استخدام شرکت ملی گاز ایران [ آزمون کتبی + مصاحبه علمی + مصاحبه عقیدتی + طب صنعتی ]

s.hossein.m

عضو جدید
سلام دوستان عزیز .
از دوستانی که مصاحبه تخصصی قبول شدن یه سوال داشتم .
از بین بچه ها کسی هست که هنوز براش اس ام اس از طرف شرکت نیومده باشه ؟

hadishs

عضو جدید
سلام دوستان عزیز .
از دوستانی که مصاحبه تخصصی قبول شدن یه سوال داشتم .
از بین بچه ها کسی هست که هنوز براش اس ام اس از طرف شرکت نیومده باشه ؟

خیلی ها براشون اس ام اس نیومده.
خیلی ها به این دلیل بوده که کاری کردن تو خط همراه اولشون، پیام های تبلیغاتی براشون ارسال نشه. پیام شرکت گاز هم با استفاده از همون سیستم پیام تبلیغاتی بوده. به همین خاطر براشون اس ام اس نرفته.
ذر کل جای نگرانی نیست. اگر هم زیادی نگرانید میتونید به ستاد جذب زنگ بزنین که بهتون میگن تا 20 مرداد تماس نگیرید :)

وحیدوحید

عضو جدید
خیلی ها به این دلیل بوده که کاری کردن تو خط همراه اولشون، پیام های تبلیغاتی براشون ارسال نشه. پیام شرکت گاز هم با استفاده از همون سیستم پیام تبلیغاتی بوده. به همین خاطر براشون اس ام اس نرفته.
ذر کل جای نگرانی نیست. اگر هم زیادی نگرانید میتونید به ستاد جذب زنگ بزنین که بهتون میگن تا 20 مرداد تماس نگیرید :)

ای بابا پس بگو واسه چی برای من اس ام اس نیومده! من هم اس ام اس تبلیغاتی رو غیر فعال کردم.
میشه دوباره فعالش کنیم؟

s.hossein.m

عضو جدید

ممنونم بابت توضیحاتت عزیز .
یه کم نگرانیم برطرف شد .
ایشاله برای هیچ کدوم از بچه ها مشکلی پیش نیاد .

از مراحل استخدام اطلاعی ندارید ؟

+خط من ایرانسله نمیدونم چجوری باید فعالش کنم . یه چرخی نت بزنم ببینم چحوریه . ممنونم دوستان

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
خط منم ایرانسل است و نمیدونم کی غیره فعالش کرده !! من که دستش نزدم!
البته خوده ایرانسل پوستم رو کنده و هر روز اسمس میده : سلام مشترک عزیز آهنگ جدید نمیخوای؟ سلام مشترک عزیز داری چیکار میکنی الان؟ سلام مشترک عزیز میخوای برات بندری برقصم؟!! :surprised:
اگه اینارو هم میشد غیره فعال کرد عااااالی بود بخدا.

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم بابت توضیحاتت عزیز .
یه کم نگرانیم برطرف شد .
ایشاله برای هیچ کدوم از بچه ها مشکلی پیش نیاد .

از مراحل استخدام اطلاعی ندارید ؟

+خط من ایرانسله نمیدونم چجوری باید فعالش کنم . یه چرخی نت بزنم ببینم چحوریه . ممنونم دوستان
مراحل که همیناست دیگه: ازمون -هوش-مصاحبه-تحقیقات-طب- احتمالا عقیدتی.
فعلا صبر کنید بعد از رمضون تماس بگیرید با گاز خودشون میگن

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
علی کنکوری اون فیشو برنداشتی حالا تحویل بگیر:
تو سایت استخدام یکی نوشته : یکی از بچه های تاپیک iran- eng و ادرس صفحه رو داده ؛ فیش حقوقی گذاشته یکی کپی پیست کنه اینجا !
دو روز دیگه میگن: بیا اینا برجی فلان تومن حقوق میگیرن و ما باید بریم دنبال یه لقمه نون ! دشمن تراشی ها از همینجا شروع میشه!
آخه بچه چراتو یکم پخته فکر و عمل نمیکنی !! موهام از دست تو دارن سفید میشن :confused:

Yadavaran

عضو جدید
تو سایت استخدام یکی نوشته : یکی از بچه های تاپیک iran- eng و ادرس صفحه رو داده ؛ فیش حقوقی گذاشته یکی کپی پیست کنه اینجا !
دو روز دیگه میگن: بیا اینا برجی فلان تومن حقوق میگیرن و ما باید بریم دنبال یه لقمه نون ! دشمن تراشی ها از همینجا شروع میشه!
آخه بچه چراتو یکم پخته فکر و عمل نمیکنی !! موهام از دست تو دارن سفید میشن :confused:
آقا جان بزار ببینند خو مگ چیه خو درضمن قبلا هم گفتم این فیش قدیمی هستش آب دیت نشده

mansour.mm20

عضو جدید
بابا بزار ببینن 2ملیونم همچین پول زیادی نیست نصبت به قیمت جنس سه برابر شده

mohsenv21

عضو جدید
منم با حرف رامین موافقم، بهتره این جور اطلاعات منتشر نشه
از این گذشته، موقع ثبت نام توی این سایت یه قوانین و مقرراتی رو هم قبول کرده بودیم،
بهتره این جور فایل ها واسه هرکی میخواست توی پیام خصوصی فرستاده بشه:evil:
از همه اینها گذشته فیش حقوقی مردها مثل سن خانوما یک راز همیشگیه:d

مطمئناً مسئولان سایت تا الان این فایل رو ندیدن وگرنه خودشون حذفش میکردن (نمیدونم مدیران سایت سرشون شلوغه یا جدیداً مهربون تر شدن وگرنه قبلنا اگه یه تاپیکی به این روز میرسید و این همه دری بری توش نوشته شده بود فاتحش خونده میشد):w08:

علی کنکوری بازم جای شکرش باقیه که توی ارگان های نظامی قبول نشدی، وگرنه همون هفته اول کل اسرار نظامی با کلی شایعه لو میرفت:biggrin: و باید آماده جنگ میشدیم
:w45:

رونالدو

رونالدو

سلام دوستان یک سوال داشتم در مورد طب صنعتی من لاغر هستم ولی هیچ مشکل دیگه ای ندارم آیا به من گیر میدن ؟کاردان مکانیک هستم خواهشا اگر کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون

mansour.mm20

عضو جدید
سلام دوستان یک سوال داشتم در مورد طب صنعتی من لاغر هستم ولی هیچ مشکل دیگه ای ندارم آیا به من گیر میدن ؟کاردان مکانیک هستم خواهشا اگر کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون

:biggrin: بستگی داره چقد لاغر باشی...
نترس مشکلی پیش نمیاد به لاغر بودن معمولی کاری ندارن
مگر به لاغری بسیار بسیار زیاد ...
منم کاردان مکانیکم.
یکم خودتو معرفی کن بچه کجایی چن سالته

.Petroleum

عضو جدید
برادره من به اون فیش گیر نده ، من اون فیشو موقع ثبت نام که برای شرکت گاز تحقیق میکردم تو چند تا سایت دیدم ، حتی این گروه بندی که شرکت نفت برای کارمنداش داره از 1 تا 16 بعد میشه A،B، C .. و میران حقوقشون و چند تا فایل مرتبط با این هم تو سایت ها زیاده ، الا همین علی کنکوری ( محسن علی بیگی نبی ) فیشو که از باباش نگرفته ! از یکی از همین سایتا گرفته ، تو هم حساس نشو حساس نشو

raminet

عضو جدید
کاربر ممتاز
لاغری رو بهتر میدونن تا چاقی.
اونجوری مستعده بیماری های قلبی تنفسی و.... بیشتر هستی.

.Petroleum

عضو جدید
" raminet "
به اون فیش گیر نده ، من اون فیشو موقع ثبت نام که برای شرکت گاز تحقیق میکردم تو چند تا سایت دیدم ، حتی این گروه بندی که شرکت نفت برای کارمنداش داره از 1 تا 16 بعد میشه A،B، C .. و میران حقوقشون و چند تا فایل مرتبط با این هم تو سایت ها زیاده ، الا همین علی کنکوری ( محسن علی بیگی نبی ) فیشو که از باباش نگرفته ! از یکی از همین سایتا گرفته ، تو هم حساس نشو حساس نشو

mohsenv21

عضو جدید
راستی بچه ها دوره آموزشی کل 6 ماهو باید اونجا بمونیم یا اونم 2 به 2 میشه؟

اتفاقا سوال من هم هست
تا اونجائیکه یادمه بچه های استخدامی نفت 90 که آموزشیشون توی عسلویه یا جم بود 2-2 بودن
مطمئنا بستگی به محل آموزشی داره
فرض کنیم واسه آموزشی همون مرکز آموزشی شهید بشتی جم باشیم، کسی از دوستان اطلاعی نداره که اقماری خواهیم بود یا نه؟
:que:

بالا