين به من و انرژي دادين بهم
من با وجود حضور شما انرژي دارم
فقط خواهشم از همه ي شما عدم اپم هست من شرمنده ام ميدونم اين جمله ي امري به كرات تكرار شده ،بارها هم گفتم فقط به خودمون فك نكنيم شايد يكي از ما دير تر برسه
به فكر اون كسي باشيم كه نفر آخر ميرسه (بتونه صفحات رو بخونه)
اون دسته از دوستان كه ضمن عذر خواهي فايل ميزارن و ميگن شايد تكراري باشه اشكالي نداره
همين فايلاي تكراري امكان داره به دست كسي نرسيده باشه هنوز
قربون محبت همتون
با هم همكاري كنيم ان شالا اسكيس رو خوب ميديم
يا علي
استاد حسینی دیگه نیست .بعد این تمرینا واسه کنکور 91 بود که تموم شد.فعلا مثه اینکه کنسل شده.(فکر کنم)بچه ها استاد حسینی دیگه نیست؟؟!
من یه هفتس که شروع کردم از اول ه تاپیک اسکیس کار میکنم،الان اومدم دو پیج ه آخر و یه نگاه بندازم که ببینم تا کجا رسیدین ولی انگار خبری نیس
چی شد؟کنسل شد؟
[استاد حسینی دیگه نیست .بعد این تمرینا واسه کنکور 91 بود که تموم شد.فعلا مثه اینکه کنسل شده.(فکر کنم)![]()
کجا هستی...دوستان برای ما که 1000 کیلومتر از این پایتخت ......از این پایتخت........از این پایتخت یا از این پای ظلم یا از این پای جمهموری دور هستیم چه کار باید بکنیم واقعا ما امکانات محدودی داریم اصلن هم نمی دونیم چه کار بکنیم
مهدي نژاد اگه همون مرده ٤٠ ساله اي كه ميشناسم باشه اصلا خوب نيس .استاد درك و بيان ١و ٢ من بود فقط بهمون كار تقليدي ياد ميداد اينكه از روش كپ بزنيم،ترم بعد كه دانشگاهمون طايفه رو آورد بچه هاي سال پايينيمون كار دستشون خيلييييييي بهتر از ماها شد كه استادمون مهدي نژاد بود.فكر كنم بعد دانشگاه ما رفت رجايي
بچه ها من يه سوال دارم
اولا اصلا نميدونم كنكورو چطور دادم در نتيجه نميدونم برم كلاس اسكيس يا خودم برا دل خودم كار كنم يا ...؟
دوما شقاقي تو شهرمون يه دوره جامع كلاس اسكيس برگزار مي كنه كه ثبت نامش تا چند روز آينده است به نظرتون برم يا نرم ؟(با توجه به اينكه پاسخ نامه هنوز نيومده و من واقعا رو هوام!)
من شنیدم اکثر شاگردای یک استاد اسکیس روند کشیدن اون استادو میرن و شکلاشون شبیه هم میشه.. حالا این شبیه کارای اونا کشیده یا کپی 100 درصد ؟ اینا باهم فرق داره..کدومش؟احسان طایفه هم نوچه همون صدیقاس...
صدیق کوچیکه سر کلاس تعریف میکرد که طایفه از دانشجوهای خودشون بوده و اون زمان مدام از کارا عکس و فیلم میگرفته و آخرم بی اجازه از صدیقا خیلی از کارای اونا رو کتاب میکنه و میفروشه...
و از اون موقع به بعد صدیقا و طایفه از هم متنفر میشن!!!
در مورد مهدی نژاد هم بگم که کارایی که تو کتابشن، اکثر کپی از کتابای خارجیه... خودش هیچ هنری به خرج نداده.
من شنیدم اکثر شاگردای یک استاد اسکیس روند کشیدن اون استادو میرن و شکلاشون شبیه هم میشه.. حالا این شبیه کارای اونا کشیده یا کپی 100 درصد ؟ اینا باهم فرق داره..کدومش؟
من حرفی رو از خودم در نیاوردم و اینجا بگم...
اینا حرفاییه که خود مهدی صدیق سر کلاسمون می گفت.
100 % کپی.
كسي ميدونه تيمي كه اسكيسا رو صحيح ميكنن مال كدوم دانشگاهن؟ فكر كنم اگه بدونيم و بعدش ببينيم استادي كه به بچه هاي اون دانشگاه اسكيس ياد ميده كيه و بتونيم حدودا تووي اون زمينه ها كار كنيم موفقتر باشيم,مثل استايي كه همه ميدونن بايد كتاباي گلابچي يا جزوه سروش نيا رو بخونن
والا این را یکی از اساتید دانشگاه شهید بهمون می گفت ....كسي ميدونه تيمي كه اسكيسا رو صحيح ميكنن مال كدوم دانشگاهن؟ فكر كنم اگه بدونيم و بعدش ببينيم استادي كه به بچه هاي اون دانشگاه اسكيس ياد ميده كيه و بتونيم حدودا تووي اون زمينه ها كار كنيم موفقتر باشيم,مثل استايي كه همه ميدونن بايد كتاباي گلابچي يا جزوه سروش نيا رو بخونن
کسی میتونه در مورد اسکیس منظر به من اطلاعات بده؟؟؟
موضوعاتش چیه؟؟؟ بیشتر چی مهمه توش؟؟
اگه مثل پارسال باشه 23 تیر ..... ولی امسال قطعا تغییر کرده................سلام بچه ها تاريخ امتحان اسكيس و كسي ميدونه ؟
منظورت از بیت شعری چیه ؟یعنی از یه بیت شعر الهام بگیریم؟نمی خوام نا امیدتون کنم. ولی اسکیسش خیلی عجیبه.... معماری حساب کتاب نداره ولی منظر اصلا دیگه حساب کتاب نداره
به طور مثال پارسال:
رتبه .................درصد اسکیس ..................دانشگاه
2...........................نمی دونم.....................هیچ جا
4.........................----------.......................شهید بهشتی
58..............................................................هیچ جا
189............................................................هیچ جا
1024.........................98............................تهران
870..........................96.............................شهید بهشتی.
این نشون می ده. کمی نجومی درصد می دهند.................
ولی چند تا نکته هست که دنیال علی مدد ( دوست خوبم رتبه 4 پارسال بهم گفت).....
1. بیت شعر
2. تصویر سازی
3. دست قوی
4. پرهیز از شلوغی ( این را دکتر شیبانی بهمون می گفت)........................
و در آخر توکل بر خدا ..... ولی مطمئن باش اگه رو دستت کار کنی می تونی از پسش بر بیای ....
ایوان خانه رتبه 1 منظر پارسال را آورده ... باهاش صحبت کن... چون قطعا بیشتر از من می دونند.
البته من خودمم هفته دیگه اومدم تهران باهاش صحبت می کنم.. نتیجشو می ذارم.
منظورت از بیت شعری چیه ؟یعنی از یه بیت شعر الهام بگیریم؟
تصویر سازی هم اگه یه توضیح بدی ممنون میشم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تحليل موضوعات اسكيس،آمادگي اسكيس 92 | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 165 | |
![]() |
[مرحله دوم عملی] نمونه اسكيس هاي موضوعی دانشجویان | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 127 | |
![]() |
برنامه ریزی و مشاوره آزمون اسکیس | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 771 |