آبودان؟ ولک همشهری خودمونی که من چندین سال ابادان بودم یادش بخیر.من کمال آباد برازجون به دنیا اومدم الان به خاطر شغل پدرم آبادان زندگی میکنم
نگران نباش لاغری مشکل ساز نیست
آبودان؟ ولک همشهری خودمونی که من چندین سال ابادان بودم یادش بخیر.من کمال آباد برازجون به دنیا اومدم الان به خاطر شغل پدرم آبادان زندگی میکنم
چاکرتیم کا من حدودا21 ساله اوبودان زندگی میکنم و خیلی راضیم از اینجا انشالله موفق و موید باشیآبودان؟ ولک همشهری خودمونی که من چندین سال ابادان بودم یادش بخیر.
نگران نباش لاغری مشکل ساز نیست
نه فقط میزارنت سمت چپ یونیت هادوستان من دیروز متوجه شدم یکی از چشام ضعیفتر از اونیکیه!
دوتایی باهم هیچ مشکلی نداشتم تا حالا و بدون عینک خیلی خوب میدیدم. اما دیروز یهو خواستم تست کنم ببینم مشکلی دارم یا نه که فهمیدم چشم راستم خیلی ضعیفه. چشم چپم ولی خوب میبینه و هیچ مشکلی نداره (در ظاهر البته)
میگین مشکلی برام پیش میاد؟ کسی مورد مشابه سراغ نداره؟
من هم حدودا وضع تو را دارم ولی قدم 175 هستش-آره من هول میدونم چیه مدرک پایپینگ دارم یه سوال میدونی کارمون تقریبا چیه؟باز وبسته کردن شیر یا بیل وکلنگ زدن!؟کریس نگران نباش. لاغر که باشی از طریق man hole میفرستنت داخل برج تا سینی ها رو تمیز کنی. :دی .من هول که میدونی چیه؟ به دریچه های برج میگن من هول. شوخی کردم داداش منم مثل خودتم شایدم بدتر .من وزنم 60 و قدم 180 . فکر کنم خیلی کمبود وزن دارم. تو چطوری؟
چاکرتیم کا من حدودا21 ساله اوبودان زندگی میکنم و خیلی راضیم از اینجا انشالله موفق و موید باشی
در مورد نوع کاری که انجا میدیم انشالله خبر داری خیلی بدنیه یا کنترلی نظارتیه؟به بچه ها قول دادیم تاپیک منحرف نشه . اما فقط اینو بگم ، ما (بریم) بودیم خیلی روزای خوبی بود . ابادان واقعا خاکش میگیره ادم رو و هنوزم ارزو دارم اگه میشد پالایشگاه ابادان کار میکردم و همونجا میموندم
دوستان من دیروز متوجه شدم یکی از چشام ضعیفتر از اونیکیه!
دوتایی باهم هیچ مشکلی نداشتم تا حالا و بدون عینک خیلی خوب میدیدم. اما دیروز یهو خواستم تست کنم ببینم مشکلی دارم یا نه که فهمیدم چشم راستم خیلی ضعیفه. چشم چپم ولی خوب میبینه و هیچ مشکلی نداره (در ظاهر البته)
میگین مشکلی برام پیش میاد؟ کسی مورد مشابه سراغ نداره؟
در مورد نوع کاری که انجا میدیم انشالله خبر داری خیلی بدنیه یا کنترلی نظارتیه؟
اولا که چطور فهمیدی ؟ دوما طبق آخرین تحقیقات شماره چشمت از 4.5 _ 5 نباید کمتر باشه ! معمولا بیناییه آدما تو سن 25 تا 29 یه 0.5 درصدی کم میشه و به مرور که سن بالاتر میره این ضعف بینایی بیشتر میشه که ، طبیعیه
در مورد نوع کاری که انجا میدیم انشالله خبر داری خیلی بدنیه یا کنترلی نظارتیه؟
ممنون وحید جانhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gifاگه فوق دیپلم داشته باشی کارای بدنیت باید یه کم بیشتر باشه چون تکنسین حساب میشی. بچه های لیسانس هم که سالهای اول همه سایت من میشن.
کلا چند سال اول همه باید آش خوری بدیم دیگه
واسه من که خیلی فرقی نمیکنه چون قبلا هم کارگری کردم و خیلی باهاش غریبه نیستم
مهندس گرفتی مارو ؟ معاینه کردی مثلا خودتو ؟ خوب این تاری دید که عادیه وقتی دستتو برداری چشت تار میبینه بعدش خوب میشهوالا دستمو گذاشتم رو چشم راستم و با چشم چپ نگاه کردم همه چی آینه آینه!
دستمو گذاشتم رو چشم چپم و با راست نگاه کردم همه چی انگار زیر بارونه و یه جورایی مه آلوده!
نمره چشمو نمیدونم چنده دیگه! ولی چشم چپم سالم سالمه! فکر نکنم اون یکی هم به 5 برسه. ایشالا که نمیرسه یعنی
برم پیش متخصص؟ غیر از اینکه بگه نمره چشمم چنده کار دیگه ای میتونه بکنه؟
ممنون وحید جانhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif
مهندس گرفتی مارو ؟ معاینه کردی مثلا خودتو ؟ خوب این تاری دید که عادیه وقتی دستتو برداری چشت تار میبینه بعدش خوب میشه
من عاشق کار بدنیم...اگه فوق دیپلم داشته باشی کارای بدنیت باید یه کم بیشتر باشه چون تکنسین حساب میشی. بچه های لیسانس هم که سالهای اول همه سایت من میشن.
کلا چند سال اول همه باید آش خوری بدیم دیگه
واسه من که خیلی فرقی نمیکنه چون قبلا هم کارگری کردم و خیلی باهاش غریبه نیستم
علی کنکوری منم اینو شنیدم...آخ جون شرکت گازخونه میده آقا جونمن فهمیدم شرکت گاز 25000000 تومان ودیعه مسکن میده خوو
بشین .
آقا جان من تو شرکت کشت و صنعت میرزا کوچک خان بودم 16 ماه کارورز بودم حالا باید بیام با 32 سال سن کارگری من ریاست میخام خوو
منظورتون دقیقا چیه؟!! یعنی این پول رو برای رهن بتون میدن تو هرجای کشور بخوای خونه رهن کنی؟علی کنکوری منم اینو شنیدم...
یعنی به ما مجرد ها هم 25 ملیون ودیعه مسکن میدن؟
خیلی خوب آدمیزاد طمع کاره خو ما هم چون سنمون بالاست باید کرامتمون حفظ شه قبول داری خو من کلا کارای مدیریتیو می پسندممنظورتون دقیقا چیه؟!! یعنی این پول رو برای رهن بتون میدن تو هرجای کشور بخوای خونه رهن کنی؟
خیلی خوب آدم میزاد طمع کاره خو ما هم چون سنمون بالاست باید کرامتون حفظ شه قبول داری خو من کلا کارای مدیریتیو می پسندم
علی کنکوری منم اینو شنیدم...
یعنی به ما مجرد ها هم 25 ملیون ودیعه مسکن میدن؟
حتما به توصیه وحید عمل کن ! نه اصلا واجبه عمل کنی ! (بعد از استخدام هیچ وقت نامه اداری ننویسی و کلا اصلا چیزی که رسمی باشه ننویس)
آدم میزاد= آدم زایمان میکنه !!!
آدمیزاد درسته !!!!
حتما به توصیه وحید عمل کن ! نه اصلا واجبه عمل کنی ! (بعد از استخدام هیچ وقت نامه اداری ننویسی و کلا اصلا چیزی که رسمی باشه ننویس)
آدم میزاد= آدم زایمان میکنه !!!
آقا جان این اشتباهات لپیه نباید مته به خشاش گذاشت خو ما دیگه سنی ازمون گذشته مه نه . نه مه ه خو آدمیزاد درسته !!!!
|